Asrın tesadüfü elindeki kahve bardağı düştü

aynen oyle konu sahibi saglikli dusunemiyor demekki hala asik..
ama asik oldugu o adam 3 yil seni sevgili yapti kendine senle evlenmedi ama senden ayrilir ayrilmaz adam sevgili yapmayi birak hemen gitti evlendi....
birak o terketsin mekani senleyken capkinlik yapip seni 3 yil oyalayipbaskasiyla evlenen o sen niye terk ediyosun mekani sanane...
ben olsam o carpisma sirasinda hic bisey olmamis gibi davranirdim kahkahalar atarak masaya otururdum kahvemi icer sohbetimi ederdim o rahatsiz olup gitsin ben niye gidiyorum elin dengesiz capkin adami icin...
adam anlamistir unutulmadigini...daha bi simarmistir benim icin mekani terk etti falan...
Hepsine katılıyorum ayrıca yanındaki erkeğe de çıkalım kanka kötü oldum demesi de ayrı bir trajedi. . .

Hayir birde "asrın tesadüfü"demissin :)))
Dünyanın bir ucunda,belki amazonlarda karsilassaniz evet derdimde avm ayol zaten yol gecen hanı gibi oralar,gitmeyen yok..nesi asrın tesadüfü acaba?:))

Bu adamin kinasi iptal oldu mu olmadi mi diye hafiyelik pesinde degilmiydin sen.adam evlenmis ya iste.daha neyin derdindesin.
Bence senin acil bi psikologa gitmen lazim.iyice takinti haline getirdin sen bu adami

İsteyen istediğini yazar evli adamın mesaj atmasını biraz eleştirseniz daha iyi olur bence adam evli doğru evli ama eski sevgilisini gündüz görüp akşamına mesaj atan evli adam ben uzaktan takip ettim çünkü merak ettim ama ne aradım ne mesaj attım kendisine bana mesaj atan o bir daha altını basa basa söylüyorum ben takıntılıyım diyelim o adam evli iken bana yazıyor arsız gibi o adam çok normal bakış açınıza hayranım gerçekten.Bu arada karısına mesajları attım söyle kocana bir daha yazmasın bana mesaj falan uzak dursun dedim bilmem anlatabildim mi

İsteyen istediğini yazar evli adamın mesaj atmasını biraz eleştirseniz daha iyi olur bence adam evli doğru evli ama eski sevgilisini gündüz görüp akşamına mesaj atan evli adam ben uzaktan takip ettim çünkü merak ettim ama ne aradım ne mesaj attım kendisine bana mesaj atan o bir daha altını basa basa söylüyorum ben takıntılıyım diyelim o adam evli iken bana yazıyor arsız gibi o adam çok normal bakış açınıza hayranım gerçekten.Bu arada karısına mesajları attım söyle kocana bir daha yazmasın bana mesaj falan uzak dursun dedim bilmem anlatabildim mi
Adam arsizda bizim muhattabimiz sensin.
Ne yapalim hanim hanimmmm kocana sahip cik diye karisina mi ulasalim.

PabucumunNicki PabucumunNicki ben ulaşıp yapmam gerekeni yaptım benim gönlüm rahat beni üzüp git evlen arsız gibi halimi hatrımı sor bilsin kız göz göre göre salak yerine koyuyor kızı

ben kendimi biliyorum isteyen istediğini yazar arsızsa evliyken arsızlaşmasın doğru dursun ben cevap vermedim konuyu nasıl okuyorsunuz acaba engelledim mesaj atınca

ben ona niye bakayım ne işim olur ikinci el adamla ben hiç evlenmedim ne yapayım bu adamı ben hevesli olsam saniyesinde cevap veririm karısı uğraşsın kocasıyla

Kadin cevap verdimi

adamın tapusu olsa kaç yazar aldattıktan başkasına yazdıktan sonra sözde tapulu özde çapkın koca
Eee peki sana ne bundan? Koca onun dert onun.
Çapkın erkekler psikolojisi iyi olmadığı için değil, sevdikleri ve kaybetmeyi göze alamadıkları kadınlarla karşılaşınca evlenirler. Sizi sevmemiş, değer vermemiş ki sizle evlenmemiş. Hatta siz onun için o kadar değersizsiniz ki size kuzeni olan kadını açıklama tenezzülünde bile bulunmamış. Sen kimsin ki sana hesap vereceğim diyip, açıklamamış kuzeni olduğunu. Siz onun için bir hiçsiniz. Egosunu tatmin etmek istediği zaman arada bir uğradığı bir kişisiniz; ama karısına değer vermiş, sevmiş ve evlenmiş. Karısı yerine kendinize acıyın bence. Karısının bir değeri var adamın gözünde, ya sizin?

Eee peki sana ne bundan? Koca onun dert onun.
Çapkın erkekler psikolojisi iyi olmadığı için değil, sevdikleri ve kaybetmeyi göze alamadıkları kadınlarla karşılaşınca evlenirler. Sizi sevmemiş, değer vermemiş ki sizle evlenmemiş. Hatta siz onun için o kadar değersizsiniz ki size kuzeni olan kadını açıklama tenezzülünde bile bulunmamış. Sen kimsin ki sana hesap vereceğim diyip, açıklamamış kuzeni olduğunu. Siz onun için bir hiçsiniz. Egosunu tatmin etmek istediği zaman arada bir uğradığı bir kişisiniz; ama karısına değer vermiş, sevmiş ve evlenmiş. Karısı yerine kendinize acıyın bence. Karısının bir değeri var adamın gözünde, ya sizin?
Yazdıklariniz ağır olmuş. Konu sahibinin zaten yazdıklarına bakilirsa psikolojisi bozulmus, sizde iyice bozmak icin böyle bir yorumu reva gördünüz sanirim.

Siz 3 yil birbirinizle bu dille anlastiysaniz uzun bile surmus. Hic mecmua kitap falan okumuyor musunuz?

ne guzel yapmissin... en buyuk mutlulugum onun mutsuzlugu demissin ya korkuncsun ve eski sevgilinde oyle ... olan karisina oldu desenize..dikkat et bir daha avmde yakalayip karima niye yazdin diye seni hirpalamasin...

Back
X