asya642 Burun Estetiği Ameliyatı

Doktorun Ferruh bey nefes almayla ilgili birşey demedimi sana ?
Yoksa yakında geçecekmi ?.
Ameliyattan öncede varmıydı nefes alma problemi yoksa sonradan mı oldu?

evet vardı bi silikon koydu bi hafta kadar kaldı ama hala düzelmedi.2.ameliyat der die korkumdan gidemiyorum

Çok geçmiş olsun bana sanaa silikon koymamıza gerek bile yok dedi ama ben neme lazım koysun :)
Ameliyattan sonra en çok nefes alamama veya dudak kaymalarından felan korkuyorum.
Sende oldumu?
Kimi sanatçılarda görüyorum dudak kayması felan gülünce belli oluyor.
Genelde oluyormuş galiba ?

yok canım olmadı sadece biraz nefes alamıyorum resmimi koyayım yandan bak

Son düzenleme:
Yani asya ferruh beyi tavsiye ediyorsun dimi ?
Eğer ameliyat olmasaydın ve şimdiki halini düşünerek ferruh beyemi olurdun yoksa Nebil beyi mi düşünürdün?

asyacim sacma gelicek biraz ama igneden cok korkuorm ve tvde burun estetigi ameliyati öncesi uyusturmak icin buruna igne yaptiklarini gördüm ve cok acimasizcaydi:(o kadar korktum ki:( babamda önce sprey skarlar korkma falan dedi ama nasil oluor ameliyat öncesi hazrliklari acaba..tsk ederm simdiden

ilk başta korkuyorsun ama bişey oldugu yok canım.ben ameliyata girmeden önce kalçadan uyuşturucu iğne verdiler.ameliyat masasına geldiğimde yarı baygındım ordada narkozu verdiler sanırım doktorum 3 e kadar sayıyorum 2 saat sonra görüşürüz dedi ben kütt gitmişim kalktım yüzüm de bir ağırlık yani hatırlamıyorsun bile iğneyi ama kapalı ameliyat yapacaksa doktorun yani burun içinde ona bişey diyemem canım şimdieden çok geçmiş olsun.korkma bu ameliyat o kadar korkunç değilmiş.kendini sıkıntıya sokma canım.umarım herşey gönlünce olsunnn

gerçektende güzel olmuş
güle güle kullanın
iyerinde bi karar vermişsiniz
bambaşka biri olup çıkmışsınız

kızlar bende burun estegı oldum 2 yıl once ve inanılmaz memenunum .once benı herkes çok korkuttu pişman olursun sorun çıkar fılan dıye .ama sunu soylım boyle onemlı bı seyı ii bı yerde yaptırınca hiç bısey olmaz bılakısss kendımı harıka hıssedıyorum ve artık hırıldamıyorum uykumda isaglıgımd agayet iii tevsıyem HACETTEPEDE OLUN vede PROF .FÜSUN HANIM a gıdın bende o kadın harıklar yaratıroooorrr.guvenın bana

ço güsel olmuşşş :) bende yaptırdım ama ödem oluştu, tekrarlamak istiyorum ama daha kötü olur die korkuyorum. nerde yaptırdın sen???

teşekkürler canım ben ankara ferruh bingöle yaptırdım iki seneye yakındır oldu hiçbie sıkıntım çok çok şükür senin resmin var mı?

eymaxo1.jpg

Son düzenleme:
Back
X