Atandığıma pişman ettiler

ogretmenhanimkiz8888

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2019
15
8
1
37
Arkadaşlar önceki konum şuydu https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/esim-ve-ailesi-ne-yapabilirim.1113486/ Daha soruşturmam bitmedi ama eşimin şimdiden sanki annesi çocuğunu bi yere bırakmış da bikaç gün bi yere gitmiş gibi halleri var. Acayip acayip tavırlar sergiliyor, ‘ben çok stres oldum, psikolojim bozuldu bu atama gitme işine, ben seni özlerim, aklım sende kalıcak hep’ demeler, kaç gündür doğru düzgün konuşmamalar gülmemeler, doğru düzgün yemek yememeler, hasta olmalar... Artık çıldırma noktasına geldim. Beni desteklemelisin, sağlıklı bireyler olursak sağlıklı evliliğimiz de olur diyorum, sen niye böyle şeyler söylüyorsun sürekli bu ara diye sanki ondan boşanıcakmışım gibi triplere giriyor. Yaşadığım yeri bırakacak olan benim ama herkesi ben teselli etmek zorunda kaldım yoruldum artık her şeyle tek başıma mücadele etmekten, tek başıma göğüs germekten. Ailesi de hala gelme konusunda ısrar ediyor. En sonunda dayanamayıp kayınvalideme söyledim tek kalmamın benim kendime güvenmem açısından daha iyi olduğunu, hatta tek kalmamın şart olduğunu ve böyle istediğimi belirttim. Anladığım kadarıyla kayınpederim kayınvalideme de baskı yapıyor benimle konuşup en azından kayınvalidemin gelip kalması konusunda. Atandığıma da pişman oldum evlendiğime de pişman oldum

Haklisin duzeni degisecek olan sensin. Esin de ozleyiversin biraz. Belki kiymetini bilir. Kimseyi teselli etmek zorunda degilsin

geçen konuda herkes size yazdi neden pişman oluyorsunuz ki kimseyi ikna etmeye ihtiyaciniz yok eşinize devredin neden kv yeme icmeden kesildi ona ne oluyor çözemedim siz kararli olun önünüze bakin gerisini kendi bilir.

geçen konuda herkes size yazdi neden pişman oluyorsunuz ki kimseyi ikna etmeye ihtiyaciniz yok eşinize devredin neden kv yeme icmeden kesildi ona ne oluyor çözemedim siz kararli olun önünüze bakin gerisini kendi bilir.
Eşi yemeden içmeden kesilmiş diye anladım

Öncelikle atanmanızı tebrik ederim. Güzel bir meslek hayatınız olmasını dilerim. Siz atanmışsınız hayatınız için çok önemli bir olay. Eşiniz bu süreçte size destek olmalı ama görünen o ki bir bebek gibi davranıyor. Evliliğimin ilk senesi üniversiteydim(2.üniversiteyi okuyordum) ve ben düğünün ertesi zamanları evimizi kurduğum yerden 16 saat uzaklıktaki üniversiteye gittim sınavlarım için. Ve 1 sene bu şekilde gel-git vaziyette idare ettik. Eşim sağolsun çok anlayışlıydı şimdi beraberiz diplomamı aldım okulumu bitirdim. Eşiniz umarım daha olgun davranır. Güzellikler kolay olmuyor çünkü.

Kayınvalidem değil eşim öyle oldu
evet bende şimdi fark ettim amma sakin ola ki etkilenmeyin ve gidin günün birinde ne olacağı belli olmuyor mesleginizi elinize almak gibi bir imkaniniz var birak iki gun surat asar alışır ne zaman gidiceksiniz atandiginiz yere

Yemezse yemesin koskoca adam sen neden bunu mesele yapıyorsun? Vitaminsiz kalır boyu mu uzamaz ? Ben gidiyorum diyip gideceksin kimsenin sana bir "destek" vermesini de bekleyip durma...Bu gün ah ah vah vah seni çok özleyeceğim diyen iki ay sonra seni kefil-borclu gösterip ev/araba alır ben bunu bilir bunu söylerim .Bu arada esin madem böyle çocuk gibi anası babası sana degil ona göz kulak olsun ..yemeğini yapsın,sırtını sivazlasin

Öncelikle tebrik ederim ne güzel bir heyecan yaşamanız gerekirken olan olaylar için ben bile üzüldüm buradan.
Eşiniz ne iş yapıyor? O gelsin madem çok yalnız bırakası yoksa. Nefret ediyorum bu aşırı sahiplenme tavırlarından. Bir önceki konuda ki ilk mesajınızı okudum ve eşinizin ailesini kabul etmeyin kesinlikle siz bir bireysiniz ve tek başınıza yapabilirsiniz.
Bende bazen yalnız kaldım kv korkar mısın gelelim mi diye kıpkırmızı olup daha derken utanarak sırf kibarligina sordu ama böyle baskı yapsalardı ne yapardım, herhalde direk kavga ederdim.
Kavga etmekten korkmayın. Siz 15 yaşında yeni yetişen kız çocuğu değilsiniz. Istifa ettirirmis yok ya lafa bak. Egemenlik kurmaya çalışıyor. Isterse dünya tatlısı olsun bizim erkeklerin hamurunda var bu.
Rest çekin ve gideceğim kimseyi de peşimde götürmeyeceğim cok istersen sen gel deyin ve kapatın.
Kırmayayım dedikce kirilacakmis gibi duruyorsunuz çünkü.

Benim konunun çocuksuz hali.
Göreviniz şimdiden hayırlı olsun kardeşcağazım. Ben uzak doğuya atandım, oralardaysanız ben size göz kulak olur kayınvalidenizi yormam şu güvenlik soruşturmaları biteydi valla kamyona eşyayı yükleyip herkesin arkasından kırk göbek atacağım.

Malesef eşimin gelme durumu yok

Arkadaş Akdeniz e atanmış bir de. Daha ne istiyor resti çeksin gitsin.

Uzak doğuya bizim MEB mi atıyormus Arkadaş Akdeniz bölgesine atanmış .Iğdır'da olsa kimse gitmezdi

Malesef eşimin gelme durumu yok
O zaman sussun otursun biraz. Sizi istifa ettirmek lafta ne kolay ne güzel madem öyle kariyer yakmak değer evliliğine kendi yaksın. Kusura bakmayın ama sırf gücünüzü kazanmayın ve himayesinde kalın diye bütün bu kaprisler. Yemeyin lütfen. Çünkü bir kere yerseniz hep yedirirler asla hayır dedirtmezler.
Hem ne münasebet ya kv ile kalmak gözetmen sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…