At eti satan markalar açıklandı

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Tarım, Gıda ve Hayvancılık Bakanlığı, at eti satan restoran ve markaları açıkladı
1106145_620x410.jpg

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, at eti satan yerleri, taklit ve tağşiş yapılan, içeriğinde ilaç etken maddesi tespit edilen ürünleri açıkladı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, aralarında et ve süt ürünü, bal, zeytinyağı, alkollü içecek ve tahinin bulunduğu taklit ve tağşiş yapılan 171 parti ürün ile içeriğinde ilaç etken maddesi tespit edilen takviye edici gıda, çikolata ve kahve gibi 40 parti ürünü internet sitesinden açıkladı.

At eti satan markaların LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

sadece baltaş süt ürünleri, verde yağlarını tanıyorum

bende hiçbirini tanımıyorum kafasına esen marka çıkarmış bir şeyler satıyor , izin vermemeliler .

Ayyy sadece at eti değil, genelde neler kullanıldığını görünce, insan ın midesi çoook kötü oluyor.

Valla ben Istanbulda ozellikle Fatihteki Bereket eti biliyordum. Bi kacini da duymustum. Nasil boyle at eti falan kullanirlar aklim almiyor. Zaten esim hayatta disarda bir sey yememe izin vermez. Kendi isimiz de yemek uzerine ama helal sertifikamiz var bizim. Cok onem veriyorlar.
Ozellikle sulu yemek yemeyin sakin. Iyy anlatmak dahi istemiyorum. .

Kocak etten et almistim da kanatli eti diyor en azindan tek tirnakli eti degil diye kendimi rahatlattim :KK53:
Bir de tall night dikkatimi cekti, uzun gece yazmak istemisler heralde :KK70:

Heralde bunlar denetimi yapılan markalar acaba tanındık markalar kusursuzmu ben hep bilindik marka alırım,genelde yoğurt Tereyağ vs var ben bunları evde yapıyorum:KK51:

at etinden ziyade ,maymun,domuz ve esek eti satan dukkanlar bile var. uzmanlar ozellikle taniyip bilmediginiz kasap ve lokantalardan alisveris yapmayin diye uyariyor. dunyanin civisi cikmis vesselam.....

Sultanbeyli koçlara gitmiştik bi kere. Zaten hoşuma gitmeyince bi daha almadık. Iyy midem kalktı ya. Neyseki halka duyuru yapılmış.

o değilde sarıyer börekçisi yazıyor bu firma meşhur her yerde şubeleri var kandırmışlar milleti

Bilindik markalar yok, bu nedenle markada bilindik yaygın genel markalardan kaçınmamak gerek, adamlar adlarnı lekelemek istemiyorlar tabi.

azcık detaylandırsan ya canım

Valla canim soyle soyleleyim. Sulu yeneklerin icine yuzde 99.9 bocek fare falan giriyormus hatta kazanda pisiyormus gordukten sonra cikartiyorlarmis o yemegi veriyorlarmis musterilere. Iyy cok fena. Bizim dukkanda bu yuzden sulu yemek hic olmaz..

Valla canim soyle soyleleyim. Sulu yeneklerin icine yuzde 99.9 bocek fare falan giriyormus hatta kazanda pisiyormus gordukten sonra cikartiyorlarmis o yemegi veriyorlarmis musterilere. Iyy cok fena. Bizim dukkanda bu yuzden sulu yemek hic olmaz..
neeeyy :KK57:
şimdiye kadar yediklerimi gözden geçiriyorum :KK17:

X