İstanbulda yasıyoruz. Terör olayları oranın insanları kültürü bunlar bizi dusunduruyırÇok güzel bir şehir.ben de öğretmen olarak atandım.ilk atama olarak gittim ve bir daha çıkmadım.14 yıldır diyarbakırdayım.ben gitmenizi öneririm.kiralar bulunduğunuz bölgeye göre değişiyor.evin bulunduğu yer evin oda sayısı yeni eski oluşuna göre değişiyor.hangi şehirde yaşıyorsunuz siz.
Gidilmez diyenler neden gidilmez diyor?Esim infaz koruma memuru olarak oraya atandı ilce degıl sanırım merkez gidilir mi oralarda naparz bılmıyorum ya gardıyanlık da zor yanı oralarda fikirlerinize ihtıyacım var tanıdığınız var mı oralarda ne diyorlar kıra durumu merkezi nasıl kafamız cok karısık esimin kendı işi var suan abisiyle ortak durumumuz ıyı cok sukur orada calısma da istemiyor daha önce askeriyede calısuyordu bıraktı dogudan geldı smdı tekrar bilerek gidilir mı ama etrafımdakiler kimi dusunun gidin dıyo devlet işi bı dha gelmez dıyo kimi isiniz gucumuz var oralara bile bıle gidilir mı dıyo bızde bılmyrz napcagımızı sözleşmeli baslayack ustelık kadro gelme zamanı tayin zamanı derken uzun sure kalabiliriz o korkutuyor bizi ne yapcaz bilemiyoruz durum byle kızlar ne diyorsunuz anket cvplarınızide bekliyorum(
Haberlere bakarsanız işiniz var...İstanbulda yasıyoruz. Terör olayları oranın insanları kültürü bunlar bizi dusunduruyır
Diyarbakır çıksın diye dua ettim, ama nasip Hakkari'yeymiş.Gidilmez diyenler neden gidilmez diyor?
Oralara gidilir mi diyorlar dediğiniz yerde 1.5 milyonun üzerinde insan yaşıyor.
Kendi işiniz varsa,ihtiyacınız da yoksa memuriyete tabiki gitmeyin.
Diyarbakır a ataması oldu diye sevinçten kurbanlar kesecek bir ton insan var.
Bari onlar mutlu olur.
+1Oralarda sizin topraginiz, vataniniz degilmi? Iki 3 manisa tarzani orada diye kendi topraklarimizdan korkucazmi? Sen korkar gitmessen ben korkar gitmessem kaybederiz. Atalarimiz bosunami kan dokmus bu topraklar icin. Korkmayin allah kerim, oleceksek istanbuldada oluruz, diyarbakirdada, paristede, amsterdamdada. Teror her yerde var. Diyarbakir cok guzeldir, insanida oyle!
Gerçekten çok üzülüyorum böyle şeyler duyunca.Diyarbakır çıksın diye dua ettim, ama nasip Hakkari'yeymiş.
Böyleleri gitmesin valla yaa.
Bi babayiğit gitsin bunların gideceği yere Diyarbakır'a.
Konu sahibinin endişelerini çok görmeyin bence. Siz yaşadığınız için biliyorsunuz ama hiç fikri olmayan biri için korkutucu görünebilir.Gerçekten çok üzülüyorum böyle şeyler duyunca.
Diyarbakırlıyım.
Yıllarca izmir de yaşadım.
Sonra geri döndüm.
Bu akşam işten çıktım, avm ye gittim. Cafesinde canlı müzikle saat 1 e kadar oturduk.
Sonra kendi arabamla tek başıma taa şehrin diğer ucundaki evime geldim.
Ne bir insan yolumu kesti, ne laf yedim trafikte, ne biri kadın diye yan baktı.
Gerçekten sanki burda insanlar çok yabani, kadınlar tek başına dışarı çıkmıyor gibi konuşmuyorlar mı çok üzülüyorum.
Terör artık her yerde var.
Kültür dediğiniz şey de çok değişti artık. Burdakilerin yarısı belki başka şehirden atamayla burda.
Evet daha güzel şeyler yansıyabilir haberlere. Ama ben de ist da, ankara da, patlamalarda insanlar öldü diye oraya gitmekten vazgeçmedim. Terör her yerde.
Hangi ilçede yaşıyor ben de tercih yapacağım yakın dönemdeDiyarbakir kotu bir yer degil.kuzenim yilardir orada genc kiz tek basina yasiyor.eger guvenlik nedeni ile korkuyorsaniz guvenli bir yer kaldimi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?