aştım kendımı

İşte bukadar herşeyden bıkan bir kadının geldiği son nokta olsa gerek.
Aile destek çıkmıyor,dik duracak GÜCÜ yok işin içinden çıkacak bir durumu yok ve sağlıklı düşünemiyor.

Yarın bir gün bu nefsine hakim olamayan adam sözde karısına baktığında yani para yardımında bulunduğunda bu isteklerini yerine getirmezse parayı vermekten vazgeçer.Adam bunu yapacaktırda.

Tek yapacağı kadın sığınma evi
Herkesi herşeyi geride bırakarak ,gerçekten çok ama çok üzücü !!

olmadi eve getirsin kadını da sizin yanınızda yapsin demi sonuçta ELALEM ne der ya dışarıda birisi görürse eşinizi aaa çok AYIP !!!! lütfen bu kadar yapmayin yaa kendinize yazık yani siz kendinize yakıstıriyosanız biz ne diyelim

Kendi HAYATINI hiçe saydığının FARKINDA MISIN ?

)=

sadece evladım ıcın aılem ıcın bu zehrı yutcam artık ondanda ne alabılırsem maddı açıdan ogluma bı destek gelecegııcın çok dırendım konustum olmadı evden kovdum olmadı geldı yemınler ettı yıne aynı vazgecmıyor bu huyundan bende bunaldım bende de bıseyler gıttı ama bı nevı anlasma gıbı oldu

madem kendi paranı kazanıyorsun neden ailen karşı çıkıyor?2. boşanman laf getirr diye falan mı?

Çıkmazda kalsaydım ben de GelenKutusu'nun yazdığı gibi yapardım konu sahibi. Ama en önemli detay,sevgimin %1 bile kalmamış olması lazım; hala seviyorsam katlanamam. Sevmiyorsan devam et, kalbin boş olduğu için başka birine aşık olursan ne yapacaksın onu bilmiyorum ama.

sevgı kalmadı çok sevmıstım ama cok uzuldum cok yıprandım ya her yolu denedım aılelede konustu bı hafta ıı oluyor sonra yıne aynı hıssedıyosun yakalıyorum bısekılde sadece anlaşma gıbı bısey olcak ıkımız ıcın dısardan bızı evlı mutlu bılcekler ama sadece oğlum ıcın dıyorum onun gelecegı ıcın ondan nekadar alabılırsem ogluma maddı açıdan bıraz destek olcak aılesıylede konustuk kackez once sen abartıyon kıskanıyon dıyolardı yakaldıgımda gösterdım kızım ıdare et görmezden gel ıkıncı evlılığınız bızıde rezıl etmeyın ne dıycez elalame dıyolar hem senn aılen hem bız oyle bı şaşırdım kaldım kı bunaldım kı artık bunu soyledım

Guzel guzel sert tavirli yorumlar yapilmis... zaten psikolojisi iyi olmayan kadinin iyice ustune gidilmis... Kadinin cocugu var gidecek ailesi yok demek ki kazandigi para ile yeni bi hayat kuramayacak durumda ..
vazgecmis bi kadin var
yorulmus
bunalmis ...
caresizlik insana herseyi yaptirir cokta guzel soylemis...

konu sahibi size tavsiyem bu sozlerinizi soyledikten sonra o adami yataginiza alamamaniz... bu sizi daha cok tuketir ... ve simdiden para biriktirmeye baslayin maddi durumunuzu iyilestirdikten sonra kendinize yeni bi hayat kurun derim zira bu adamla bir omur gecmez.. sizde gezin tozun hayatin keyfini cikarin birakin ne b.. yiyosa yesin bir gun burdan gidecegim diyerek hayatiniza devam edin... mutlu gunlerin sizin olmasi dilegiyle

Konu sahibi ısrarla sorulara cevap vermiyor.
1.) Sen öyle deyince eşin ne dedi?
2.) Madem çalışıyorsun neden bu kadar çaresiz görüyorsun kendini?

oyle dedıgımde esım sessız kaldı hıcbısey demedı ya her yolu denedım bı yıl ayrı kaldık aıllerı kattı araya barısmak ıcın
guzellıkle konustum olmadı bagırdım cagırdım olmadı hacı hoca yda gıttık adam vazgecmıyor bosanmakta ıstemıyor zaten bı ara gıdıp anlasmalı aılelerden habersız yapalım dedım bı tamam dıyo sonra sen gıt ac dava dıyo aılemde kesınlıkle zehırde olsa yutcan evladın ıcın bızım ıcın dıyo hakkımızı helal etmeyız dıyolar bn napayım işte bende buraya yazdım ıcımı dokmek ıcın

bunu demene hayretler içerisinde bakakaldim. ne yürek varmis sende. böyle şey denir mi? hic mi kendini düşünmedin.
zehir de olsa yutmak nedir, Yarabbi. ben böyle aileleri anlayamiyorum. akıl erdiremiyorum.
aldatan erkekten ne koca olur ne koca.

Nasıl böyle bişey söylersin fake misin hangi kadın kocasına haftada bir gün aldat ve korun der madem aldatıyor ölsün gebersin demen lazım ya

neden zehir olsa da yutuyorsunuz ben onu anlamadim?
cok mu bagnaz bi bolgede yasiyor aileniz?
boyle bu sekilde yaslandiginizi dusunebiliyor musunuz peki?

Sizin gibi kadınlar var .. Ben açıkçası okudum ve şaşırmadım. Allah yardımcınız olsun ne deyim.

Bazı adamlar iflah olmuyor. Boşanmak desen bir yerde çare bir yerde boşluk.. Allah sabır versin arkadaşım ..

El alem ne der diye göz göre göre sizin mutsuz olmanızı istiyor yani aileniz. İlginç. Sabır diliyorum, üzüldüm sizin adınıza.

Ikide bir ailem icin ailem icin diyip durma sinirim bozuldu burda ailen senin icin ne yapiyor allah aşkina... sen evladin icin calis çabala madem baska yolun yok evladin icin biraz birikim yap cocugunda biraz buyusun sonra ver anaokuluna kreşe ayril eşinden... ailen seni düşünmüyor ki sen niye onlari dusunuyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…