- 9 Mayıs 2013
- 1.319
- 1.313
- 333
- Konu Sahibi krrszkz-01
-
oda denir at gibi de derler .. kuğu daha kibar at gibi demek daha argo ...umarım anlamışınzıdrır ....Uzun boylu ,zayif ve narin kizlara kugu gibi denir benim bildigimm
oda denir at gibi de derler .. kuğu daha kibar at gibi demek daha argo ...umarım anlamışınzıdrır ....
rus kızlarına derler oğlum at gibi vs ..
normal erkek arkadaşlarım var ortamlarında çok bulundum .. ondan biliyorum ...
bu kıza bir erkek dediği için erkek dilinde ne anlama geldiğini söyledim ..kadınlar uzun boylu kızları ksıkandığı için at gibi diyor bence kısa boylu kadınlar kıskançlıktan . yoksa at gibi deyimi ince uzun demektir . zaten atta güzel hayvandır ..atla yarmagül arasında bağlantı yok .erkekler arasinda ki muhabbet beni ilgilendirmiyor.biz kadinlar arasinda ki muhabbetimize gore uzun boylu ,uzun suratli ve sismanca olan kadinlara at gibi deriz.Yarmagul gibi ,muarim anlamissinizdir.
bu kıza bir erkek dediği için erkek dilinde ne anlama geldiğini söyledim ..kadınlar uzun boylu kızları ksıkandığı için at gibi diyor bence kısa boylu kadınlar kıskançlıktan . yoksa at gibi deyimi ince uzun demektir . zaten atta güzel hayvandır ..atla yarmagül arasında bağlantı yok .
sende cevap olarak ona sende az öküz değilsin de anlaşınKızlar at gibisin gösterişlisin ne demek oluyor bugun bir komşumuz dedi merak ettım dert ettim(
Yani bildiğin hava atmaya gelmişin ayyy komşumuz bana at dediiiii :) tatlım komşun sana hayvan demiş:) komşuna bari at sana benzer de ödeşin bariKızlar at gibisin gösterişlisin ne demek oluyor bugun bir komşumuz dedi merak ettım dert ettim(
Daha önce hiç duymamış olduğunuza şaşırdım ve at gibisinden sonra gösterişlisin kelimesinin gelmiş olmasına rağmen sorma gereği duyduğunuzada çok şaşırdım.Ego tatmini kokusu alıyorum.Hadi güzelsin güzel
Ayyy ne güldümaltılıda sana oynayacağım diyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?