- 21 Haziran 2015
- 904
- 2.201
- 113
- Konu Sahibi Pamuksekerim12
Eee o zaman arasaydı eşiniz ? sıcağı sıcağına hallederdiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var tabi öyle kadınlar. Ama işte burada en azından karşılıklı bir diyalog olduğu belli oluyor. Normal zamanda farklı bir tarz konuşma geçmemiş olsa kız nasıl anladın adamın konuşmasındanEvet öyle olabilir ama basima gelmese de eskiden bulunduğum bir sehirde tum erkeklere goz koyan bi ruh hastası vardı. Sadece filmlerde kitaplarda olur sanirdim. Ama böyle manyaklar da yok değil
Emin ol o linçi yemek zerre umrumda değil ve kimseye kendimi ispatlamak zorunda da değilim. Kimim neyim nerdeyim kimse bilmiyor böyle birseye neden gerek duyayım?Su kizin boyle bir mesaj atrigina zerre inanmiyorum. Onceki konuda linci yiyince hakliymisim diye konu acmissiniz bence.
Peki amaç ?Bana sallıyomuşsunuz gibi geldi
Nedir son durum gittiniz mi iş yerinePeki amaç ?
Evet konu açıcam simdiNedir son durum gittiniz mi iş yerine
Şimdi konunuzu görünce önceki konunuzu da okudum. Çaycı bile benim onayımdan geçerdi ve gerçekten üfürükten teyyare denilecek şekilde kız için gözü göz değildi şöyleydi böyleydi demişsiniz ve haklı olarak eleştirilmişsiniz. “Şimdi de bakın nasıl haklı çıktım ama ben adamı gözünden tanırım” minvalinde bir “ders vermek” isteyebileceğiniz için böyle bir kurgu yaratmış olabilirsiniz. Tabi ki bunlar sadece varsayım, bana öyle geldiPeki amaç ?
Herkesin fikri kendineŞimdi konunuzu görünce önceki konunuzu da okudum. Çaycı bile benim onayımdan geçerdi ve gerçekten üfürükten teyyare denilecek şekilde kız için gözü göz değildi şöyleydi böyleydi demişsiniz ve haklı olarak eleştirilmişsiniz. “Şimdi de bakın nasıl haklı çıktım ama ben adamı gözünden tanırım” minvalinde bir “ders vermek” isteyebileceğiniz için böyle bir kurgu yaratmış olabilirsiniz. Tabi ki bunlar sadece varsayım, bana öyle geldi
Konu açmana gerek yok buradan devam edebilirsn olay bunun devamı çünküEvet konu açıcam simdi
Gece saçma sapan saatlerde yazmalar hayra alamet değil valla.Benim babam öğretmen 2 yıl önce falan kadının bir tanesı gece saat 00 da saçma salak yazıyordu kadın meğersem aşıkmış babam kesın bir dille reddedince iftiraya ugradı yarabbim zor gunlerdi çıksın ya çıkarınKızlar geçen gün bir konuş açmıştım baya tartışmalı geçmişti herkes kendi kafasına gore konuşmuştu vicdansız diyen oldu, on yargı diyen oldu, kişiliksiz diyen oldu, milletin günahını alıyorsun oldu. Gel gelelim ki bugün ki meseleye bahsettiğim kız bu gece saat 1.40 gece eşime mesaj çekiyor sahura kalktın mı diye eşimde evet kalktım da hayırdır bu saatte mesaj atmışsın bisey mi söyleyeceksin yazdı. Bu arada bende eşimle oturuyorum mesajları beraber okuyoruz. Gelen cevap yok öylesine mesaj çektim bugün iş yerinde pek seni göremedim (oğlum rahatsızlandı hastanedeydik) merak ettim bi sorun mu var diye. Bu arada servis elemanı olduğu için numarası eşimde var ve eşimin numarasida onda var gelen öğrencileri haber vermek için. Neys3 eşimde bi sorun var veya yok bu seni neden ilgilendiriyor ve ben evli bir adamım gecenin bu saatinde bana mesaj çekmen hiç doğru değil bir daha iş dışı aramanı ve yazmanı istemiyorum dedi. Kızda cevap olarak bence bunları esin yazıyor hatta ben şuan sabahtan beri senin karınla yazisiyorum sanırım dedi. Eşim cevap vermedi ama baya sinirlendi ben ondan daha beter sinirlendim eşim ailesinin durumunu bildiği için işten de çıkaramıyor zor geçiniyorlarmış. Ben şimdi napim hadi 1 ay 2 ay 3 ay ben iş yerinde sürekli eşimin yanında değilim ve ister istemez aklım hep o konuşmalarda kalacak ne yapmalıyım ne yapmalıyız. Bu sefer teselliye gerçekten ihtiyacım var![]()