Ben konu sahibinin endişelerini haksız görmüyorum.Konu sahibinin endişelerini çok görmeyin bence. Siz yaşadığınız için biliyorsunuz ama hiç fikri olmayan biri için korkutucu görünebilir.
Annemle kardeşim doğu turunda gördüler mesela ve bayıldılar. Şimdi ben de gitmek için can atıyorum.
İnsanları yalan yanlış şeylerle öyle bir korkutuyorlar malesef.
Diyarbakırlı tanıdıklarımın hepsi birbirinden kültürlü ve aydın insanlar.
Kuzenim merkezde.Hangi ilçede yaşıyor ben de tercih yapacağım yakın dönemde
Kuzenim merkezde.Hangi ilçede yaşıyor ben de tercih yapacağım yakın dönemde
TesekkürlerKuzenim merkezde.
Baska tanidik ergani de gayet rahat
Arkadaşım şöyle; diyarbakırın merkezi yok. 4 ilçeden oluşuyor merkez. Kayapınar, bağlar, yenişehir ve sur. Sur un iç taraflarında olaylar olmuştu ki, orada zaten devlet daireleri vs yok. Merkez ilçelerde çalışan kesim için sıkıntı yok, gayet normal akıyor hayat. Onun dışında lice ve silvan ilçeleri biraz yaşanması zor. Uzak. Diğerlerinde bir sıkıntı olduğunu hiç duymadım.Hangi ilçede yaşıyor ben de tercih yapacağım yakın dönemde
Tesekkürler bilgi için hiç aklımda yoktu ama Biçok ilden daha iyi sanki diyarbakırArkadaşım şöyle; diyarbakırın merkezi yok. 4 ilçeden oluşuyor merkez. Kayapınar, bağlar, yenişehir ve sur. Sur un iç taraflarında olaylar olmuştu ki, orada zaten devlet daireleri vs yok. Merkez ilçelerde çalışan kesim için sıkıntı yok, gayet normal akıyor hayat. Onun dışında lice ve silvan ilçeleri biraz yaşanması zor. Uzak. Diğerlerinde bir sıkıntı olduğunu hiç duymadım.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Diyarbakırda yaşiyorum gayet güzel hiç telaşlanacak bi durum yok geldiğinde aşik olacaksin..Esim infaz koruma memuru olarak oraya atandı ilce degıl sanırım merkez gidilir mi oralarda naparz bılmıyorum ya gardıyanlık da zor yanı oralarda fikirlerinize ihtıyacım var tanıdığınız var mı oralarda ne diyorlar kıra durumu merkezi nasıl kafamız cok karısık esimin kendı işi var suan abisiyle ortak durumumuz ıyı cok sukur orada calısma da istemiyor daha önce askeriyede calısuyordu bıraktı dogudan geldı smdı tekrar bilerek gidilir mı ama etrafımdakiler kimi dusunun gidin dıyo devlet işi bı dha gelmez dıyo kimi isiniz gucumuz var oralara bile bıle gidilir mı dıyo bızde bılmyrz napcagımızı sözleşmeli baslayack ustelık kadro gelme zamanı tayin zamanı derken uzun sure kalabiliriz o korkutuyor bizi ne yapcaz bilemiyoruz durum byle kızlar ne diyorsunuz anket cvplarınızide bekliyorum(
kendi memleketim diye söylemiyorum ama d bakir yaşanılası bir şehir önyargılarla gelenler bir daha gitmek istemiyor ve basta boyle düşündükleri için çok da pişman olurlar . Her şehrin semtleri arasında fark vardır burda da oturacaginiz ve gece dışarı çıkarken endişe duymayacaginiz semtte oturmalısınız .Doktor veya ogretmen olsam giderim oraya. Ama onun disinda gitmem sanirim.
Konu sahibi hakkinizda hayirlisi olsun
pardon size söylenmiş gibi oldu :)) acemiliğime verinDoktor veya ogretmen olsam giderim oraya. Ama onun disinda gitmem sanirim.
Konu sahibi hakkinizda hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?