Kontakt Lens astigmat için lens önerileri

pinar85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2008
192
0
astigmatlı gözler için lenste hangi markayı önerirsiniz ?

aylık? yıllık?

ayrıca astigmatlılar için tek günlük kullan at lensler de üretiliyor artık. (sadece tek bir markada var.)

ve yıllık olarak RENKLİ astigmat lens bulmak da mümkün.

ama su geçirgenliği, görüş kalitesi ve konfor açısından hangi marka lens önerirsiniz?
 
bausch and lomb'un, ciba vision'un ve johnson'ın toric lensleri mevcut...ben yeni göz muayenesi oldum sağ gözüm için toric lens alacağım, bir tek bausch and lomb'da göz ölçüme uygun toric lens olduğu için o markanınkini alacağım, ilk defa toric kullanacağım ama çoğu kullananın memnun olduğunu duydum.
 
bende de çok az bir astigmatlık var.ilreleyen zamanlarda kesinlikle kullanıcam.ama sorum olucak.astigmatlar içinde renkli lens oluyor mu?
 
benim 4.5 numara miyopum,0.50 gibi astigmatım var,astigmatım düşük olduğu için sadece miyop lensi kullanıyorum.ama görmede sorun yaşamıyorum.
 
ben bausch and lomb soflens66 toric kullanıyorum, memnunum kayma batma yapmıyor, doktora muayene olup gözüne tam oturacak bir lens olması önemli astigmat olduğu için, yoksa dünyan kaymış gibi görürsün :bbo:
 
sanırım tek bir markada yıllık lensde renkli toric var. egelan mıydı elegant mıydı öyle bişi adı
 
merhaba herkese...
benim gözlerımde de astıgmat var.yeşil renkte astiğmat lens istiyorum.ama hangi markada var bulamıyorum.ayrıca astigmatlı lensin cok fazla kaydığını duydum.göze tam oturması gerekıyormuş buda her markada yada her lensde geçerli olmuyormuş...bu yüzden sadece şeffaf lensler kullanılıyormuş.bunlar doğrumudur .... yardımcı olursanız sevınırım...
 
astigmatlı renkli lens kullanmak istiyorum bende,ama göz numaram yüksek şuanda bausch lomb soflens kullanıorum ama renkli deil=) buse senin kullandığın lensin markası nedir ?
 
bayanlar usulmeyın benım goslerımde de astıgmat var ve ben renklı astıgmatlı lens kullanıorum :KK70::KK70: :CüvCüv: ama bıras dıgerlerıne gore pahalı ama yıllık yanında solusyonda hedıe edıolar vala ben çok memnun kaldım :içelim:

çok hoş doğal durmuş hangi marka canım:1hug:
 
kesinlikle jhonsen&jhonsen oasis ya da aqua mı öle bi serisi ikisi de super inanılmaz rahat ve gaz geçirgenliği çok yüksek bir hafta gözde kalabiliyor a.s
 
buse selam lenslerin harika ,çok yakışmış...bende kullanıyorum ama astigmatlı olması gerekiyor fakat renklilerde astigmat özelliği yok dediler..senin markan ne..elegantmı..cevaplarsan sevinirim..teşekkürler..
 
merhaba buse lens rengin çok güzel sanada yakışmış
bende toric lens kullanıyorum 7 yıldır bi kezde renkli denemek istiyordum ama cesaret edemiyordum sende görünce çok beğendim markasını ve rengini paylaşabilirmisin
selamlar sevgiler...
 
Benim de gözlerim astigmat ve ben aylık lens kullanıyorum. Air Optix Ciba Vision. Kesinlikle tavsiye ederim. Ayrıca yıllık tavsiye etmiyorum ben, hem hijyen açısından hem de yırtılabilme özelliği olacağı açısından:KK70: En temizi aylık lens. Ayrıca bu markanın da renkli lensleri var.

airoptix.jpg
 
bende de astigmat var 7 yaşımdayken gözlük kullanmaya başlamıştım
Son dört yıldırda toric lens kullanıyorum Bausch & Lomb çok memnunum ben yıllık olarak alıyorum
her sene mutlaka doktoruma gidip muayene oluyorum lens numaramın değişip değişmediğini öğreniyorum öyle devam ediyorum kullanmaya
 
bayanlar usulmeyın benım goslerımde de astıgmat var ve ben renklı astıgmatlı lens kullanıorum :KK70::KK70: :CüvCüv: ama bıras dıgerlerıne gore pahalı ama yıllık yanında solusyonda hedıe edıolar vala ben çok memnun kaldım :içelim:


bu renk harikaymıs cok yakısmıs markası ne??
 
Nasil olduysa konuyu atlamisim :-)

Arkadaslar 3 markada renkli astigmatik gozler icin olan lensler var.Bir nevi ozel uretim gibi oldugundan cok fazla paremetresi yok. Seffaf olanlarda marka model fazlaligi oldugu icin gozunuze en uygun lensi bulabiliyoruz. Renkli de o sansimiz olmuyor. İnce topuklu ayakkabi giymek gibi dusunun;cok zarif ve şık ancak gunluk ayakkabilar kadar rahat degil.
 
kızlar mrb
ben torik lens kullanıyorum.astigmatım 1.75 miyobum 4.50. renkli lens almak istiyorum ama astigmat olunca renkli lens olmuyormuş
sadece miyop dereceli renkli lens alsam nasıl olur,böyle kullanan var mı ?
 
X