Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O senin malın(tövbe tövbe ) değil başkasının malı.şimdi mesaj attı arsız adam ben malımı biliyorum
Ne diyor arsızşimdi mesaj attı arsız adam ben malımı biliyorum
Yanindakine kanka diyerek mesaj bekliyorum havasi vermissin zaten.şimdi mesaj attı arsız adam ben malımı biliyorum
Ben ben bugün şok oldum seni öyle görünce diye atmış ınstagramdan whatsaptan engelleyip ınstagramdan engellememişti ordan attı mesajı ne evli ne evli maşallah
mesajı okudum hiçbirsey yazmadım o kim evlilik kim adam ne yapsın bütün gün aynı kadınla kesmez onu zaten adam maceraperest
Romantik insan hareketleri bunlar azizimDimi ya, mis gibi kahve dusurulur mu, depar atar yakalarsin, adam hem gereksiz hem sakarmis![]()
Ne cevap verdiniz?Hepiii salaklık aşkın gözlerini kör edip algılarını kapatmak ara ara koptuk bunun bu çapkınlıkları yüzünden bir ara konuşmadık baktım bir cuma cuma mesajı atmış whatsaptan herkese atıyorum ayağına bende şaşırdım hiç adeti değildir bayram cuma mesajı atmak aradan iki saat geçti ne yapıyorsun merak ettim seni diye yazdı adam mübarek günü bile kullanıyor
Yani ben ben diye kekeleyip hala heycanli ve saskin oldugunu mu anlatmaya calisiyor mesajdaBen ben bugün şok oldum seni öyle görünce diye atmış ınstagramdan whatsaptan engelleyip ınstagramdan engellememişti ordan attı mesajı ne evli ne evli maşallah