BAKIM TARİHLERİNİ http://www.kadinlarkulubu.com/istenmeyen-tuyler/592422-dolunay-epilasyonu.html linkinden edinebilirsiniz..!
En yakın zamanda deniycem:) teşekkürler
Benzer bi başlık vardı.
Neyse ben şunu sorucam akrepcik... Aspirinin şeker kaplı olmaması gerekiyormuş. Özel bi ismi var mı? Yoksa bildiğimiz beyaz aspirin olur mu?
Resimdeki aspirin var ya normal beyaz aspirin yani
Ne bileyim şeker kaplısı da oluyormuş.
Teşekkürler cevap için... :)
Hazır diğer topikte konusu açılmışken buradan teşekkürümü edeyim bi.Çok teşekkür ederim Akrepcik çok güzel bir maske bu. Çok beğeniyorum. İçerisine su yerine saf gül suyu koyuyorum ben bir de çok daha güzel oluyor.
şimdi bu aspirin lekelerin rengini mi açıyor yoksa cildin tamamının mı bende toplu iğne başı kadar kahverengi sivilce izleri var onların rengini açarmı acaba zaten beyaz tenliyim boşu boşuna iyice beyazlamayayım:)
Rica ederim canıme yani böyle alternatifler de ekleyebilirsiniz bende bir deneyeyim :44:
büyük oranda açmıyor canım, o sivilce lekeleri için her gece limon suyu sür kurusun ve yıkamadan yat, sabah kalkınca yıka yüzünü
Akrepcik limon suyu gerçekten etkili fakat cilt için zararlı olduğunu söylüyor doktorlar. Ben de o yüzden saf c vitamini aldım onu kullanıyorum limonlu maske yapacağım zaman.
limonun zararını ÇİLEK başlığımda söyledim. Bu limona has birşey değil C vitaminine has birşey, yani kurutma özelliği var. Yapacaksan da az kullanmalısın ve sık sık yapmamalısın
Bu arada ha bire bişeyler ekliyosun sonra reaksiyona falan girmesinler :18:
C vitaminini Lady Subaru 2-3 günde bir cildime uygulayabileceğimi söyledi. :44:
cildin aşırı yağlıysa yap, sadece kuru veya karma ise sık sık kullanma yani
Aşırı değil ama yağlı yani. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?