astroloji burç uyumu tüm fallar için gelin birlikte kaynatalım :)

sen akrep burcundan mısın gısss. ?
benım sevdicem cok konusmaz ama herşeye evet ben biliom diyip beni cıldırtır. Onlara yaklasmak cok zordur. MUtlaka bi duvar örerler. İyi yanları yoh deil ama özellikle bi akrep kovalarla anlasamaz :))

yok canım yaa ben camış burcundanım :52::52: boğayım ben boğaa :52::52: ama anlaşamıyorum kovalarla hemde hiiiççç :52::52:

kızlar nette dolaşırken gördüm sanal kahve falı diye birşey varmış kahveyi orta şekerli sade diye seçenekler çıkıyor seçiyorsun koyu veya normal diye sonra çıkıyor neyse halinn ve falinn değişik geldi :9::9:

bende kovayımmmmm:D eşim de oğlak :D banaa kendine hizmetçi aldın diyor annem :D ama oğlakların 2 versiyonu var 1sinirli cins...2si şeker gibi....duyurulur

ooo o zaman sen akrepleri hatim etmişsin huyunu suyunu nerde ne yapıcağını hepsini bilirsin akrepler senden sorulur vesselam
:9::9::52::52:

Yok bea :1::1:

Benim bebeğim sadece akrebin ta kendisi diğerleri fıs akrep demessin bile balık vesselaam :27:

Benim akrebim tam akrep çıktı o beni sokuyo ben ona sokuyorum okumu :60: :60: :60:

Yok bea :1::1:

Benim bebeğim sadece akrebin ta kendisi diğerleri fıs akrep demessin bile balık vesselaam :27:

Benim akrebim tam akrep çıktı o beni sokuyo ben ona sokuyorum okumu :60: :60: :60:

kızz deme öyle balıklar alınıcakk hücüm edicekler sana şimdii ne güldümm yaa en son yazdığınaa :9::9::9:

Back
X