Nasıl oluyorKisa sureli dopamin detoksu deneyebilirsiniz.
Bir sure ekrandan tamamen uzaklasmak, sekerden kullaniyorsaniz sigaradan alkolden vs komple uzaklasmak. Kimi versiyonlarinda vejeteryan beslenme bile oneriliyor. Bir gun uc gun gibi kisa sureli uyguluyorsunuz.Nasıl oluyor
Tiroid bezinin fazla çalışmasında dikkat eksikliğiTroitin ne ilgisi var
Sizin kendi alışkanlığınız bu dediginiz gibi huy edinmisiniz...
Cok ilgisi var hanimefendi,Troitin ne ilgisi var
Yaşayan bilir tabiki bende öğrenmiş oldum teşekkür ederim geçmiş olsunCok ilgisi var hanimefendi,
Ben hayatim boyunca kendimi hep cok konsantrasyonu yuksek biri olarak tanimlardim, calisma aliskanliklarimda oldukca iyidir, sonra eskisi gibi konsantre olamadigimi fark edip vitamin degerlerime baktirdim ve hashimotom oldugunu ogrendim bu da bir tiroid hastaligidir. Ilac kullanmaya baslayinca da iki hafta icinde eski halime dondum. Tiroid hastaliginin her cesidi bir takim zihinsel sonuclara sebep olabilir, sayisiz makale var.
Rica ederim, tesekkur ederim. nazik dileginiz icin.Yaşayan bilir tabiki bende öğrenmiş oldum teşekkür ederim geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim araştıracağımBir sure ekrandan tamamen uzaklasmak, sekerden kullaniyorsaniz sigaradan alkolden vs komple uzaklasmak. Kimi versiyonlarinda vejeteryan beslenme bile oneriliyor. Bir gun uc gun gibi kisa sureli uyguluyorsunuz.
Beynimiz hep kolay olani secer, video izlemek onun icin kitap okumaktan daha kolay ve daha cok uyaran icerdigi icin daha eglenceli. Amac o hizli haz duygusunu ortadan kaldirip tabiri caizse kucuk bir beyin detoksu yapmak. Bir cok kaynak bulabilirsiniz, uzerine yapilmis cokta arastirma var.
Boş kaldıkça buraya bakıyorum ya da sosyal medyaya ama akşamları sadece. Gün içinde iş yerimde kitap okumak veya ders çalışmak için vaktim oluyor başlıyorum. Ama anlamayınca bırakıyorumİnternette fazla vakit geçirmemekle başlayın.
Ah keşke spora başlayabilsemRafine şeker ve karbonhidratı minimum düzeye indirerek. Sigara içiyorsanız mutlaka bırakın o da hareketi kısıtlıyor. Spora başlayın bakın nasıl hareketleneceksiniz.
Benimki huy haline geldi evet ama tiroitte etkiliyorTroitin ne ilgisi var
Keşke. Başlıyorum en fazla 1 hafta dayanıyorumSpor insani hareketlendiriyor. Duzenli spor ama. Gunde yarim saat mesela.
Sosyal medya için denedim,bir de şeker,abur cubur,ekmek için denedim 2-3 ay dayandım hepsinde sonra yeniden başladımKisa sureli dopamin detoksu deneyebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?