bu psikolojiyi yaşayan bilir onunda atlatılması için ne yapılması neyi düşünmesi ona iyi gelir o yazılmış şahsi fikrim katıl katılma beni bağlamaz o. Sırf polemik için yapılan afralara tafralara gel. Anlayan anladı beni. Size iyi günler
Bu süreci yıllardır yaşayan biriyim ve dün girdiğim alan sınavıyla beraber hala onun kötü psikolojisi içindeyim..Derdi olan bir insana hele ki kpss gibi bir süreçten geçmiş bir insana böyle teselli verilmez.Ki zaten bu teslli değil yani. Siz beni tanıyor musunuz aklımdan geçenleri biliyor musunuz ki polemik çıkarmak için yazdıgımı söylüyorsunuz. İftira atmak yeni moda oldu kkda.
senin bölümün ne canım kaç puana kadar düştü geçen senelerde bu sene çok öğretmen alıncak diyorlar ama branşta önemli tabi
senin bölümün ne canım kaç puana kadar düştü geçen senelerde bu sene çok öğretmen alıncak diyorlar ama branşta önemli tabi
inşallah alımlar artar benim de buna çok ihtiyacım var çünkü artacağı yerde her sene azalıyor bizim alımlarımızBiyoloji .. Kritik biraz .. Alımlar artacak diyorlar ama hiçbir şey belli değil artsa bile 500 -600 şöyle 2000 - 5000 görsek bu kadar kaygılanmam bile bizden yıllanmış dersahaneciler girdi bu sene .. çok kritik herşey
Sorma canım edebiyat benimGeçen sene 74e düştü. Bu sene yükselir muhtemelen ama bu kez de genel kültür yetenek zordu hele o tarih yedi beni. Edebiyat için 1400 diyorlar ben o sıralamaya giremem heralde sanmıyorum:26:
inşallah alımlar artar benim de buna çok ihtiyacım var çünkü artacağı yerde her sene azalıyor bizim alımlarımız
sizin biyoloji öğretmenliği sanırım
puan düşük duruyor ama öyleyse sorular zor olmalı.ben bu sene 90 lık çalıştım ama 82 aldım özellikle tarih çok çalışmıştım o sorular neydi öyle hiçbir kitapta görmedim o moralle matematikte çözemedim vasattı benim için
bölümün ne 82 iyi bir puan ama sıralamalar baya yükseldi. :26:inşallah alımlar artar benim de buna çok ihtiyacım var çünkü artacağı yerde her sene azalıyor bizim alımlarımız
sizin biyoloji öğretmenliği sanırım
puan düşük duruyor ama öyleyse sorular zor olmalı.ben bu sene 90 lık çalıştım ama 82 aldım özellikle tarih çok çalışmıştım o sorular neydi öyle hiçbir kitapta görmedim o moralle matematikte çözemedim vasattı benim için
Yıllardır okumakla uğraşıyorum hiç bir şey düzene girmedi yaş 27 bitti . Özel sektörde de şansızlıklar ..
Dün alan sınavı olduk ama çok çelişkili herkes bir şey diyor .. Midem yanıyor bağırsaklarım yanıyor ..
Ya olmazsa
insanlar alay ediyor artık geri zekalı gibi görüyorlar beni
çok çaresizimi aksi durumda kaçıp gitmek istiyorum buralardan B(
iibf canım 83 te kaldı bizim sizin puan kaçtı siz de bildiğim kadarıyla gk gy pek etki etmiyor inşallah alan sınavınız iyi gelirNerdeyse bütün öğretmenlik bölümlerinde 70liydi atama puanı. Hele ingilizce 69a düştüAma alan sınavı çok zorladı herkesi p121 geçerli bizde artık yani girdiğimiz 3 sınavın ortalaması bu.
Senin bölüm neydi? Bu yıl gidersin inşallah hiç umut yok mu :26:
bölümün ne 82 iyi bir puan ama sıralamalar baya yükseldi. :26:
iibf canım 83 te kaldı bizim sizin puan kaçtı siz de bildiğim kadarıyla gk gy pek etki etmiyor inşallah alan sınavınız iyi gelir
canım iibf den mezunum ben geçen sene 83 te kaldı o da son atamada
son atama demek birdahaki sınava hazırlanmak demek çünkü sınava 2-3 gün kala sonuçlar açıklanıyor
yani benim için ancak alımların artması umut olabilir şu an öyle bir şey olacağını da düşünemiyorum hep azalıyor özele bakıcam bulabilirsem
öğrenim kredisi başlayacak bakalım onu da nereye kadar erteleteceğiz
Merhaba bende biyolojiciyim en iyi siz anlarsınız galiba ne kadar zor atamalar . .. Ki sorularda o kadar çelişkiliki her kafadan bir ses forumlarda sağlığım bozulacak .. Bütün bir sene bunu verdim ...Bütün herkes süreci biliylordu .. Hadi hadi beklenti çok .. işin içinde olmayanlar kesin 90 alırsın alamazsan kafasızsın , gerizekalısın diyip o bakışı atıyorlar
Yıllardır okumakla uğraşıyorum hiç bir şey düzene girmedi yaş 27 bitti . Özel sektörde de şansızlıklar ..
Dün alan sınavı olduk ama çok çelişkili herkes bir şey diyor .. Midem yanıyor bağırsaklarım yanıyor ..
Ya olmazsa
insanlar alay ediyor artık geri zekalı gibi görüyorlar beni
çok çaresizimi aksi durumda kaçıp gitmek istiyorum buralardan B(
gkgy %30 etkiliyor bizim canım. puanımı boşver ya kötü, söylemeye utanıyorumben de bu sene bir işe girmeye çalışıcam benim de kredi başlayacak o da ayrı sıkıyor canımı.
Eski mezunlar pek bi şey yapamazlar gy gk ve eğitimde merak etme. Ancak dersaneye falan gittilerse belki bir de iyi bi dersanede iyi sınıflara giriyorlarsa alan sınavı iyi geçmiş olabilir. Ben biyoloji adına sıfıra yaklaştım atandıktan sonra açık konuşmak gerekirse. Öğretmenlik adına kendimi geliştiriyorum mutlaka ama alanımda çok çok geriledim çalıştığım okullar nedeniyle. bana çok zor geldi alan sınavı o yüzden. Campell biyoloji vardı çıkardım ona baktım bugün biraz artık😕Biyoloji .. Kritik biraz .. Alımlar artacak diyorlar ama hiçbir şey belli değil artsa bile 500 -600 şöyle 2000 - 5000 görsek bu kadar kaygılanmam bile bizden yıllanmış dersahaneciler girdi bu sene .. çok kritik herşey
iibf canım 83 te kaldı bizim sizin puan kaçtı siz de bildiğim kadarıyla gk gy pek etki etmiyor inşallah alan sınavınız iyi gelir
canım iibf den mezunum ben geçen sene 83 te kaldı o da son atamada
son atama demek birdahaki sınava hazırlanmak demek çünkü sınava 2-3 gün kala sonuçlar açıklanıyor
yani benim için ancak alımların artması umut olabilir şu an öyle bir şey olacağını da düşünemiyorum hep azalıyor özele bakıcam bulabilirsem
öğrenim kredisi başlayacak bakalım onu da nereye kadar erteleteceğiz
boşver canım o puan bizim zeka seviyemizi göstermiyor emeklerimizi de göstermiyor görüyorsun çoğumuz aynı durumdayız 4 senedir uğraşıyorum 3 senedir puanımla bekliyorum üniversite sınavına da girdim sırada banka sınavları var şu kitaplardan bir türlü ayrılamadımbana puanın bu kadar mı diyenlere siz girin daha iyisini yapın diyorum uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?