Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Asure gunu olarak sayilan gun gecti
Ama senin ne niyetle yaptigin onemli, bana hala asure yapip getiren komsularim var, sacma olmaz:)
Allah kabul etsinn.
ben tabi bilen arkadaşlar kadar detaylı bilmiyorum, sağolsunlar öğğreniyorum sayelerinde ama yapıp, Kur'an da okutsanız kime ne zararı var ki? Allah kabul etsin. ellerinize sağlık.
bence de yanına poğaça ya da börek gibi tuzlu birşeyler de yaparsanız güzel olur.
çayla birlikte ikram edilecek bir kaç çeşit ikramlık hazırlarsanız iyi olur.
Birde yetiştirebilecek misiniz?
Aşure hayli zaman alıyor, aşureyi pişirmeye çok erken saatte başlamanız gerekiyor bu durumda.
Aksi halde hem misafirlerinizle ilgilenemesiniz hemde çok hırpalanırsınız.
Asure yapicam kismetse diyorum ki evimde kuran okunsun asure yapilmisken evimde yensin yaninda baska bir seye gerek varmi pratik ne yapilabilir pilav agir oluyo daha once yaptim guzel olmadi
Asure gecti tabi, ama ayi bitmedi daha. Ben aserdigim icin ikinci gunu yapip yedim afiyetle.
Yanina sanirim tuzlu birseyler iyi gider, hafif bir borek cayla. Ustune de asure verirsiniz.