- 5 Ocak 2022
- 1.124
- 1.863
- 83
Allah uzun ömür versin insallah sagliklaAnnemde yillar once yildiz fakina baktirmis kadin anneme 62 yasinda oleceksin demis. Suan 67 yasinda cok sukur. Inanmayin. Siz hedefinize kilitlenin.
Cok tesekkurler. Siz de inanmayin lutfen.Allah uzun ömür versin insallah saglikla
Şuan oyle olmaya basladi emin olun. Bazi insanlar bahane ariyorsun felan yazmis ama cidden kimse kimsenin icindeki sikintisini bilmeden kolayca sivri dilli yorumunu yapabiliyor. Tesekkur ederim yorumunuz icinDaha çok çalışmana teşvik olmalı.
aman aman uzak durun pismanlikHorary neymiş ilk kez duydum.Bedava ise biz de bir soru soralım :)))
Insallah tez vakitte gonlunuzden gecen olurÜniversitedeyken yüzük falı yapmıştık. Şu kaç yaşında evleneceğini söyleyen fal duymuşsunuzdur. Benim evlenme yaşım 28 çıkmıştı. O sıralarda 18 yaşındayım. Ay bana bir ağır geldi ki sormayın. Kaç gün çıkamadım etkisinden. Nasıl yani 10 yıl sonra mı evlenicem diye paraladım kendimi günlerce. 24 yaşımda evlendim 26 yaşında boşandımo geldi aklıma birden bunu okuyunca. Aynı değil bence ama benzer işler :) takmayın kafanıza desem de bende takıyorum. Eski eşimin burç yorumlarını okuyup bu hafta karşınıza aşk çıkabilir yazıldığında moralim bozuluyor onun karşısına biri çıkacak falan diye. Yani çıkışa ne olur sanki de yinede bende de var sizde ki durum yani
Fal bakan baktiran neden lanetlenmis anladin migaybi Allahtan baska kimse bilemez.. Allah buyuktur ona guvenip tevekkul etmek varken
haklisinizFal bakan baktiran neden lanetlenmis anladin migaybi Allahtan baska kimse bilemez.. Allah buyuktur ona guvenip tevekkul etmek varken boyle seylerle
Ugrasma..
Eğer çaşılmayo bırakırsanız şuana kadar ki emekler boşa gidecek ve ilerd ekeşke astroloğu, dinlemeseymişim dermişsiniz gibi geliyor bana. Hatta o, olumsuz birşey söyledi diye moralinizi, bozmanıza gerçekten gerek yok. Bazı şeyler nasip diye inanırım, her olan da da olmayanda da hayır var diye düşünürüm ama astorloğun olumsuz demesine inanmak üzülmek bana saçma geliyor. Hiiç bozmayın bence moralinizi. Ama endişeyi de bırakın. Endişe negatif dua gibidir. Siz kendinizi, bunaltmadan çalıimanız devam edin. Olursa harika olur olmazsa da dğnyanın, sonu değil başka şekilde de para kazanılır iş sahibi olunur vs.Kizlar hepinize merhabalar.
Ben kpss hazirlaniyorum ve bu 2. yilim. Issizlik psikolojisi beni baya etkileyen bisey. sebebi ise cevrem. Cunku herkes benden bir beklenti icinde yani beklentiden kastım artik ise girsin calissin ozellikle annem babamOkuttular zorlukla ve ben karsiliini verememis gibi hissederek daha kötü oluyorum. Evliyim esim calismasanda olur dese de ben atanmak isimi yapmak istiyorum. Esas konuya gelecek olursam bir cekilisle horary astroloji kazandim bileniniz yoksa soyle aciklayayim. Tek soruluk bir astroloji. O an gokyuzunun yansimasyla cevabi verilir ve cidden ise yarayip kimisi bununla kayip esyasini bile bulduklari soyleniyor. Ben atanabilecekmiyim diye sordum. Kadin beni bekletti sorunu biraz degis dedi degistm gene ayni manada sordum. malesef olumsuz dedi ve ben psikolojik olarak etkilendim ders calisiyordum simdi calismasam mi zaten olmayacak dusunceleri ucustu beynimde. keske sormasaydim pisman oldum inanin....Sizce ben bundan nasil kurtulabilirim....Degerli yorumlarinizi bekliyorum sevgiler hepinize
Gerçek bir öngörücüye çoğu bir kez olsun soru sormak ister.Şuan oyle olmaya basladi emin olun. Bazi insanlar bahane ariyorsun felan yazmis ama cidden kimse kimsenin icindeki sikintisini bilmeden kolayca sivri dilli yorumunu yapabiliyor. Tesekkur ederim yorumunuz icin
Yok yok ben soru listemi yaptım.Nereden gireceğim :)))aman aman uzak durun pismanlik
Ben de astrolojiye ilgi duyuyorum meraktan bakiyorum ama eglencesine. Gaybi yalniz Allah bilir. Kpss çalişin çalişmaya devam edin.Insan bunu en yakinina soylemek istemese bile buradaki guzel yurekli insanlarin yorumlariyla dertlesebilmek ve ferahlatmasi baska cidden. Tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?