Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba :))
asya, fotoğraflarını göremiyorum((
meraktan delirmek üzereyim!!
çok zor bir operasyon diyorlar ağrıların çok ol
HYR CANIM OLMADI ZOR Bİ AMELİYAT DEĞİL
nihayet gördüm fotoğrafını :)
çok hos olmuş bence, çok geçmiş olsun, başarılı bi sonuçla atlatmışsın ne güzel :)
ben de görüşmeye gittim ferruh beyle, ilgili bir doktor, doktor konusunda kararımı verdim ancak hastanede mi yoksa muayenehanesinde mi olacagima karar veremedim
sen hastanede mi olmustun???
asya merhaba bende 1 ay oldu aşağı yukarı ferruh beye oldum ameliyatı burun tabii.senin burnunu begenmiştim ama burnum şuan kocaman senin burnun ne kadar zamanda indi yada burnunu ilk ameliyat sonrası begenmişmiydin benim burnum işlk görünüşü ve şuanki hali şiş ama büyük patlıcan gibi diyom ben iner diolar senin burun 1 ay sonra istediğin gibi miydi teşekürlerçok zor bir operasyon diyorlar ağrıların çok ol
HYR CANIM OLMADI ZOR Bİ AMELİYAT DEĞİL
asya merhaba bende 1 ay oldu aşağı yukarı ferruh beye oldum ameliyatı burun tabii.senin burnunu begenmiştim ama burnum şuan kocaman senin burnun ne kadar zamanda indi yada burnunu ilk ameliyat sonrası begenmişmiydin benim burnum işlk görünüşü ve şuanki hali şiş ama büyük patlıcan gibi diyom ben iner diolar senin burun 1 ay sonra istediğin gibi miydi teşekürler
merhaba canım bende ilk bir ay aynaya falan bakamadım korkma o şişlikler inecek.ferruh beyde sölemiştir zaten sonuç mükemmel ben memnunum.7.ay bitti hala yerine oturmayan yerler var bi seneye kadar pek bişey tam yerine oturmuyor korkma canım.
asya teşekkür ederim benim birde şansızlık oldu alçı iz yapmış tekrar lokal ameliyat oldum ama ufak bi operasyon tabii şuan o alçının izi var acaba geçermi ki doktor yogun biraz vakit ayıramıyor sana pek fazla ben bu arada dudakda ıoldum ama daha inmedi ve doğal değil yani valla bilemiyorum sagolasınmerhaba canım bende ilk bir ay aynaya falan bakamadım korkma o şişlikler inecek.ferruh beyde sölemiştir zaten sonuç mükemmel ben memnunum.7.ay bitti hala yerine oturmayan yerler var bi seneye kadar pek bişey tam yerine oturmuyor korkma canım.
asya teşekkür ederim benim birde şansızlık oldu alçı iz yapmış tekrar lokal ameliyat oldum ama ufak bi operasyon tabii şuan o alçının izi var acaba geçermi ki doktor yogun biraz vakit ayıramıyor sana pek fazla ben bu arada dudakda ıoldum ama daha inmedi ve doğal değil yani valla bilemiyorum sagolasın
benimde bant iz yaptı ellerim rahat durmadı oynadım oynadım kaydırdım bantı sonra hafif iz kaldı ama sorun yapmadım
asya teşekür ederim içim biraz ferahladı ama acba o izler ne kadar zamanda geçerki acabamerhaba canım bende ilk bir ay aynaya falan bakamadım korkma o şişlikler inecek.ferruh beyde sölemiştir zaten sonuç mükemmel ben memnunum.7.ay bitti hala yerine oturmayan yerler var bi seneye kadar pek bişey tam yerine oturmuyor korkma canım.
asya bişi daha soracağım kusura bakma senin burnun gerçekten harihka olmuştu ve sen memnun oldugun işçin bende ferruh beyi seçtim ama şuanki burnumu begenmiyorum ve bana çizdiği bilgisayarsdaki ile alakası yok senin varmıydı yani bilgisayardaki çizime benzedimi ve kontrollere ne kadar gittin kusura bakma benim 1 ay oldu her hafta gidiyom şimdilik bakalım ama moralim bozuk yaniibenimde bant iz yaptı ellerim rahat durmadı oynadım oynadım kaydırdım bantı sonra hafif iz kaldı ama sorun yapmadım![]()
asya bişi daha soracağım kusura bakma senin burnun gerçekten harihka olmuştu ve sen memnun oldugun işçin bende ferruh beyi seçtim ama şuanki burnumu begenmiyorum ve bana çizdiği bilgisayarsdaki ile alakası yok senin varmıydı yani bilgisayardaki çizime benzedimi ve kontrollere ne kadar gittin kusura bakma benim 1 ay oldu her hafta gidiyom şimdilik bakalım ama moralim bozuk yanii![]()
canım sen daha yolun başındasın.çok acele etme bende senin gibi çok gidip geldim ama ben bu kadar dert etmedim zamana ihtiyacın var.benim 7.ay bitti ama hla ödemlerim var.bunlar zamanla geçecek şeyler kafana takma.ben resim çizdirmedim.direk girip ameliyat oldum.ben fazla bişey beklemiyordum.yani şöle olsun böle olsun die dediğim tek şey beni ilk gören kişi anlamasın ameliyat oldugumu ve ölede oldu sabret güzelim herşey düzelir.
asinem son durum nedir burnun nasıl oldu iyileştinmi?
Bende ferruh beye ameliyat olmaya karar verdimde o yüzden soruyorum.