Assam mi kessem mi dedim kiyamet koptu. Simdi o kizi gerçekten asacam

rehabilitasyon merkezinde çalışanlardır.
öğretmenler, lise mezunu bir kaç oyun ablası, temizlik görevlisi, yemek çıkarıyorlarsa aşçısı, servis şöförleri ve hostesleri, sekreteri vs...

ama 26 yaşında merkez sahibi olmak dediğim gibi aileden zengin olmadan zor. bir ihtimal düşük yüzdeli ortağıdır.
Konu dışı ama ftr merkezi personel ve servis ihalesini alan kişi de olabilir. Yoksa öyle bir merkezde patronda üç günlük çalışanın numarası olmaz. Varsa bir iş vardır bu işte

bu arada iş yerine dair merakım giderildiğine göre,
sevgili konu sahibi,
eşiniz o bayanla bilerek veya bilmeyerek sınırı aşan bir yakınlık kurmuş.
öyle kimse kimseye uyudun mu kalktın mı mesajını durup dururken atmaz.
kadın size dil uzatacak kadar cesareti de eşinizden almış.
bu eşiniz aldattı demek değil.
bazen sınır ayarlamayı ikinci plana atar insan.

ama kadın sizin yazdığınızı düşündüğüne göre eşiniz normalde daha farklı konuşuyor.
o resmiyeti mesajdan bile anlamış.

bir de neden sürekli adamın iş yerindesiniz?
neden çalışanları siz işe alıyorsunuz? hiç kocasına güvenen kadının işleri değil.

Ben eşinizin bir yanlış yaptığını düşünmedim.
Kız işe gireli uzun zaman olsa bir etkileşim, muhabbet var derdim belki ama bence kız tamamen psikopat. 4 günde bu kadar samimiyet ancak kızın hasta olması ile açıklanabilir.
Diğer anlattıklarınızla birlikte yorumladım. Telefonunu sizden hiç saklamaması, şüphe uyandıracak bir şey yapmaması, olay sonrası sizi rahatlamaya çalışması, sizi işe davet etmek istemesi.

Suçlu olsa size kendinizi suçlu hissettirip vicdanınıza oynardı, ailesi muhtaç kız sen neler düşünüyorsun vs diyerek üste çıkmaya çabalardı.

Kızın durumu ne olursa olsun işten çıkarılmayı hak ediyor. İşyerinde böyle laubalilik olmaz.

Gecen konuyu bilmiyorum.
Ama yerinizde olsam esimi de bir sure izlerim.

Bence sabahtan beri karinla mesajlasiyorum falan yazmasi, buna cesaret etmesi beni iskillendirdi. Acaba normalde konusuyorlar da mi konusmayinca boyle dedi kiz?

Benzer bir sey basima gelmisti ve esim ters yapinca kiz "ozur dilerim rahatsiz ettim" diyip bir daha aramadi yazmadi

Rehabilitasyon merkezinde 5 senelik öğretmenim. Şu servis personeli kızlardan çektiğimizi kimseden çekmedik. Geçen sene 20 yaşında personelimiz 55 yaşında torun sahibi servis şoförü ile sevgili olmuş, adamın karısı okulu bastı bir sürü rezillik. Yapmayın yahu, macera adı altında kendinize kişiliğinize bunu yapmayın...

Vallahi bilmiyorum. O konuda maddi durumlarinin iyi oldugunu, soylemisti..

Fizyoterapistler doktor olmuyor mu :KK48: o taraflara hic yolum dusmedi, bilmiyordum.. Sanirim hafiften rezilimsi oldum :KK70:
Konu sahibi de diger konuda aynen oyle yazmisti.. Esim fizik doktoru, iki ozel rehabilitasyon merkezimiz var.. Diye ondan şeyttim.:110:

Diger konusunda kayinvalidesi ve gorumcesine cok sinirlenmistim oyuzden her detay aklimda kalmis. Aman neyse iste :KK51:

fizik tedavi doktoru da var ama rehabilitasyon merkezinde çalışmaz.
6 yıl tıp okur, üstüne uzmanlık yapar.
30 yaşının altında olma ihtimali olmaz.

fizyoterapist 4 yıllık lisans mezunudur. tanısı koyulmuş hastanın tedavisini yapar. tanı koyamaz, ilaç yazamaz.

buyrun yazın bekliyorum utanacağım sözleri...
burdan topumuzun kocası aldatacak anlamı çıkarıp dehşete kapılmanıza lüzum yoktu:KK66:
ama azıcık bdv okursanız daha iki gün önce açılan konunun niteliğine dayanarak bu yorumu yazdığımı anlardınız.

Cinsiyetçi sözler yazin zor degil kendiniz buyrun okuyun neler var kadinlar, kizlar hakkinda soylenmiş.

Kocam yapmazci bir insan asla degilim, kendimden çok guvendigimde yok hepimiz insaniz ama siz de suyunu cikarttiniz yok erkekler dusunemez, yok erkekler hakim olamaz. Kadin akli bir miş, erkegin dokuzmuş filan...
Herseyde de erkege hoş goruluyor, normal goruluyor.

Sacma sapan makarasina dönen nefes alsin yeter muhabbetini bile ciddiye alip bi de yaziyorsunuz şuraya erkeklerin kriteri yok diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Niyese uydurulmus bir hikaye gibime geldi
Konu sahibi önceki konusunda üstüne çok gelinince sanki kendini haklı çıkarmaya çalışmış dört gün önce işe giren bir kız eşine gecenin bir yarısı mesaj atıyor

Doğrusunu Allah bilir artık
Eğer gerçekse kızla daha önce de tanışıklıkları vardır demektir ve bu daha mide bulandırıcı.

Resmen o kadar arsız kiii bu kadar rahatca mesaj atiyor. Durumu kotuyse insan isinden olmamak icin daha dikkatli olur her konuda. Eger esin ailesini bahane edip isten cikarmazsa ben esinden de suphelenirim istemem yan cebime koy gibi... Namusuyla rizkini dusunse elin evli adamina fingirdeyip göz koymaz.

Yok hiç kemalim yapmaz diyen bir insan değilim :)

ama erkekleri bu konuda zayıf görmek, baştan çıkarılmaya müsait kabul etmek bizim yanılgımız bana göre.

O dediğiniz sözde kendimizi avutmamiz için var gibi sadece.

Çünkü eğer erkekle kadın farklı olsaydı Allah'ın hükümlerinde farklı kurallar olurdu en basiti ama ikisinin günahıda aynı Allah katında. Yaratan kadın ve erkeği ayirmamısta biz mi ayıracağız?
Haklısınız. Erkek nefsi falan deniyor ama, namus sadece kadın içinse eğer hz. Yusuf un sakındığı neydi?

Yani aptal olmak lazım iyi düşünmek için
Belli ki eşinizle gayet samimiler. Yoksa eşiniz böyle sert mesajlar yazınca neden şaşırsın ve seninle konuştuğunu düşünsün ki

Zaten gecenin köründe o mesajı atması bile belli bir samimiyete işaret ediyor

Herhangi bir öncül cümle kullanmadan, "Sahura kalktın mı?" diye bir soruyu, gün içinde çokça muhabbet ettiğin ve gayet de samimi olduğun birine yazarsın

Benim boşanma aşamasında olduğum eş kişisi de yanında çalışan kızla mesajlaştı. Sonra güya ben rahatsız oldum diye işten çıkarmıştı. Kıza herkesin içinde bağırdım o da çıktı işten demişti. Ben de salak gibi 'A üzüldüm kız işini iyi yapıyordu' demiştim vakti zamanında. Meğer kızla aralarında ilişki varmış. Kızın annesi durumdan rahatsız olduğu için kızını işten çıkarmış. Ah benim saflığım işte. İnanın bacım inanın sonsuz güvenin.
Güvenmek güzel bir şey ama bazen gerçekleri perdeliyor. Ve maalesef erkekler çok güzel oynuyor.
Hele ben kusura bakmayın ama parası olan erkekten korkuyorum. Genelleme yapmıyorum ama çoğu mevki ve para sahibi bi hallerde
Tabi hem asın kesin demiyorum ama biraz analitik düşünün, sorgulayın.

Kızlar geçen gün bir konuş açmıştım baya tartışmalı geçmişti herkes kendi kafasına gore konuşmuştu vicdansız diyen oldu, on yargı diyen oldu, kişiliksiz diyen oldu, milletin günahını alıyorsun oldu. Gel gelelim ki bugün ki meseleye bahsettiğim kız bu gece saat 1.40 gece eşime mesaj çekiyor sahura kalktın mı diye eşimde evet kalktım da hayırdır bu saatte mesaj atmışsın bisey mi söyleyeceksin yazdı. Bu arada bende eşimle oturuyorum mesajları beraber okuyoruz. Gelen cevap yok öylesine mesaj çektim bugün iş yerinde pek seni göremedim (oğlum rahatsızlandı hastanedeydik) merak ettim bi sorun mu var diye. Bu arada servis elemanı olduğu için numarası eşimde var ve eşimin numarasida onda var gelen öğrencileri haber vermek için. Neys3 eşimde bi sorun var veya yok bu seni neden ilgilendiriyor ve ben evli bir adamım gecenin bu saatinde bana mesaj çekmen hiç doğru değil bir daha iş dışı aramanı ve yazmanı istemiyorum dedi. Kızda cevap olarak bence bunları esin yazıyor hatta ben şuan sabahtan beri senin karınla yazisiyorum sanırım dedi. Eşim cevap vermedi ama baya sinirlendi ben ondan daha beter sinirlendim eşim ailesinin durumunu bildiği için işten de çıkaramıyor zor geçiniyorlarmış. Ben şimdi napim hadi 1 ay 2 ay 3 ay ben iş yerinde sürekli eşimin yanında değilim ve ister istemez aklım hep o konuşmalarda kalacak ne yapmalıyım ne yapmalıyız. Bu sefer teselliye gerçekten ihtiyacım var 🙄😑
Kilit cewap kizin cewabinda gizli diyorki bence bunlari karin yaziyor yani anlamis farki esinin senin yaninda o sekilde yazmadigi ne malum belliki önceki konusmalari farkli o kizin niyeti belli

Haklı fesih sebebi bence çıkar gitsin ne münasebet gecenin o saatinde mesaj atıyor? İnsanların ar damarı çatlamış

esinin sohbeti kizla baya derin. kiz yoksa o saatde direk "sahura uyandinmi" diye yazmazdi- ayrica "ben galiba sabahdan beri karinla mesajlasiyorum" cümlesine niye takilmadiniz? demekki esin 24 saat kizla chat halinde. kizi asmak yerine bence esinde ara sorunu.
tamam kiz fingirdiyor ama birde fingirdemesine tav olana bak

Back
X