- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.520
- 78
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen zaten kötüsü bile yok gibi böyle hiç yoklar.:)
çok güldüm kız allahta seni güldürsünAynen zaten kötüsü bile yok gibi böyle hiç yoklar.:)
Konunun ustunden cok gwcmis ama, gorurseniz bana da yazar miwinizkızlar mesaj atayım burdan yazarsak konu dine döner ban yerim diye korkuyorum![]()
Ne yazmisim ki hatirlayamadim:)
Konunun ustunden cok gwcmis ama, gorurseniz bana da yazar miwiniz
Esinize bir sure ya da kurandan bi duanib anlaminu okutmusunuz:) degismesi icin. Surekli erkek ya da kkca herseydir kadinin soz hakki yoktir dusunlerini degistirmek icinNe yazmisim ki hatirlayamadim:)
Nur suresinde ozellikle namustan dem vuranlar icin sey yazıyor "zina eden kadina da şu kadar kirbac vurulmali erkege de" diyor. "Zina eden bi erkek temiz bi kadinla evlenemez, zina eden erkekler zina eden kadınlara, temiz erkekler temiz kadinlara yaraşır" diyor. Yani "erkektir yapar" diye bisey islamda yokEsinize bir sure ya da kurandan bi duanib anlaminu okutmusunuz:) degismesi icin. Surekli erkek ya da kkca herseydir kadinin soz hakki yoktir dusunlerini degistirmek icin
Sagol caniimNur suresinde ozellikle namustan dem vuranlar icin sey yazıyor "zina eden kadina da şu kadar kirbac vurulmali erkege de" diyor. "Zina eden bi erkek temiz bi kadinla evlenemez, zina eden erkekler zina eden kadınlara, temiz erkekler temiz kadinlara yaraşır" diyor. Yani "erkektir yapar" diye bisey islamda yok