Atanamadım

Raiden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
3.266
3.777
İstanbul SGK taban puan 86.88
benim puan 86.58

ne diyebilirim, yarım puan bile değil. Daha iyisi olacağı için mi olmadı? hayırlısı mı böyleydi? yoksa sadece avuç kadar kadro verenler yüzünden mi.

Karışığım 70küsürle atananlar varken 85-90ların açıkta kalması..:cry:

nasip. ben 3-5 kişiyle atanmayı kaybettim. bir daha girdim. son girişimdi daha uğraşamam şimdilik. özelde çalışmayı planlıyorum nasip olursa.
kadrolara adamlarını dolduruyorlar el altından, sonra da kadro yok!
var ama el altından doluyor. binlerce kişi hem de...

orası zaten malum. ama ilk 3bin bile atanamıyorsa neden var bu sınav. tercihlerden de ücret aldılar şaka gibi onceki yıllarda bu puanlarla il ve kurum seçilirken istanbulu bırakın ağrı bile gelmedi

üzülme :KK43: diyeceğim ama emeklere yazık oluyor işte
inşAllah kasımda adam gibi bi alım yaparlar
böyle dalga geçer gibi değil

ben sadece bileğimin hakkıyla girebilmek istedim :cry:
tüm hayallerimi aldılar

Bugün ben de atanamadım
Çaresizliği iliklerime kadar hissediyorum :KK42::KK42::KK42:
Bütün enerjim çekilmiş gibi

sizin kaç puan kaçla kapattı bölüm

Sizin nasipsizliginiz degil ülkenin vahimligi..
o da doğru ya. evet aslında dediğiniz en doğrusu ama kısmet diyip kendimizi avutuyoruz en azından ben öyle yapıyorum.
bu gidişle de alımlar tamamen biter bu el altından alımlar yüzünden. onca emek verdim ve artık yorgunum.
emeklerim heba oldu.
...
85 ve üzeri illaki atanır tabi. son atamada da.

o da doğru ya. evet aslında dediğiniz en doğrusu ama kısmet diyip kendimizi avutuyoruz en azından ben öyle yapıyorum.
bu gidişle de alımlar tamamen biter bu el altından alımlar yüzünden. onca emek verdim ve artık yorgunum.
emeklerim heba oldu.
...
85 ve üzeri illaki atanır tabi. son atamada da.

benim bölümümden alım yapan kurum kasımda almayacak söylentileri var bi de onu hiç saymıyorum zaten bu alımda meb in olmaması çok sacmaydı.. tamam 85üzeri alan illaki bir yere gider eninde sonunda.(normal şartlarda, ama şuan anormal bi durum yaşıyoruz) ama geçen yıllarda ilk 2atamada gidilen bu puanlarla bu yıl neden hezeyan yaşadık bizim suçumuz neydi ki

İstanbul SGK taban puan 86.88
benim puan 86.58

ne diyebilirim, yarım puan bile değil. Daha iyisi olacağı için mi olmadı? hayırlısı mı böyleydi? yoksa sadece avuç kadar kadro verenler yüzünden mi.

Karışığım 70küsürle atananlar varken 85-90ların açıkta kalması..:cry:
Afedersiniz alan puanınız mı 86.58 yoksa gk gy puanınız mı? Alan puanınızsa nasıl atanmazsınız 83 alan kuzenlerim atandı.

nasip canım, ben de bugün atanamadığımı öğrendim.. bi sonraki atamayı bekliyorum.. kısmet boyleymıs napalım
biz de başka bi baharda seviniriz..

X