Siz kendinize sahipsiniz, kimsenin size sahip çıkmasına ihtiyacınız yok.
Ev ve eşya konusunda zorlanacağınızı düşünüyorsanız eşyalı bir yer tutun şehri öğrenip kendinizi toparlayana kadar.
Aşağıdaki link misal eşyalı ve sadece bayan öğretmen-memur istiyor, sizden iyisini mi bulacak.
Bir iki tane muhit ve ev belirleyerek gidin işinize yakın veya ulaşımı kolay, daha rahat edersiniz.
http://www.sahibinden.com/ilan/emla...kiralik-tertemiz-esyali-daire-309096130/detay
teşekkürler zahmet edip bakmışsınız bir de :) şimdi ben ilk olarak polisevine gidicem o gün kuruma gidip beni merkezde mi bırakacaklarını yoksa ilçelere mi vereceklerini sorucam ondan sonra eşyalı bi ev arayısına giricem. tokinin merkeze uzak oldugunu öğrendim, ehliyet araba alırsam inşallah tokiye taşınabilirim eşya alarak :) hayali bile güzel.. netten bakıyorum aklıma yatan bi yer hiç denk gelmedi şuana kadar . Allahtan ulaşım sorunu yok içime sinen bi ev olsun da 15 20 dk mesafe bişey değil. burda 1saat yoldayım işe gitmek için ve Ankara yani

hayırlı olsun.tebrik ederim. bu kadar detay düşünüp hiç kendinizi yormayın.
ilk maaşı peşin alacağınız için çok işinize yarayacak.
bende farklı bir şehire atandım. tek başıma gidip ev tuttum, temizlikçi tuttum.eşyalarımı aldım yavaş yavaş..
haledilemeyecek birşey değil.
olmadı eşyalı eve çıkarsınız sonra duruma göre hareket edersiniz.
suan calıstıgım yerden 2bin alacagım var +600 tl de nakit param. onu eve bırakıcam mecbur onlar napcak parasız pulsuz burda. 2bin tl ile de idare edebilirim sanırım, maasımı alana kadar. Valla bilmiyorum her kafadan ayrı bi ses cıkıyo.. benden cok benm paramı yönetiyolar dün yan komsumuz bile her ay bin lira yollarsın en azından diyo gerisini siz düşünün

Maddi yardım 1 kez yaparsanız geri dönüş zor olur..
Yapmayın 1 maaşıniz var herseyiniz o..
Arttirabiliyorsaniz vermeyin biriktirin..
Yarın oburgun evlenirken size lazım..
Kardesiniz kimsesiz değil annesi babası var bakacaklar okutacaklar onlar..
Tabi kardestir abla olarak arada harçlık verirsiniz vs..
Sakın tüm aileyi ortak etmeyin 1 maasiniza..
ben de biriktirmek istiyorum ama bakalım zaman ne gösterecek neler olacak.. pek bişeyin değiseceğini sanmıyorum daha zor günler beni bekliyo gibi ama hayırlısı olsun..