- 15 Mayıs 2016
- 2.470
- 4.786
- 133
Yaş kaç? O bir deyim ve normal hali o değil, ben terbiyeli olsun diye o şekilde yazdım, öğren bunları."Itin bir tarafina sokmak" cok terbiyeli bir tabir cidden
Mandalina kim tanımıyorum ve mandalinayi sinir kirizine sokmak gibi bir misyonum da yok malesef sizin gibi o yüzden sizi anlayamiyorum , belkide haklısınız
Dün de dediğim gibi iste bende diyorum ki bırakın insanları sinir krizine sokacagim diye uğraşmayi sonra soyledokleriniz tutarsiz kaliyor.Doğru yorumlayın.
Sonrada catladin patladın falan mahallivari söylemleriniz ortaya cikiveriyor , sizin gibi mandalina arkadaşımızı sinir krizine sokma misyonunu yüklenmiş bir ablamiza yakışmıyor![]()
Mandalinacık bir örnekti, beni sinir etmenin zorluğuna dair. Demek istediğim sendeki o ne özgüven ooo. Beni sinir edebileceğini sanıyorsun. :))))) Tutarsız değilim, sadece sen kıyaslama, örnek, deyim nedir bilmiyorsun, o yüzden yazdıklarımı anlayamayıp, sinir krizine giriyorsun ve bu çok eğlenceli.
Ilk yorumuma gidin tekrar okuyun, bir insan bir yoruma sinir olmazsa bu kadar üstünde durmaz. Ben ilk alıntısında iplemedim bile üyeyi; ama ne kadar zoruna gittiyse uğraşıyor.O niye çatlasın ya
Konu sahibi çatlar biri çatlıcaksa
Ki ortada çatlayacak bir durum yok
Adam çapkınsa her hafta bir kız götürürüm diyorsa eşinede yazık olmuş derim
Birinle evlenmek o kişiyi sevdiğini gösterebilir ama karekterde değişmez
Adam çapkınsa evlenincede aynı olur