- 20 Mart 2024
- 2.310
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.008
- 53
- Konu Sahibi Biordanbiburdan
-
Sağol 1tanemBen yıllar önce bi yazmıştım atıyorum Wp denne kadar anlarsan bak bakalım
Bana da özelden lütfen canımı çektirdinizBen yıllar önce bi yazmıştım atıyorum Wp denne kadar anlarsan bak bakalım
Senın numaran yokki yav ben deBana da özelden lütfen canımı çektirdiniz
Ay inşallah yarın bi komşunuz yapar getirirBana da özelden lütfen canımı çektirdiniz
Çıldırıyorum sanaSenın numaran yokki yav ben de
Elinize sağlıkBen nohut fasulye ve buğdayı ılık suda bekletiyorum.
Buğdayın suyunu bir kaç defa degistiriyorum sarı suyu gidecek şekilde ovuyorum suzuyorum.
Gece Buğday nohut fasulyeyi kaynatiyorum altını kapatiyorum.
Sabaha buğday kivamlanmis oluyor.
Üzerinde kabuk oluşuyor onu atiyorum su ekleyip tekrar buğdayı kaynatiyorum.
Fasulye ve nohut geceden pistiği için onları da içine atıyorum.
Sonra sert malzemeleri atıyorum fıstık fındık gibi.
Devamını okurum dersen yazarımElinize sağlıkYorumunuzu açar okurum yaparken
Senın numaran yokki yav ben deLınk atim sana da
Yarma ne kenevir ne deme diye onları da ekliyorumBurda ki özel mesajdan dedim
Şu fotoğrafı göndermiştim bizim ark gruplarına ertesi gün komşudan geldi ama ilk defa bi aşureyi beğenmedimAy inşallah yarın bi komşunuz yapar getirir
Benim komşuların da böyle demesi beni üzerŞu fotoğrafı göndermiştim bizim ark gruplarına ertesi gün komşudan geldi ama ilk defa bi aşureyi beğenmedimEki Görüntüle 3619789
Allah razı olsun ablam kadın kadının dostu gerçektenYarma ne kenevir ne deme diye onları da ekliyorum
Yazarım emin olunDevamını okurum dersen yazarım
Bende salı akşamı yapicam takildigin bişey olursa yaz şimdiden eline sağlık
Yav bana attığında ben anlamadım dediğiniAllah razı olsun ablam kadın kadının dostu gerçekten
Sonucunu haber ver merak ederimYazarım emin olunhatta ben yazmadan özelden siz detaylı tarif yazabilirsiniz, zahmet olmazsa tabi
Normalde kötü olmaz ki aşure o nasıl becerdiyse artıkBenim komşuların da böyle demesi beni üzero yüzden 2527262826 yerden tarif okuyorum sabahtan beri……
Ben ben ben çok severim aşure ama annemsiz bir hiçimSonucunu haber ver merak ederim
Yazayım özelden,isteyen olursa buradan da yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?