atanamazsam insan içine çıkamam ben

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.530
448
323
Yıllardır okumakla uğraşıyorum hiç bir şey düzene girmedi yaş 27 bitti . Özel sektörde de şansızlıklar ..

Dün alan sınavı olduk ama çok çelişkili herkes bir şey diyor .. Midem yanıyor bağırsaklarım yanıyor ..

Ya olmazsa

insanlar alay ediyor artık geri zekalı gibi görüyorlar beni

çok çaresizimi aksi durumda kaçıp gitmek istiyorum buralardan B(

Canım oncelikle hakkinda hayirlisi olsun.ama bu kadar kendini sıkma heleki millet ne der diye.once sen kendine bak.millet sunu der bunu der diye dusunup stres yapma.

samsung'dan Kadınlar kulübü aracılıgıyla gönderilmiştir.

Benim tanıdığım 30 lu yaşlarda atanan bir sürü bayan var neden insanların ne diyeceğini bu kadar umursuyorsunuz ki? Hayırlısını dileyin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:
Stres mıde ve bagırsak dusmanıdır. Sız stres yaptıkça mıdenız duzelmez. Her sey ıyı olacak, dıye dusunmeye calısın. Hatta, ben atanacagınızı hıssettım su an.

Kişinin en büyük dostu kendisidir. Bu dost bazen olur ki en çetin düşman haline gelir. Önce bilmelisin ki atanmış yada atanmamış olmak herşey değil. Önemli olan sensin ve senin hayatın. En kötü durumlar bile bu gerçeği değiştiremez değiştirmemeli. Ben öğretmenliği bir fıtrat mesleği olarak görüyorum. O kimliği üzerine alan istese de bırakamıyor. İnanıyorum ki en güzeli olacak senin için. Ve inşallah istediğin zamanda olur.

Güzel günler göreceğiz...

kac puan aldınız ki

Birincisi kendinize haksızlık ediyorsunuz ne demek atanamazsam geri zekalı durumuna düşücem. Çevrenizdekiler oxford mezunu mu. Kendinize saygı duyun güzel bir eğitim almışsınız bu yaşa gelmişsiniz kimsenin sizi aşağılamasına izin vermeyin . İnsanlar hep konuşur ne yaparsanız yapın konuşacaklar önem vermeyin bu kadar önceliğiniz kendi mutluluğunuz olsun. Özel sektörde çalışırsınız olmaz sa seneye tekrar sınava girersiniz hiç bir şey sizden değerli değil.

atanamamak hiçbir şeyin sonu değil ki... sıkmayın kendizi boş yere. takmayın çevre ne der diye. bizim toplumumuz hep bu yüzden kaybediyor işte çevre şöyle der böyle der die. olmadı seneye denersiniz. çevrenin sözleri sizden daha kıymetli değil sonuçta.

Ne var bunda ya hu insan içine çıkamayacak?

Sağlıklısınız, aileniz sevdikleriniz var..
Biraz hastanelere gidin, yetimhanelere ve ne kadar şanslı olduğunuzu görüp şükredin

Eminim kı, arkadas sukredıyordur.
Neden boyle soyluyorsunuz?
Ulkemızdekı sınav sıstemı cok zorlu bır surec. Her kesımden ınsanı olumsuz etkılıyor. Dolayısıyla her ınsan böyle bir umutsuzluğa düşebilir.

insan içine çıkamam da ne demek. senin değerin bir sınava mı bağlı? insanlar alay ediyorsa ettirmeyeceksin. onların ne haddine. sen kendini güçlü göreceksin ki herkes de seni güçlü görsün. Ayrıca hiç ummazsın ama bir bakmışsın her şey gönlüne göre olmuş. İnşallah da olur. Dua et, içini ferah tut, asla yılma !!!

Ah bu sınav sistemi
Benimde ortaokul birinciliğim lisede ilk 3 e girmişliğim üniversitede de istanbulun köklü bi üniversitesinden mezun olmuşluğum var
Ama neye yarar ben de özel sektörde sürünüyorum yıllardır
Napalım buna da şükür
Hem iş hem evlilikle 2012 de 85,9 aldım (p3) ama atanamadım.
Bölümüm yüksek alıyor çünkü düz memurluk bile olmadı maalesef.
Beni de her gören atanamadın dimi hala deyip duruyo sanki kolay 90 puan almak
Artık onlar sormaktan ben de he diyip geçmekten yorulduk.Ama artık hissizleştim (arsızlaştım mı demeliydim acaba )
Soranlara gülerek tek tek cevap veriyorum artık
Özetle, hiç utanma canım bu senin değil sınav sisteminin ayıbı

yapmayın allah aşkına kaç yaşında insansınız dünyanın sonu değil siz de biliyorsunuz... ben de benzer bi dönem geçirdim evde olmak, parasızlık, sanki herkesin gözü sendeymiş hissi ki benim ailem beni bir kez bile sıkmadı bu konuda ama kaç defa kalp krizi geçiriyorum sanıp acile gittim bi bilseniz o süreçte şimdi düşünüyorum da ne salakmışım. tüm o yaşadıklarımın hayatıma zerre faydası olmadı şükür atandım evet ama tüm o yaşadığım ve aileme yaşattığım stresli sene ne kadar da gereksizmiş.

sakin olun hakkınızda hayırlısı olur inşallah.

bu arada branş ne? biyolojiciyim ben sorulara baktım da inanılmaz zordu sanırım sizinki de pek iyi geçmedi ki böyle bir sıkıntıyla konu açtınız. bence çoğunluğunki kötü geçmiştir sorular benzer ayardaysa, hiç canınızı sıkmayın

Merhaba bende biyolojiciyim en iyi siz anlarsınız galiba ne kadar zor atamalar . .. Ki sorularda o kadar çelişkiliki her kafadan bir ses forumlarda sağlığım bozulacak .. Bütün bir sene bunu verdim ...Bütün herkes süreci biliylordu .. Hadi hadi beklenti çok .. işin içinde olmayanlar kesin 90 alırsın alamazsan kafasızsın , gerizekalısın diyip o bakışı atıyorlar

Merhaba bende biyolojiciyim en iyi siz anlarsınız galiba ne kadar zor atamalar . .. Ki sorularda o kadar çelişkiliki her kafadan bir ses forumlarda sağlığım bozulacak .. Bütün bir sene bunu verdim ...Bütün herkes süreci biliylordu .. Hadi hadi beklenti çok .. işin içinde olmayanlar kesin 90 alırsın alamazsan kafasızsın , gerizekalısın diyip o bakışı atıyorlar

Van depreminde oraya atanan öğretmenlerden de ölen olmuştu bunu unutmayın.

Ben de atanamayabilirim. Ama bu hayatın sonu değil. Allah rızkı nerden verdiyse oraya yönleneceksin zaten.

Artı o alay edenler kendilerine baksınlar. Bir şeylerini halledememişler ki başkalarıyla uğraşarak kendilerini gizlemeye çalışıyorlar.

bende 28 yaşında atandım ne var ki bunda millet önce kendine baksın her şeyin hayırlısı olsun şuan sana şer gelen belki hakkında hayırlı olandır nereden biliyorsun

bende 28 yaşında atandım ne var ki bunda millet önce kendine baksın her şeyin hayırlısı olsun şuan sana şer gelen belki hakkında hayırlı olandır nereden biliyorsun

o konuda haklısınız öyle düşünüyorum ama tutunacak başka yerde bulamıyorum iş yok , arkadaşların hepsi evli herkes kendi koşuşturmasında .. herşeye çok şükür tabi sağlık aile önemli .. ama bu durum insalardan uzaklaştırıp insanın güveni düşürüyor tabi umarım Allahım bir kapı açar ama süreç çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…