Assam mi kessem mi dedim kiyamet koptu. Simdi o kizi gerçekten asacam

Cinsiyetçi sözler yazin zor degil kendiniz buyrun okuyun neler var kadinlar, kizlar hakkinda soylenmiş.

Kocam yapmazci bir insan asla degilim, kendimden çok guvendigimde yok hepimiz insaniz ama siz de suyunu cikarttiniz yok erkekler dusunemez, yok erkekler hakim olamaz. Kadin akli bir miş, erkegin dokuzmuş filan...
Herseyde de erkege hoş goruluyor, normal goruluyor.

Sacma sapan makarasina dönen nefes alsin yeter muhabbetini bile ciddiye alip bi de yaziyorsunuz şuraya erkeklerin kriteri yok diye.
öncelikle konu çarpıtma özelliğinize hayran kaldım söylemeden geçemeyeceğim,erkektir elinin kiridir yapardır minvalinde bir tip olmadım elhamdülillah ,gocunduğunuz mevzuyu çözemedim,beni utandıracak sözlerinizi bekliyorum söz ağızdan bir kere çıkar yazın güzel atasözlerimizi ve deyimlerimizi yoksa sadece muhalefet olmak için yazdığınızı düşüneceğim..bu sebeple topu bana atmak yerine yazınızın arkasında durun.

Su ilgimi çekti,kiz dedi ya bence ben karınla yazisiyorum zaten diye...ha iste kilit nokta
Demekki kocan normal zamanlarda kiza boyle sert konuşan biri değil ki kiza farkli gelmiş
Zaten mesaj atma cesaretini de bakkaldan almamistir...🤷‍♀️
karısıyla yazıştığını düşünürken bile korkusuz yavrumu yürekle beslemişler:D

Ya mesajlara bakıyorum ben mi sikintiliyim bilmiyorum .Mesela bir üye demiş iş yerinde bir kadın abla ayağına birisini bosatio evlenmiş filan ...
Arkadaşlar herşey iki taraflıdır benim mantigimda .Yani tamam oyle kadınlar var tabiki ama bir çok kişinin başına gelmiş hep esleriniz sert ve ciddi bir tepki vermiş ve karşıdaki cesaret edememiş bir kere daha değil mi ??
İşte bunu diyorum kadın ayartti yuvami yıktı değil kocam olacak adam yuvasına sahip çıkamayacak kadar karaktesizdi ayartilmasina müsade etti budur ya kabul edelim bunu ...
Ben eşime her zaman bunu söylüyorum konu geçince yada bir olay duyunca ..Evet kadın pislik te olabilir ama adam yuvasına sahip çıkıp aldanmayacak bu kada basit ..
Tabiki aynısı kadınlar içinde geçerli ...

Ortalıkta benim veya eşimin aklını celmeye çalışacak lagim beyinli tipler tabiki var ama biz izin vermezsek.kimse yoldan çıkaramaz .
Tamam kadın fingirdiyo adamda buna çanak tutmayacak .Hala daha dur abime söyleyeyim de iş ayarlasin ona diye hala kızı dibinde gozununde tutmaya calismatacak .

Bilmiyorum ben sadece kadına b.k atamıyorum .

Bariz esinle iliskisi olmus ve kadin hemen anlamis yaninda sen oldugunu yada mesajlari senin yazdigini cunku normalde adam buz kizla oyle konuşmuyor ki. Kizda sana mesaj veriyor sabahtan beri konuauyor mesajlasiyoruz diyor uyan diyor. Adam senden korkusuna tum gun terslemis demekki. Senin gece gelen mesajdab haberin olmus sadece. Ama suna eminim aralarinda birseyler olmus. Kiz cesaretlenmis

Bariz esinle iliskisi olmus ve kadin hemen anlamis yaninda sen oldugunu yada mesajlari senin yazdigini cunku normalde adam buz kizla oyle konuşmuyor ki. Kizda sana mesaj veriyor sabahtan beri konuauyor mesajlasiyoruz diyor uyan diyor. Adam senden korkusuna tum gun terslemis demekki. Senin gece gelen mesajdab haberin olmus sadece. Ama suna eminim aralarinda birseyler olmus. Kiz cesaretlenmis
Aynısını düşündüm. Kadın aslında herşeyin farkında. Kocasının konuşma tarzından bile anlaşılıyor.

Inanirmisiniz size zerre inanmadim. Gecen gun baya azar yediniz milletten, boyle bir konu açarak bakin haklıydım demek istediniz bence. Hic inandirici gelmedi. Esiniz tutumunda bukadar sert diyelim zaten cesaret edemez. Diyorum ya yuzden binbesyuz bu sizin kurgunuz.
Kesinlikle aklımdan gelenleri yazdınız ben de aynen böyle düşünüyorum. Millet yüklenince kendini aklamaya çalışma çabası bu. Kaldı ki daha dün bir bugun iki kız hemen ne ara konu sahibinin eşiyle mesajlaşmaya başladı.

Kızın işyeri ile ilişiğini kesmekle meşgul olabilir:bicak:zaten eşinin de hicbir suçu yok, sorunu hallediliyorlardır kökten.
Hiçbir suçu olmayacağı için zaten sürekli eşine gelen mesajlara konu sahibi bakıyor, beraber cevap veriyorlar, telefon sürekli onun elinde falan 😃 Ama koca her şeye rağmen masum.
Sabah sabah gıybet yaptırdılar bana 😬

Kesinlikle aklımdan gelenleri yazdınız ben de aynen böyle düşünüyorum. Millet yüklenince kendini aklamaya çalışma çabası bu. Kaldı ki daha dün bir bugun iki kız hemen ne ara konu sahibinin eşiyle mesajlaşmaya başladı.
Valla aynnen oyle caniim. Baktiki Cok tepki aldi,bu sekil siyrilmak istedi. Olmayan bir şeyi burda oldu diye umarim yazmıyordur. Birde iftira atmis olur yoksa. En azindan benimle ayni dusuncede olan varmis. Yorum yazanlar bosa saydırıyor bence calisan kiza suan. :D

Hiçbir suçu olmayacağı için zaten sürekli eşine gelen mesajlara konu sahibi bakıyor, beraber cevap veriyorlar, telefon sürekli onun elinde falan 😃 Ama koca her şeye rağmen masum.
Sabah sabah gıybet yaptırdılar bana 😬
Mesajlar ne ki işyerine alınan elemanlara bile konu sahibi karar veriyor :)

O kadar güveniyor!yani eşine, herşey bu kızı konu sahibine sormadan işe başlatmasıyla başlamış zaten hâlbuki karısına sorup başlatsaydı masum ve mutlu bir şekilde hayatlarına devam edeceklerdi.

Mesajlar ne ki işyerine alınan elemanlara bile konu sahibi karar veriyor :)

O kadar güveniyor!yani eşine, herşey bu kızı konu sahibine sormadan işe başlatmasıyla başlamış zaten hâlbuki karısına sorup başlatsaydı masum ve mutlu bir şekilde hayatlarına devam edeceklerdi.
Filtreden kaçmış kız 😬

Valla aynnen oyle caniim. Baktiki Cok tepki aldi,bu sekil siyrilmak istedi. Olmayan bir şeyi burda oldu diye umarim yazmıyordur. Birde iftira atmis olur yoksa. En azindan benimle ayni dusuncede olan varmis. Yorum yazanlar bosa saydırıyor bence calisan kiza suan. :D
Bence de kızcağızın sol kulağı boşyere çınlayıp duruyordur yazık ;)

Adam 2li oynuyor cok net.
sizinki de kemalim yapmaz vakası sanırım.
Kocanız su durumdu ,ihtiyacı var çıkaramam diyosa melek olmalı.
İhtiyacı olan insan da,kırar dızını,adam gibi calısır calisacaksa.
Cesareti bulmasa atamaz o msjı.
Resmen 2 sevgilinin sürtüşmesini okumussunz,kocaniz muhtemeln o saatte yazdığı ıcın,kıza ders vermek,canını acıtmak istemiş.Evli adamım diyerek.
Siz de izlemişsiniz.

Hiçbir evlilik deneyimi olmayan ben bile eşinizin o kızla baya samimi olduğunu anladım.Yapmayın lütfen sadece samimi olduklarımıza o tarz mesajlar atarız gecenin bir yarısında.Eşiniz de masum değil.

her zaman size haber verip işe alan eşiniz bu kez haberiniz olmadan işe almış.
ayrıca kimse karsı taraftan karşılık almasa “sahura kalktın mı? Bugün seni göremedim vs” diye gece 1.40da mesaj atmaz.
siz kıza degil önce eşinize bakın.
siz yanınızdasınız diye öyle cevaplar vermiş.

Back
X