Yıllardır okumakla uğraşıyorum hiç bir şey düzene girmedi yaş 27 bitti . Özel sektörde de şansızlıklar ..
Dün alan sınavı olduk ama çok çelişkili herkes bir şey diyor .. Midem yanıyor bağırsaklarım yanıyor ..
Ya olmazsa
insanlar alay ediyor artık geri zekalı gibi görüyorlar beni
çok çaresizimi aksi durumda kaçıp gitmek istiyorum buralardan B(
Ne var bunda ya hu insan içine çıkamayacak?
Sağlıklısınız,aileniz sevdikleriniz var..
Biraz hastanelere gidin, yetimhanelere ve ne kadar şanslı olduğunuzu görüp şükredin
Yıllardır okumakla uğraşıyorum hiç bir şey düzene girmedi yaş 27 bitti . Özel sektörde de şansızlıklar ..
Dün alan sınavı olduk ama çok çelişkili herkes bir şey diyor .. Midem yanıyor bağırsaklarım yanıyor ..
Ya olmazsa
insanlar alay ediyor artık geri zekalı gibi görüyorlar beni
çok çaresizimi aksi durumda kaçıp gitmek istiyorum buralardan B(
yapmayın allah aşkına kaç yaşında insansınız dünyanın sonu değil siz de biliyorsunuz... ben de benzer bi dönem geçirdim evde olmak, parasızlık, sanki herkesin gözü sendeymiş hissi ki benim ailem beni bir kez bile sıkmadı bu konuda ama kaç defa kalp krizi geçiriyorum sanıp acile gittim bi bilseniz o süreçte şimdi düşünüyorum da ne salakmışım. tüm o yaşadıklarımın hayatıma zerre faydası olmadı şükür atandım evet ama tüm o yaşadığım ve aileme yaşattığım stresli sene ne kadar da gereksizmiş.
sakin olun hakkınızda hayırlısı olur inşallah.
bu arada branş ne? biyolojiciyim ben sorulara baktım da inanılmaz zordu sanırım sizinki de pek iyi geçmedi ki böyle bir sıkıntıyla konu açtınız. bence çoğunluğunki kötü geçmiştir sorular benzer ayardaysa, hiç canınızı sıkmayın
yapmayın allah aşkına kaç yaşında insansınız dünyanın sonu değil siz de biliyorsunuz... ben de benzer bi dönem geçirdim evde olmak, parasızlık, sanki herkesin gözü sendeymiş hissi ki benim ailem beni bir kez bile sıkmadı bu konuda ama kaç defa kalp krizi geçiriyorum sanıp acile gittim bi bilseniz o süreçte şimdi düşünüyorum da ne salakmışım. tüm o yaşadıklarımın hayatıma zerre faydası olmadı şükür atandım evet ama tüm o yaşadığım ve aileme yaşattığım stresli sene ne kadar da gereksizmiş.
sakin olun hakkınızda hayırlısı olur inşallah.
bu arada branş ne? biyolojiciyim ben sorulara baktım da inanılmaz zordu sanırım sizinki de pek iyi geçmedi ki böyle bir sıkıntıyla konu açtınız. bence çoğunluğunki kötü geçmiştir sorular benzer ayardaysa, hiç canınızı sıkmayın
bende 28 yaşında atandım ne var ki bunda millet önce kendine baksın her şeyin hayırlısı olsun şuan sana şer gelen belki hakkında hayırlı olandır nereden biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?