İstanbulda sonra nefes aldığınızı hissedeceksiniz.Gittiğiniz zaman batman (hasankeyf ),Mardin vs çevreyi de gezin mükemmel yerler.İstanbulda yasıyoruz. Terör olayları oranın insanları kültürü bunlar bizi dusunduruyır
Terör dediginiz her yerde var kahrolasica.Buradaki yorumlar fikirkerimi degistrdi biraz ya hıc kötü diyeni duymadım benım korkum terör olayı ve korku dolu bi zaman gecirmekti
Emniyet mensubu esleri olarak eslerimjz olmadan kendi araclarimizla pikniklere giderdik.carsi pazar avm gece gunduz gezerdik .hic teror olayiyla filan karsilasmadik siz istanbulun en kotu semtinde olan olaydan etkileniyormusunuz ancak haberlerden duyuyorsunuz dimi bizdw oyleydik korkmayinBuradaki yorumlar fikirkerimi degistrdi biraz ya hıc kötü diyeni duymadım benım korkum terör olayı ve korku dolu bi zaman gecirmekti
Hakkari merkezde misiniz bende yükseķovadayim tabi safak son 10 gunDiyarbakır çıkmış öpün de başınıza koyun.
Biz Hakkari'deyiz, Diyarbakır Doğunun Paris'i. Çok da güzel, eşim zamanında göreve gitti.
Yüksekova burdan daha güzel, biz de nasipse 1 yıl sonra döneceğiz.Hakkari merkezde misiniz bende yükseķovadayim tabi safak son 10 gun
Aman cok sagolun guzel ve kibar yorumunuz icinTerör dediginiz her yerde var kahrolasica.
Diyarbakır gerçekten güzel bir şehir orali olduğum için ovmuyorum.
EVET sicagi VAR AMA nem yok kuru bi hava...
Tarihi bir çok yeri var.
Mutfağı restoranlari, gezilecek yerleri, insanları vs vs..
KendiniZ görün ve yaşayın , Allah pismanlik vermesin....
Hay Allah razı olsun ya herkes yuklenise gecti bnde anlayamadım sankı diyarbakır a laf ettik tereddüt olması normal fikir almaya geldim guzel arkadaslar sagolsun yorumları kibar ama bazıları gercekten ukalaNeden konu sahibine bu kadar yuklenilmis anlayamadim. Tvde hemen her gun sehit haberi almiyor muyuz guneydogudan ? Esi de bir nevi guvenlik gorevlisi gibi oldugu icin endise etmis. Bence bu cok normal. Sehir de bilmedigi bir yer belki artvin gelse yine kararsiz kalacakti. Cunku halihazirda isleri varmis, ayrica kadrolu da degil sozlesmeli. Durumum iyiyse ben olsam gitmezdim. Diyarbakir degil izmir olsa yine gitmezdim. Kendi dukkanim, iyi bir kazancim varsa ne isim var baska sehirde ustelik sozlesmeli. Gardiyan maaslari da cok iyi degil, eger elinizdeki isten daha rahat bir yasam kosulu saglayacak ise gidin. Ama oyle olmayacaksa gitmeyin bence. Diyarbakira degil baska sehre de olsa daha rahat etmeyecekseniz gitmeyin.
Evet hakkari cok basık ya daraliyor insan orda bi çanagin icinde gibi valla acayio heyecan var 2 sene bittide son gunler bitmiyoYüksekova burdan daha güzel, biz de nasipse 1 yıl sonra döneceğiz.
Ay ne güzel ya heyecan vardır şimdi
Kapanı nereye çevirsen dağlar var, normal.Evet hakkari cok basık ya daraliyor insan orda bi çanagin icinde gibi valla acayio heyecan var 2 sene bittide son gunler bitmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?