Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
etipuffer olmadı mı ya?
eşim de 90 ile hala açıkta olmadı bizim de
puanlar 97 den aşağı düşmemiş
üzülme diyeceğim ama emeklere yazık oluyor işte
inşAllah kasımda adam gibi bi alım yaparlar
böyle dalga geçer gibi değil
Bugün ben de atanamadım
Çaresizliği iliklerime kadar hissediyorum
Bütün enerjim çekilmiş gibi
o da doğru ya. evet aslında dediğiniz en doğrusu ama kısmet diyip kendimizi avutuyoruz en azından ben öyle yapıyorum.Sizin nasipsizliginiz degil ülkenin vahimligi..
o da doğru ya. evet aslında dediğiniz en doğrusu ama kısmet diyip kendimizi avutuyoruz en azından ben öyle yapıyorum.
bu gidişle de alımlar tamamen biter bu el altından alımlar yüzünden. onca emek verdim ve artık yorgunum.
emeklerim heba oldu.
...
85 ve üzeri illaki atanır tabi. son atamada da.
Afedersiniz alan puanınız mı 86.58 yoksa gk gy puanınız mı? Alan puanınızsa nasıl atanmazsınız 83 alan kuzenlerim atandı.İstanbul SGK taban puan 86.88
benim puan 86.58
ne diyebilirim, yarım puan bile değil. Daha iyisi olacağı için mi olmadı? hayırlısı mı böyleydi? yoksa sadece avuç kadar kadro verenler yüzünden mi.
Karışığım 70küsürle atananlar varken 85-90ların açıkta kalması..
Afedersiniz alan puanınız mı 86.58 yoksa gk gy puanınız mı? Alan puanınızsa nasıl atanmazsınız 83 alan kuzenlerim atandı.
Yaa bende 2016 kpss b grubu için hazırlanmayı düşünüyordum. 86 yla atanamadıysanız çok korkunç. A grubundan hazırlanmakta zor. Ayrıca vakitte az. Bilemedim şimdi.2014 kpss ön lisanstan girdim KPSS b grubu
ben de Lisans Çeko ama bizde puanlar hala tavanda mübarek :/ama bi bölüm var aynı kurum oraya 73 ile almış. evet merkezi atamada torpil yok ama adaletsiz dağılım var.
ben ön lisans bankacılıktan tercih yapmıştım
ben de atanamadımBugün ben de atanamadım
Çaresizliği iliklerime kadar hissediyorum
Bütün enerjim çekilmiş gibi