- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.973
- 798
- Konu Sahibi sariyapraklar
-
korun hastalık falan bulaştırma
Böyle bir şey mi olur Allah aşkına siz resmen istemediğiniz bir ilişkiyi sürdürüyorsunuz bakın yaşamadım belki bilinmez yaşanmadan ama çevremde yaşayan var ve sırf aileniz için böyle bir ağır yükü üstlenmeyin olan size olur..öyle bir erkek de çocuklarınıza baba olamaz aile denen bir şeyde göremiyorum yani toplumdaki bu algıya da kızıyorum ikinci evlilik ayrılamazsın yok alttan al nolursa olsun ayrılma vs Allahın yazdığı bir kader var millet ne derse desin kimse keyfinden ayrılmıyo,evlenmiyoşimdı kısaca soyle anlatayım eskı konularımda vardı burda ama kısaca özetgecmek gerekırse bn ıkıncı evlılıgını yapmış bırıyım bu evlılıkten bı evladım var ve esımın benı aldattıgını yakaladım evden kovdum nerdeyse bı yılı aşkın ayrı yasadık bosanmak ıstedım aılem ıstemedı zehırde olsa yutcaksın dedı evladın ıcın kardeslerın ıcın bızım ııcn vss. arada aıller barıştırdı bızbı koptuk yıne barıştık ıste olmadı olmadı neyse artık şöyle bı karar aldım adı evlılık ama bu yasadıklarıdan sonra guvenemıyorum esıme gecen eve geldı ve ben dedım kı artık razı gelcem aldatmana haftada 1 gun napıyosan yap ama korun hastalık falan bulaştırma dıye çocukları ıhmal etme sorumluluktan kaçma sadece cocuklar ve aıleler ıcın buna razı geldım artık aılemın uzukmesını ıstemıyorum dedım bunu dedım ama nasıl dedım bende bılmıyorum artık çok bunaldım sacmaladım ama herseyı denedım olmadı bı turlu yola gelmedı bu adam
şimdı kısaca soyle anlatayım eskı konularımda vardı burda ama kısaca özetgecmek gerekırse bn ıkıncı evlılıgını yapmış bırıyım bu evlılıkten bı evladım var ve esımın benı aldattıgını yakaladım evden kovdum nerdeyse bı yılı aşkın ayrı yasadık bosanmak ıstedım aılem ıstemedı zehırde olsa yutcaksın dedı evladın ıcın kardeslerın ıcın bızım ııcn vss. arada aıller barıştırdı bızbı koptuk yıne barıştık ıste olmadı olmadı neyse artık şöyle bı karar aldım adı evlılık ama bu yasadıklarıdan sonra guvenemıyorum esıme gecen eve geldı ve ben dedım kı artık razı gelcem aldatmana haftada 1 gun napıyosan yap ama korun hastalık falan bulaştırma dıye çocukları ıhmal etme sorumluluktan kaçma sadece cocuklar ve aıleler ıcın buna razı geldım artık aılemın uzukmesını ıstemıyorum dedım bunu dedım ama nasıl dedım bende bılmıyorum artık çok bunaldım sacmaladım ama herseyı denedım olmadı bı turlu yola gelmedı bu adam
korun hastalık bulaştırma derken
hala bu adamla karı koca hayatı da mı yaşayacaksın yani
cidden aşmışsın kendini, hatta tüm kadınları
kızlar saka gıbı gelıyor ama cıdden soyledım hıcbısey demedı artık yapmıyorum oyle seyler dedı ama kackez soz verıp yemın edıp yakalayınca artık ınanamıyorum bnde de bıseyler koptu ama sadece evladım ıcın aılemıcın çok uzuluyorum aılem kardesın var yarın bıgunevlencek ozaman elaleme nederız cok yıprandılar zehırdde olsa yutcan dıyolar bosanmak ıstedım ozman evlatlıktan red ederız vs... psıkolojı falan kalmadı bende de yıne de bısekılde ayaktayım çalışıyorum paramı kazanıyorum evladım ıcın bırıkım yapmaya calışıyom yanı soyle bı durumda var bı nevı ev arkadası gıbı olcaz maddı acıdan herseyı denedım alttan aldım konusmaya calıştım sert yaptım hersey hersey denedım ama bu adam vazgecmıyor onunda benımde ıkıncı evlılık oldugu ıcın onun ustunde bı rahatlık var razı gelemk durumunda dıye çok dırendım ama olmadı olmadı bı de ben bakımlı guzel bı bayanım benı aldattıgı kadınları görsenız iğrenç
mesajlarınızı okyorum hanımlar bosan demıssınız aılem ıcın bunu yapamam eger bızı ezıp gecersen red ederız dıyolar ya herseyı denedım sustum konustum bagırdım doktum kırdım ayrı kaldık ama aılelerı araya soktu yapmıyacm etmıyecem demeler ama bı hafta ongun ıı sonra yıne aynı hıssedıyosun artık aklıma bısey gelmedı bunu demekten baska oğlumun gelecegı ıcın ne yapsam maddı acıdan kardır o mantıktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?