Astroloji pismanligi...

Böyle şeylere asla inanmayın gaybı Allah tan başkası bilemez. Astroloji de fal da bana göre aynı şeyler her ikisine de inanmıyorum siz ders çalışın mutlaka nasipte varsa zaten atanırsınız ben de 2 yıldır kpss ye hazırlandım atanamadım o psikolojiyi iyi biliyorum bir de böyle şeylere takıp kendinizi daha da üzmeyin zaten yeterince sorunumuz var

Sakın böyle düşünmeyin , çalışın elinizden geleni yapın, bol bol da dua edin, rabbim emeğinizin karşılığını versin inşallah.

Kadının kpss'ye girecek yakını varsa sizi aradan çıkarmak için söylemiştir çokta şeeeyapmayın.

tesekkur ederim. Gonlunuzden gecen gerceklessin insallah

Astroloji böyle bir şey değil ya..
Kimse kimseye keskin konuşamaz.
Yerinizde olsam ihtimal dahilinde söylemediyse direkt olumsuz hayır kazanamayacaksın dediyle dava açardım psikolojimi bozdu deyip..

Böyle şeylerden etkileneceğinizi az çok biliyor olmanız lazımdı, nelerin demoralize edeceğini bilir, kendini tanır insan. Olumsuz şeyler duyma ihtimali varken hiç bulaşmamak lazım hassas durumlar bunlar. İnsanı üzecek şeyler konuşan yakınlarımızdan bile uzaklaşmaya çalışırken, kaldı ki böyle bir durum...Bunları hiç duymamış gibi, başladığınız ilk günkü gibi, yolunuza devam edin. Dua edin, sakinleşin Şöyle düşünün, “İyi tamam, o öyle dedi, ben de bırakayım her şeyi, oturayım.O öyle dedi.”
Lütfen unutmayın siz sadece demoralize olmuşsunuz, hassas bir durum, etkilenmişsiniz. Birkaç gün içinde bu etkiden çıkıp unutmuş olursunuz bile

Son düzenleme:
Evrene güzel enerji gönder ki güzel olsun kendini negatiflersen önüne engel koyarsan zaten kazanamazsin kendine inan gerisini allah a bırak

Yerinizde olsam ihtimal dahilinde söylemediyse direkt olumsuz hayır kazanamayacaksın dediyle dava açardım psikolojimi bozdu deyip..
Ama ona zorla gel senin falına bakayım demiyorlar ki millet de gitmesin... Onları da zengin yapan yine bizim insanımız

Kesin net konusmadi ama daha da bulasmam zaten uzak olsun

Tarot, yıldızname, horary ve doğum haritası falan baktırmayın kızlar. Soru sahibi sen de bir daha baktırma. Bastırınca kendini gerçekleştiren kehanete dönüyor. Geçenlerde bir futbolcunun karısı doğum haritası baktırmış, kocası olan futbolcuya sen beni aldatıyorsun boşanacaksın vs demiş, adam da artık yeter doğumuna da haritasına da dedi ve boşandı. Yani Bir kere dile gelince bakınca sanki kader öyle oluyormuş gibi oluyor.

Peki oluyor mu olmuyor tabi ki. Bak yukarıda biri baktırmış bebeği olmuş maşallah, bunlara çok takılmayın. Sorunlar elbet olacak hayatımızda ama bu sorunları mantık yoluyla çözmek elimizde.

Valla çok çalışırsınız atanırsınız. Hiç öyle şeylere takılmayın. Gaybı allahtan başka kimse bilemez.

Ah canim insan caresiz hissedince nelere basvuruyor degil mi? Ama bence biraz kendine gel. Üstündeki yükü az cok tahmin ediyorum, ama kendini bu olumsuz psikolojisinden kurtaramazsan sinava da odaklanamazsin. Ben yurtdisinda yasadigim halde o sinavlarin zorlukalarini duyuyorum hep. Sistematik bir sekilde hazirlanamazsa asıl o zaman üzülürsün. O astroloji isine zerre inancim yok. Hic olmadi. O yüzden o konu hakkinda yorum yapamam. Bence biraz kendine zaman ayirip kendine gelmeye odaklan biraz

Cok haklisini

Aman dahada bulasmam. Insallah

Üniversitedeyken yüzük falı yapmıştık. Şu kaç yaşında evleneceğini söyleyen fal duymuşsunuzdur. Benim evlenme yaşım 28 çıkmıştı. O sıralarda 18 yaşındayım. Ay bana bir ağır geldi ki sormayın. Kaç gün çıkamadım etkisinden. Nasıl yani 10 yıl sonra mı evlenicem diye paraladım kendimi günlerce. 24 yaşımda evlendim 26 yaşında boşandım o geldi aklıma birden bunu okuyunca. Aynı değil bence ama benzer işler :) takmayın kafanıza desem de bende takıyorum. Eski eşimin burç yorumlarını okuyup bu hafta karşınıza aşk çıkabilir yazıldığında moralim bozuluyor onun karşısına biri çıkacak falan diye. Yani çıkışa ne olur sanki de yinede bende de var sizde ki durum yani

Bence hiç takılma .Sen çalış gerısını Allaha bırak

Arada fal baktırmayı seviyorum ama astroloji,burçlar falan bana çok saçma geliyor.Şu tarihte başak burçları şöyle yapacak gibi mesela,dünyadaki bütün başak burçları toplanıp aynı şeyleri mi yapacak yani?Aşırı saçma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…