- Konu Sahibi sariyapraklar
-
Ben de yerinizde olsam aynısını yapardım.
İşim ve mesleğim yoksa, ailem de bana zehir olsa yutacaksın dese, geçinecek gücüm yoksa çocuklarımı riske atmak yerine dediğiniz gibi bir anlaşma yapardım.
Evde yatılı hizmetçi gibi düşünürdüm kendimi.
O bana yemek yaptığım, temizlik yaptığım için para veriyor. Aynı parayı kira ve faturalar karşılığı ona geri veriyorum.
Bence adil bir anlaşma.
Bu arada çocuklarımın başında bir erkek olurdu. Ben de dışarıdan bakınca kolayca yatağa atılabilecek (ülkemiz gerçeği, normal değil aslında) "dul" kadın statüsüne girmekten korunmuş olurdum.
Ama ben onunla bir daha sevişmezdim herhalde.
madem kendi paranı kazanıyorsun neden ailen karşı çıkıyor?2. boşanman laf getirr diye falan mı?kızlar saka gıbı gelıyor ama cıdden soyledım hıcbısey demedı artık yapmıyorum oyle seyler dedı ama kackez soz verıp yemın edıp yakalayınca artık ınanamıyorum bnde de bıseyler koptu ama sadece evladım ıcın aılemıcın çok uzuluyorum aılem kardesın var yarın bıgunevlencek ozaman elaleme nederız cok yıprandılar zehırdde olsa yutcan dıyolar bosanmak ıstedım ozman evlatlıktan red ederız vs... psıkolojı falan kalmadı bende de yıne de bısekılde ayaktayım çalışıyorum paramı kazanıyorum evladım ıcın bırıkım yapmaya calışıyom yanı soyle bı durumda var bı nevı ev arkadası gıbı olcaz maddı acıdan herseyı denedım alttan aldım konusmaya calıştım sert yaptım hersey hersey denedım ama bu adam vazgecmıyor onunda benımde ıkıncı evlılık oldugu ıcın onun ustunde bı rahatlık var razı gelemk durumunda dıye çok dırendım ama olmadı olmadı bı de ben bakımlı guzel bı bayanım benı aldattıgı kadınları görsenız iğrenç
Çıkmazda kalsaydım ben de GelenKutusu'nun yazdığı gibi yapardım konu sahibi. Ama en önemli detay,sevgimin %1 bile kalmamış olması lazım; hala seviyorsam katlanamam. Sevmiyorsan devam et, kalbin boş olduğu için başka birine aşık olursan ne yapacaksın onu bilmiyorum ama.Ben de yerinizde olsam aynısını yapardım.
İşim ve mesleğim yoksa, ailem de bana zehir olsa yutacaksın dese, geçinecek gücüm yoksa çocuklarımı riske atmak yerine dediğiniz gibi bir anlaşma yapardım.
Evde yatılı hizmetçi gibi düşünürdüm kendimi.
O bana yemek yaptığım, temizlik yaptığım için para veriyor. Aynı parayı kira ve faturalar karşılığı ona geri veriyorum.
Bence adil bir anlaşma.
Bu arada çocuklarımın başında bir erkek olurdu. Ben de dışarıdan bakınca kolayca yatağa atılabilecek (ülkemiz gerçeği, normal değil aslında) "dul" kadın statüsüne girmekten korunmuş olurdum.
Ama ben onunla bir daha sevişmezdim herhalde.
bunu demene hayretler içerisinde bakakaldim. ne yürek varmis sende. böyle şey denir mi? hic mi kendini düşünmedin.şimdı kısaca soyle anlatayım eskı konularımda vardı burda ama kısaca özetgecmek gerekırse bn ıkıncı evlılıgını yapmış bırıyım bu evlılıkten bı evladım var ve esımın benı aldattıgını yakaladım evden kovdum nerdeyse bı yılı aşkın ayrı yasadık bosanmak ıstedım aılem ıstemedı zehırde olsa yutcaksın dedı evladın ıcın kardeslerın ıcın bızım ııcn vss. arada aıller barıştırdı bızbı koptuk yıne barıştık ıste olmadı olmadı neyse artık şöyle bı karar aldım adı evlılık ama bu yasadıklarıdan sonra guvenemıyorum esıme gecen eve geldı ve ben dedım kı artık razı gelcem aldatmana haftada 1 gun napıyosan yap ama korun hastalık falan bulaştırma dıye çocukları ıhmal etme sorumluluktan kaçma sadece cocuklar ve aıleler ıcın buna razı geldım artık aılemın uzukmesını ıstemıyorum dedım bunu dedım ama nasıl dedım bende bılmıyorum artık çok bunaldım sacmaladım ama herseyı denedım olmadı bı turlu yola gelmedı bu adam
Nasıl böyle bişey söylersin fake misin hangi kadın kocasına haftada bir gün aldat ve korun der madem aldatıyor ölsün gebersin demen lazım yaşimdı kısaca soyle anlatayım eskı konularımda vardı burda ama kısaca özetgecmek gerekırse bn ıkıncı evlılıgını yapmış bırıyım bu evlılıkten bı evladım var ve esımın benı aldattıgını yakaladım evden kovdum nerdeyse bı yılı aşkın ayrı yasadık bosanmak ıstedım aılem ıstemedı zehırde olsa yutcaksın dedı evladın ıcın kardeslerın ıcın bızım ııcn vss. arada aıller barıştırdı bızbı koptuk yıne barıştık ıste olmadı olmadı neyse artık şöyle bı karar aldım adı evlılık ama bu yasadıklarıdan sonra guvenemıyorum esıme gecen eve geldı ve ben dedım kı artık razı gelcem aldatmana haftada 1 gun napıyosan yap ama korun hastalık falan bulaştırma dıye çocukları ıhmal etme sorumluluktan kaçma sadece cocuklar ve aıleler ıcın buna razı geldım artık aılemın uzukmesını ıstemıyorum dedım bunu dedım ama nasıl dedım bende bılmıyorum artık çok bunaldım sacmaladım ama herseyı denedım olmadı bı turlu yola gelmedı bu adam
oyle dedıgımde esım sessız kaldı hıcbısey demedı ya her yolu denedım bı yıl ayrı kaldık aıllerı kattı araya barısmak ıcın
guzellıkle konustum olmadı bagırdım cagırdım olmadı hacı hoca yda gıttık adam vazgecmıyor bosanmakta ıstemıyor zaten bı ara gıdıp anlasmalı aılelerden habersız yapalım dedım bı tamam dıyo sonra sen gıt ac dava dıyo aılemde kesınlıkle zehırde olsa yutcan evladın ıcın bızım ıcın dıyo hakkımızı helal etmeyız dıyolar bn napayım işte bende buraya yazdım ıcımı dokmek ıcın
şimdı kısaca soyle anlatayım eskı konularımda vardı burda ama kısaca özetgecmek gerekırse bn ıkıncı evlılıgını yapmış bırıyım bu evlılıkten bı evladım var ve esımın benı aldattıgını yakaladım evden kovdum nerdeyse bı yılı aşkın ayrı yasadık bosanmak ıstedım aılem ıstemedı zehırde olsa yutcaksın dedı evladın ıcın kardeslerın ıcın bızım ııcn vss. arada aıller barıştırdı bızbı koptuk yıne barıştık ıste olmadı olmadı neyse artık şöyle bı karar aldım adı evlılık ama bu yasadıklarıdan sonra guvenemıyorum esıme gecen eve geldı ve ben dedım kı artık razı gelcem aldatmana haftada 1 gun napıyosan yap ama korun hastalık falan bulaştırma dıye çocukları ıhmal etme sorumluluktan kaçma sadece cocuklar ve aıleler ıcın buna razı geldım artık aılemın uzukmesını ıstemıyorum dedım bunu dedım ama nasıl dedım bende bılmıyorum artık çok bunaldım sacmaladım ama herseyı denedım olmadı bı turlu yola gelmedı bu adam
Ikide bir ailem icin ailem icin diyip durma sinirim bozuldu burda ailen senin icin ne yapiyor allah aşkina... sen evladin icin calis çabala madem baska yolun yok evladin icin biraz birikim yap cocugunda biraz buyusun sonra ver anaokuluna kreşe ayril eşinden... ailen seni düşünmüyor ki sen niye onlari dusunuyorsun.sadece evladım ıcın aılem ıcın bu zehrı yutcam artık ondanda ne alabılırsem maddı açıdan ogluma bı destek gelecegııcın çok dırendım konustum olmadı evden kovdum olmadı geldı yemınler ettı yıne aynı vazgecmıyor bu huyundan bende bunaldım bende de bıseyler gıttı ama bı nevı anlasma gıbı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?