• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Atandım ama korona belirtileri

geçmiş olsun atamanız da hayırlı olsun inş.
siz işi dert etmeyin bir çözüm bulur idareciler. hatta onlar gelme derler.

Teşekkür ederim. Covid pozitif çıktım. Tomografide de viral pnömoni çıktı. Hastanede yatıyorum şu an

Korona olun olmayın, herhangi bir rahatsızlıktan ötürü raporlu olduğunuz takdirde sizin aleyhinizde hiçbir işlem yapılamaz. Raporun ilgili kuruma ve makama ulaştırılması gibi yasal prosedürleri uygulamanız yeterli.

Arkadaşlar merhaba. 2 hafta önce yıllardır çalışıp çabaladığım emeklerimin karşılığını aldım ve atandım çok şükür. Ama 1 haftadır korona belirtilerim var ve kendimi evde izole ediyorum fakat öksürmekten göğsüm ağrıdı ve hiç rahat hissetmiyorum. Test yaptırmaya gideceğim.
Sorun şu ki iş başı haberini bekliyorum 2 haftaya kalmaz işe başlamam lazım. Ama çok korkuyorum ya koronaysam ne olacak? Karantinaya alınırsam iş başı yapamazsam ve bu sebeple müstafi yani çekilmiş sayılırsam? Sabah atandığım kurumu arayacağım ama pimpiriklerim mevcut. Yeterli bir iletişimim olmazsa, mazeretli olduğumu bilemezlerse atamam sıkıntıya girer diye korkuyorum. Bir de eğitimlerden geri kalacağım. Atandım ama dert bitmedi. Bilgisi olan var mı arkadaşlar bu konuda. Neler yapmam lazım?
öncelikle tebrikler. hayırlı olsun. okulunuza bildirirsiniz hocam. önce başlayacağınız okulu ararsınız bir yolu vardır. mağdur etmezler diye düşüyorum.

Merhaba arkadaşlar akademisyen bir hemşire olarak koronaya karşı almanız gereken vitaminleri duyurmayı görevim olarak görüyorum. Ne kadar çok kişiye ulaşırsa o kadar iyi, o kadar sağlık, bir o kadar mücadele 💪 öncelikle kullanmanız gereken vitamin D vitamini. D VİTAMİNİ....!!!! Mutlaka ama mutlaka takviye olarak almanız gerekir. Sonrasında c vitamini ve demir bunu takip ediyor. Tabii ki her şeyden önce güzel beslenmeniz. Kan tahlillerini zide yaptırarak destek alırsanız daha mükemmel olur. Bunlar kadar elzem olan bir diğeri melatonin, uzmanlar boşuna düzenli uyuyun demiyor. Erken uyku ve düzenli uyku uyumanın faydası melatonin den geçiyor. Hangimiz gece 23-03 arası deliksiz karanlık stressiz uyuya biliyoruz? O zaman melatonin al bağışıklığını güçlendirdir diyorum. Ben ağızdan ilaç almak da zorlandığım için alımını daha rahat güvenilir ve kolay olan yolu bant kullanıyorum. Transdermal olarak geçer. Kılcal damarlarınız da direk kana karışarak böbreğimizi karaciğerinizi yormaz. Sağlıklı günler dilerim

Back
X