Eski mezunlar pek bi şey yapamazlar gy gk ve eğitimde merak etme. Ancak dersaneye falan gittilerse belki bir de iyi bi dersanede iyi sınıflara giriyorlarsa alan sınavı iyi geçmiş olabilir. Ben biyoloji adına sıfıra yaklaştım atandıktan sonra açık konuşmak gerekirse. Öğretmenlik adına kendimi geliştiriyorum mutlaka ama alanımda çok çok geriledim çalıştığım okullar nedeniyle. bana çok zor geldi alan sınavı o yüzden. Campell biyoloji vardı çıkardım ona baktım bugün biraz artık😕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
campell iyimiş aslında arada yararlandım ama o süreçte o kadar dersin içinde oku oku bitmez .. bundan sonra herkese de tavsiyem öğretmenler içinde gk gy çalışan da çalışmayan da aynı puanlarda sonuç olarak o yüzden vakit ayırlamaya gerek yok aynı şeklide eğitim iki senedir kolay gibi ama yanlışlar çok geliyor ve sapması en yüksek alan desen campell ve olimpiyat soruları karışımı zihni yoran ikilemde bırakan soruilar ki o stressli süreçte Allah sonumuzu hayır etsin işalllah
ümidini kaybetme tatlım 2010 sınavıyla işletme 79 78leri görmüştü tamamen sınava ve alıma bağlı. 2012de 85 alan atıyorum 15 binse bu sene 7 8 binde
ama tamamen de umudunu bağlayıp evde bekleme atanana kadar çalış en az 1 yıl demek zaten bu
Bende eylülde giricem duruma göre işe giricem kasımda olur inşallah yinede..
bir de naptın tercihleri? gelirse okuyacak mısın
evet canım sıralamalar geçen senelere göre önde ama her şeyi alım sayısı belirler 2012 den 2014 e kadar atanır mıyım umuduyla bekledim bidaha yapar mıyım aynı hatayı :) tercihlere hemşirelik ve okul öncesi yazdım ama yakın yerleri yazdıgım icin nasıl oldu tercihim pek fikrim yok gelirse okumayı düşünüyorum.ilk tercihimi hemşirelik yaptım.
inşallah senin sınavın güzel geçer belki sizinki kolay olur çalışmaya devam pes etme
Ya o atanamadın diye küçümseyenlere falan ben de cevaplarını veriyorum. Susmam asla yani o kadar çilesini çektiğim şeye hiç alakası olmayan biri laf edemez. Gerçi ben daha ilk sorduklarında peşin peşin cevaplarını verdiğim için nispet yapamıyorlar.Ne yapalım bir de onlara mı sıkalım canımızı
evet canım sıralamalar geçen senelere göre önde ama her şeyi alım sayısı belirler 2012 den 2014 e kadar atanır mıyım umuduyla bekledim bidaha yapar mıyım aynı hatayı :) tercihlere hemşirelik ve okul öncesi yazdım ama yakın yerleri yazdıgım icin nasıl oldu tercihim pek fikrim yok gelirse okumayı düşünüyorum.ilk tercihimi hemşirelik yaptım.
inşallah senin sınavın güzel geçer belki sizinki kolay olur çalışmaya devam pes etme
aynen canım sıkma canını mübarek gün dua edelim belki beklediğimizden daha iyileri olur
inşallah atanırsınız...
sizi öyle görenler bir de kendileri girip baksınlar bakalım
kaldıki kpss bir IQ testi değil...
hatırlarsanız bir sene kpss birincisi fizikçi biri olmuştu
ve çocuk kontenjan olmadığı için atanamamıştı...
elalem önemli değil... ama atanamamak sizde usanç ve özgüven eksikliği oluşturmuş...
sınava bağlı özdeğerlendirmeler ve ekonomik bağımlılık sizi bunaltmış olabilir
bardağa dolu tarafından bak herkes devlette çalışsaydı özel sektör batardı ki hizmet sektörü de bu klasmanda...yani insanların ham ihtiyaçları özel sektörden karşılanıyor...senelerce devlet kurumlarına girmek için yırtındık ,yırtındıkta ne oldu devlete adım attık gerginlikler masa başı hastalıkları (4 tane fıtık var boynumda belimi bilmiyorum bile) türedi ve çalışırkende mutsuzuz çoğu zaman...hani laylaylom bir hayat değil..mühim olan sen nerde çalışırken mutlu olacaksın öncelikle onu düşün..çevrendeki hastalıklı düşüncelerden uzaklaş...takılma onlara tıka kulaklarını..
Ben öleyim o zaman. Sınava halihazırda 2 yaşında bi bebek bide 9 aylık koca göbüşümle girdim. Siz iki kişiniz diye gözetmenler sıraları açtı. Nefes alayım diye pencereler açıldı:)) artık umrunda değil olur olmaz. Bu halimle dersanede çalıştım, çalışcamda. Devlet kapısı rahat diye kendinizi parçalamayın. Gidin bir sürü kurum var çalışın. Dünyanın sonu değil. Ben bunu geçte olsa anladım.
bardağa dolu tarafından bak herkes devlette çalışsaydı özel sektör batardı ki hizmet sektörü de bu klasmanda...yani insanların ham ihtiyaçları özel sektörden karşılanıyor...senelerce devlet kurumlarına girmek için yırtındık ,yırtındıkta ne oldu devlete adım attık gerginlikler masa başı hastalıkları (4 tane fıtık var boynumda belimi bilmiyorum bile) türedi ve çalışırkende mutsuzuz çoğu zaman...hani laylaylom bir hayat değil..mühim olan sen nerde çalışırken mutlu olacaksın öncelikle onu düşün..çevrendeki hastalıklı düşüncelerden uzaklaş...takılma onlara tıka kulaklarını..
bende önlisans kpss hazırlanıyorum 2 ayım kaldı arkadaslarım yok sen kesın atanırsın yok hangı ılı yazarsın dıyorlar dedım benım bıle calısıtıgım halde bu kadar umutlanmıyorum bu seferde beklentı yapıyorlar kesın yapar bu kesın dıye. gel bırde bana sor temel yok lıseden sabahtan işyerınde patron suratı çek oğleden sonra dershane bırde aksam ders calısacam dıye ugras dur. offffff