- 5 Mart 2019
- 15
- 8
- 1
- 37
- Konu Sahibi ogretmenhanimkiz8888
-
Kayınvalidem değil eşim öyle oldugeçen konuda herkes size yazdi neden pişman oluyorsunuz ki kimseyi ikna etmeye ihtiyaciniz yok eşinize devredin neden kv yeme icmeden kesildi ona ne oluyor çözemedim siz kararli olun önünüze bakin gerisini kendi bilir.
Eşi yemeden içmeden kesilmiş diye anladımgeçen konuda herkes size yazdi neden pişman oluyorsunuz ki kimseyi ikna etmeye ihtiyaciniz yok eşinize devredin neden kv yeme icmeden kesildi ona ne oluyor çözemedim siz kararli olun önünüze bakin gerisini kendi bilir.
dogru anlamisiniz vallahi ben neremden element uyudurup kv diye anladim orasi muammaEşi yemeden içmeden kesilmiş diye anladım
evet bende şimdi fark ettim amma sakin ola ki etkilenmeyin ve gidin günün birinde ne olacağı belli olmuyor mesleginizi elinize almak gibi bir imkaniniz var birak iki gun surat asar alışır ne zaman gidiceksiniz atandiginiz yereKayınvalidem değil eşim öyle oldu
Soruşturmam daha devam ediyor henüz belli değil. Kesinlikle gidicem amaevet bende şimdi fark ettim amma sakin ola ki etkilenmeyin ve gidin günün birinde ne olacağı belli olmuyor mesleginizi elinize almak gibi bir imkaniniz var birak iki gun surat asar alışır ne zaman gidiceksiniz atandiginiz yere
Malesef eşimin gelme durumu yokÖncelikle tebrik ederimne güzel bir heyecan yaşamanız gerekirken olan olaylar için ben bile üzüldüm buradan.
Eşiniz ne iş yapıyor? O gelsin madem çok yalnız bırakası yoksa. Nefret ediyorum bu aşırı sahiplenme tavırlarından. Bir önceki konuda ki ilk mesajınızı okudum ve eşinizin ailesini kabul etmeyin kesinlikle siz bir bireysiniz ve tek başınıza yapabilirsiniz.
Bende bazen yalnız kaldım kv korkar mısın gelelim mi diye kıpkırmızı olup daha derken utanarak sırf kibarligina sordu ama böyle baskı yapsalardı ne yapardım, herhalde direk kavga ederdim.
Kavga etmekten korkmayın. Siz 15 yaşında yeni yetişen kız çocuğu değilsiniz. Istifa ettirirmis yok ya lafa bak. Egemenlik kurmaya çalışıyor. Isterse dünya tatlısı olsun bizim erkeklerin hamurunda var bu.
Rest çekin ve gideceğim kimseyi de peşimde götürmeyeceğim cok istersen sen gel deyin ve kapatın.
Kırmayayım dedikce kirilacakmis gibi duruyorsunuz çünkü.
Arkadaş Akdeniz e atanmış bir de. Daha ne istiyor resti çeksin gitsin.Benim konunun çocuksuz hali.
Göreviniz şimdiden hayırlı olsun kardeşcağazım. Ben uzak doğuya atandım, oralardaysanız ben size göz kulak olur kayınvalidenizi yormamşu güvenlik soruşturmaları biteydi valla kamyona eşyayı yükleyip herkesin arkasından kırk göbek atacağım.
Uzak doğuya bizim MEB mi atıyormusBenim konunun çocuksuz hali.
Göreviniz şimdiden hayırlı olsun kardeşcağazım. Ben uzak doğuya atandım, oralardaysanız ben size göz kulak olur kayınvalidenizi yormamşu güvenlik soruşturmaları biteydi valla kamyona eşyayı yükleyip herkesin arkasından kırk göbek atacağım.
O zaman sussun otursun biraz. Sizi istifa ettirmek lafta ne kolay ne güzel madem öyle kariyer yakmak değer evliliğine kendi yaksın. Kusura bakmayın ama sırf gücünüzü kazanmayın ve himayesinde kalın diye bütün bu kaprisler. Yemeyin lütfen. Çünkü bir kere yerseniz hep yedirirler asla hayır dedirtmezler.Malesef eşimin gelme durumu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?