- 11 Haziran 2020
- 4
- 3
- 1
- 36
- Konu Sahibi Melekkiz070707
-
Daha sosyal olun ve lütfen internete güvenmeyin.Bundan tam 1 yıl önce internette tanıştık, ilk 1 ay çok ilgiliydi, sonra borcum var, aile sorunum var,kendimi toparlamadan sana dönemem dedi, gibi bahaneler üreterek benden uzaklaştı, şuan suriyede. Görev yapıyor, ne zaman geleceği belli değilmiş,türkiyeye. Döndüğümde herşeyi konuşucaz dedi.sizce ne yapmalıyım?
Bundan tam 1 yıl önce internette tanıştık, ilk 1 ay çok ilgiliydi, sonra borcum var, aile sorunum var,kendimi toparlamadan sana dönemem dedi, gibi bahaneler üreterek benden uzaklaştı, şuan suriyede. Görev yapıyor, ne zaman geleceği belli değilmiş,türkiyeye. Döndüğümde herşeyi konuşucaz dedi.sizce ne yapmalıyım?
Eskiden chat yapardık 15 sene önce. Herkes astsubaydı, herkesin adı Bora filandı.
Belkide evli ve esinden ayri suriyelerde oldugu icin internette kiz avina dusmusde olabilir. Ben beklerim erkek milletinden.
Guvenme bnce. Insan yani basindakini taniyamiyo.
Benim esimde yapti cunku. Kim bilir karsidaki bekarmi sandi. Oyuzden guvenmeyn. Bekarim diyen evlilerle dolu sosyal medya.
Aynen benimkide suriyedeylen aldattı beni. Boşandık. Hem de internette tanıştığı bi kadinla
cok üzücü ya, karsidakinin de sucu degil, bekarim diye yemin edeni bile gördüm ben sahsen. noldu o kadinla mi birlikte bi de :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?