Astroloji pismanligi...

baharrr34

Aynı bedende en güzel yolculuk💞
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2020
2.658
8.198
108
32
Kizlar hepinize merhabalar.
Ben kpss hazirlaniyorum ve bu 2. yilim. Issizlik psikolojisi beni baya etkileyen bisey. sebebi ise cevrem. Cunku herkes benden bir beklenti icinde yani beklentiden kastım artik ise girsin calissin ozellikle annem babam Okuttular zorlukla ve ben karsiliini verememis gibi hissederek daha kötü oluyorum. Evliyim esim calismasanda olur dese de ben atanmak isimi yapmak istiyorum. Esas konuya gelecek olursam bir cekilisle horary astroloji kazandim bileniniz yoksa soyle aciklayayim. Tek soruluk bir astroloji. O an gokyuzunun yansimasyla cevabi verilir ve cidden ise yarayip kimisi bununla kayip esyasini bile bulduklari soyleniyor. Ben atanabilecekmiyim diye sordum. Kadin beni bekletti sorunu biraz degis dedi degistm gene ayni manada sordum. malesef olumsuz dedi ve ben psikolojik olarak etkilendim ders calisiyordum simdi calismasam mi zaten olmayacak dusunceleri ucustu beynimde. keske sormasaydim pisman oldum inanin....Sizce ben bundan nasil kurtulabilirim....Degerli yorumlarinizi bekliyorum sevgiler hepinize

Konunuz aklıma şu olayı getirdi: geçtiğimiz aylarda kim milyoner olmak istere 10 yıldır astrolojiyle ilgilenen bir kadın katıldı. Kenan imirzalıoğlu buraya gelmeden önce yıldızlar size ne söyledi diye sordu. Kadın da yarışmaya katıl dediler dedi. Kadın daha ilk sorularda elendi. Yani çok da şey etmeyin bunları

Son düzenleme:
Çokta takılmayın ben çok pişman oldum doğum haritama baktırdım. Bana hamilelik olacak ama düşük olacak tedavi olman lazım vs dedi zorlukla olcak tüp bebek görünüyor vs dedi. Ben korktum inandım. Ama hiç öyle olmadı Allah a şükür. Tövbe ettim resmen bir daha böyle şeylere inanmayacağım diye

Fala inanma falsız da kalma demişler. Açıkçası ben astroloji olaylarını sadece meraktan sorarım, aaaa bu böyle dedi kesin böyle olacak diye düşünmem. güldük eğlendik mantığındayım yani. inançlı biriyseniz unutmayın, geleceği Allah’tan başkası bilemez.

ayrıca Ben olsam bana söylenilenin inadına ders çalışırdım

Siz bu kafadaysaniz zaten calismayin, hayir gelmez

Bence de atanmayin.Bu ne cehalet

Saglikla kucaginiza alin insallah

Siz bu kafadaysaniz zaten calismayin, hayir gelmez
Hayatinizda bu sinava calistiniz mi hic? insanlarin psikolojisini ve yasadigini bilmeden kirici yorumlar yapmayin bi zahmet. İssizlik denen sey herkes icin ayni etkide olmayabilir. Ise yaramamak hissi insanin kafasina dediginiz bu sacma.seyleride taktiriyor. Dilerim siz yasamazsiniz. Allah dusmanima yasatmasin bu hissi.

İnançlı bir insansanız tovbe edin ve önünüze bakın. Çalışın gerisini de Allaha bırakın.
Kim geleceği gördüğünü söylüyorsa yalan söylüyordur.
Bir aciz insanın söylediğine bakarak çalışmayı bırakacaksınız işiniz yaş.

Ilk kez boyle sacma seye bulastim zaten. dediginiz gibi.tovbe etmek ve onume bakmam lazim. cidden insan bazen oyle sacma psikolojide oluyorki kafasina her turlu sey geliyor. calismayi birakmadim ama motivasyonumu dusurdu hani olumsuz seylerden kimisi etkilenmez kimisi cabuk etkilenir olay bu. kirici olmadan yorumunuzu dile getirdiginiz icin tesekkurler

Amin, sinava hic calismadim ama bu hayatta cok daha buyuk zorluklar atlattim ve hicbirisinde astroloji ya da fal yorumuna gore etkilenip hareket etmedim. Yani dunyanin en buyuk sikintisinicerisindeymissiniz gibi olan bakis acinizi degistirin once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…