- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
an itibariyle eşim yataktan çıkmıyor kaç saattir uyuyo morali bozuk attı kendini Yatağa gidiyoruz diye bakalım nolacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet anladım ama evde o kadar işi yapan o işleri de halleder zatenDışarı pazar market devlet dairelerinde evrak işleri vs.
Valla garanti veriyorum hiç yapış yapış olmadı. Olduğu anlar da silerim. Kızartma yemiyoruz, sadece zeytinyağı vs kullanıyorum. Tereyağı vs nadir. Bi de elimi çok yıkıyorum o yüzden kapaklar yapış yapış olmuyor herhalde.3 yılda üç kez mi sildiniz
Haftada bir siliyorum ama iki ay silinmese yapış yapış olur
Evet kullanma ile doğru orantılı.Valla garanti veriyorum hiç yapış yapış olmadı. Olduğu anlar da silerim. Kızartma yemiyoruz, sadece zeytinyağı vs kullanıyorum. Tereyağı vs nadir. Bi de elimi çok yıkıyorum o yüzden kapaklar yapış yapış olmuyor herhalde.
Ben ilk kızım 1 yasında falanken üç kez mutfagı süpürüp siliyordumHergun supuruyorum bir de düşün yani de tozu da mecbur gördükçe alıyoruz aslında çalışsak kolay ev kadını olmak çok nankör bir iş cidden...![]()
Gerçekten şaka gibi ya...an itibariyle eşim yataktan çıkmıyor kaç saattir uyuyo morali bozuk attı kendini Yatağa gidiyoruz diye bakalım nolacak
Siz ciddi misiniz? Gerçekten bu cocuksulugunu bilerek evlendiyseniz cekin tribini ne diyiman itibariyle eşim yataktan çıkmıyor kaç saattir uyuyo morali bozuk attı kendini Yatağa gidiyoruz diye bakalım nolacak
Esine annelik ediyor herseyini düşünüyor ve dediginiz gibi bu kisiler asker polis vs, yani aslinda hayatta kalma becerisi bizden bile gelismis olmalı diye düşünürdüm ben.anladığım kadarıyla astsubay eşi filansınız
çünkü bu kadar yontulmamış doğu görevi olan bir adam anca o mesleklerde oluyor. bu sosyolojik bir yaradır; nedense dağda bayırda hayatta kalabilen bu adamlar (asker, polis vs) evde bir peynir kesip yiyemiyor! biz de bunu yedik... gerçi siz misler gibi yemişsiniz. suçu da anneye at. oooh. annesi suçlu hep. kocişiniz masum. melek. annesi yetiştirmemiş çünkü o ne yapsın? kimse evlendikten sonra, mesela 25-30 yaşından sonra asla bir kabiliyet edinemez çünkü. hepimiz öldük aslında 30 yaşındayken. gelişmemiz mümkün değil o yüzden.
bir de siz şimdi daha aday memursunuz, (güvenlik soruşturması filan da mı yok? hızlı mızlı da olsa olacaktı sanki) hemen pazartesi gidip başlayacak mısınız?
hadi başladınız 1 sene sonra hemen tayin isteyebilecek misiniz? istediniz kurumunuz çat diye hemen tayin veriyor mu öyle? ya da aday memurların eğitimleri filan olur (tamam corona zamanı ama) genelde o eğitimler daha da başka yerlerde oluyor. mesela genelde ankarada..böyle şeyer olursa bebek ne olacak????
biz burada ne kadarlık süreçlerden bahsettiğinizi tam anlayamadık. onu detydiniz. bunu yazı var kışı var size daha doğru düzgün bir yol çizerdik.
siz gittiniz batı şehrine orada siz çalışırken bebeğe kim bakacak? nerde kalacaksınız? ev tuttunuz mu?
ben olsam toplar evi giderim. eşiniz asker polis olduğuna göre onun lojmanı vardır, polisevi vardır. vardır illa. o baksın çaresine. siz bebeğin odasını nasıl bırakıp gideceksiniz?
ben olsam valla kocayı hiç düşünmem acından ölmez korkmayın.
annesini mi çağırıyor..eve eskort meskort hatun çağırmasın da kimi çağırıyorsa çağırsın..
ben asıl bebeğime kısa sürede bakıcı nasıl bulacağım. onu düşünürüm.
bir de doğu şehri ile batı şehri arasında muhtelemen uçuş yoktur. siz ankara/istanbul aktarma vs mi yapacaksınız?
valla benim şu anda tek derdim uçakla gideceksem 15-20 kg bavul hakkıyla ne kadar eşya götüreceğim olurdu. bavul olurdu. herif makarna bile yapamıyormuş. yapsın efendim. ben anamdan aşçı mı doğdum?
Heh aynen katılıyorum. Konu sahibesi 3-4 ay sonra mazeret tayini falan demiş ama asaleti tasdik olmadan öyle bir hakkı oluyor mu emin olamadım. Bizim kurumun taşra teşkilatı olmadığı için bir fikrim yok.anladığım kadarıyla astsubay eşi filansınız
çünkü bu kadar yontulmamış doğu görevi olan bir adam anca o mesleklerde oluyor. bu sosyolojik bir yaradır; nedense dağda bayırda hayatta kalabilen bu adamlar (asker, polis vs) evde bir peynir kesip yiyemiyor! biz de bunu yedik... gerçi siz misler gibi yemişsiniz. suçu da anneye at. oooh. annesi suçlu hep. kocişiniz masum. melek. annesi yetiştirmemiş çünkü o ne yapsın? kimse evlendikten sonra, mesela 25-30 yaşından sonra asla bir kabiliyet edinemez çünkü. hepimiz öldük aslında 30 yaşındayken. gelişmemiz mümkün değil o yüzden.
bir de siz şimdi daha aday memursunuz, (güvenlik soruşturması filan da mı yok? hızlı mızlı da olsa olacaktı sanki) hemen pazartesi gidip başlayacak mısınız?
hadi başladınız 1 sene sonra hemen tayin isteyebilecek misiniz? istediniz kurumunuz çat diye hemen tayin veriyor mu öyle? ya da aday memurların eğitimleri filan olur (tamam corona zamanı ama) genelde o eğitimler daha da başka yerlerde oluyor. mesela genelde ankarada..böyle şeyer olursa bebek ne olacak????
biz burada ne kadarlık süreçlerden bahsettiğinizi tam anlayamadık. onu detydiniz. bunu yazı var kışı var size daha doğru düzgün bir yol çizerdik.
siz gittiniz batı şehrine orada siz çalışırken bebeğe kim bakacak? nerde kalacaksınız? ev tuttunuz mu?
ben olsam toplar evi giderim. eşiniz asker polis olduğuna göre onun lojmanı vardır, polisevi vardır. vardır illa. o baksın çaresine. siz bebeğin odasını nasıl bırakıp gideceksiniz?
ben olsam valla kocayı hiç düşünmem acından ölmez korkmayın.
annesini mi çağırıyor..eve eskort meskort hatun çağırmasın da kimi çağırıyorsa çağırsın..
ben asıl bebeğime kısa sürede bakıcı nasıl bulacağım. onu düşünürüm.
bir de doğu şehri ile batı şehri arasında muhtelemen uçuş yoktur. siz ankara/istanbul aktarma vs mi yapacaksınız?
valla benim şu anda tek derdim uçakla gideceksem 15-20 kg bavul hakkıyla ne kadar eşya götüreceğim olurdu. bavul olurdu. herif makarna bile yapamıyormuş. yapsın efendim. ben anamdan aşçı mı doğdum?
konuştum annesini çağırdı tabi hemen annesi de ilk golü attı ordan biletimi alacak mısın bana bakacak mısın diyordu zaten huyunu da biliyorum ben de artık maaş alıyorum iyicene yerleşir kendilerini dayarlar bize. düğün altınlarını kendi taktıklarını aldılar mesela daha balayında olan yapılmış o altınlarla ev yapacaklarmış bize hala yapılıyor 3 sene oldu bakalım inşallah ölmez sağ kalırsam görürüm
evrakları filan online yollamış olsa ve güvenlik soruşturması süreci geçmiş olsa, gel başla demiş bile olsalar -hadi öyle olsa diyelim...Heh aynen katılıyorum. Konu sahibesi 3-4 ay sonra mazeret tayini falan demiş ama asaleti tasdik olmadan öyle bir hakkı oluyor mu emin olamadım. Bizim kurumun taşra teşkilatı olmadığı için bir fikrim yok.
O güvenlik soruşturması da 2 ay falan sürüyor yine de. Benim yakın zamanda o civarda sürdü yani. Temel Memuriyet Eğitimi de 2 hafta sürüyor. Herkes kendi kurumunda alıyor galiba artık.
Sizden alintiladim ustte yazmayi unutmusum, aday memur egitimi 1.asama 2 hafta, 2.asama 2 ay sürüyor bizde öyleydi (teskilat yapısı ve sube müdürlüklerini ayri ayri tanitma seklinde detayli bir egitimdi). Sonrasinda 2 ay staj diye görülüyor yani bu 2 aylik surec de tamamlaninca asil memur olunuyor ki aday memurluk süreci 1 yildan az 2 yildan fazla olamaz benim eski müdürüm 20.ayda verdi benim asaletimi ki ben aday memur egitimimi ilk 6 ay icinde almistim. Benden sonra atanip egitim alan insanlar benden önce asalet aldi çünkü mudurleri 1 yil dolunca hemen işlemlerini baslatti. Yani amir ben 2 yila kadar bekletebilirim de diyebilir. 1 sene sonra es durumundan tayin, asalet onaylanmadan alınabiliyor mu ondan emin degilim. Engelli tayinlerinde asalet aranmiyor 1 yil sarti da aranmiyor. Ayrica benim zamanimda güvenlik sorusturmasi yoktu, o ne kadar sürer bilmiyorum. Ben de taşraya atandim. 1 yildan sonra islem baslatabilse bile 1-2 ay evrak isleri sürer, tebliğ icin de amir 3 aya kadar bekletebilir, 1.5 yılı bulabilir yani her türlü olumsuz ihtimalleri de düşünmek lazim.Heh aynen katılıyorum. Konu sahibesi 3-4 ay sonra mazeret tayini falan demiş ama asaleti tasdik olmadan öyle bir hakkı oluyor mu emin olamadım. Bizim kurumun taşra teşkilatı olmadığı için bir fikrim yok.
O güvenlik soruşturması da 2 ay falan sürüyor yine de. Benim yakın zamanda o civarda sürdü yani. Temel Memuriyet Eğitimi de 2 hafta sürüyor. Herkes kendi kurumunda alıyor galiba artık.
Bizim eğitim 2 hafta sürdü sadece. Eskiden uzun olurmuş dediğiniz gibi ama acil ihtiyaç olduğu için kısa kestiler. Denize attılar yüzmeyi öyle öğrendik diyebilirim.Sizden alintiladim ustte yazmayi unutmusum, aday memur egitimi 1.asama 2 hafta, 2.asama 2 ay sürüyor bizde öyleydi (teskilat yapısı ve sube müdürlüklerini ayri ayri tanitma seklinde detayli bir egitimdi). Sonrasinda 2 ay staj diye görülüyor yani bu 2 aylik surec de tamamlaninca asil memur olunuyor ki aday memurluk süreci 1 yildan az 2 yildan fazla olamaz benim eski müdürüm 20.ayda verdi benim asaletimi ki ben aday memur egitimimi ilk 6 ay icinde almistim. Benden sonra atanip egitim alan insanlar benden önce asalet aldi çünkü mudurleri 1 yil dolunca hemen işlemlerini baslatti. Yani amir ben 2 yila kadar bekletebilirim de diyebilir. 1 sene sonra es durumundan tayin, asalet onaylanmadan alınabiliyor mu ondan emin degilim. Engelli tayinlerinde asalet aranmiyor 1 yil sarti da aranmiyor. Ayrica benim zamanimda güvenlik sorusturmasi yoktu, o ne kadar sürer bilmiyorum. Ben de taşraya atandim. 1 yildan sonra islem baslatabilse bile 1-2 ay evrak isleri sürer, tebliğ icin de amir 3 aya kadar bekletebilir, 1.5 yılı bulabilir yani her türlü olumsuz ihtimalleri de düşünmek lazim.
Cok fark etmiyor zaten egitim teori gibi düşünün, pratikteki teoride oldugu gibi olmuyor ve o egitimdeki bilgiler bir kulaktan girip digerinden cikiyor :) ben cogu seyi yasayarak öğrendim, iş işte öğrenilir mantigi yaniBizim eğitim 2 hafta sürdü sadece. Eskiden uzun olurmuş dediğiniz gibi ama acil ihtiyaç olduğu için kısa kestiler. Denize attılar yüzmeyi öyle öğrendik diyebilirim.
Diğer konularda ben de sizin söylediğiniz gibi olduğunu biliyorum. Belki özel bir durumu vardır konu sahibesinin. Aksi garip geldi![]()
Alt kapakları benim de silmişliğim oluyor ama ben haftalık hiç silmedim. Büyük konuşmayayım da silmem de inşallah :) temizlik takıntılı okbliyim bir de ben. Çok tezat bir yaşam biçimim varEvet kullanma ile doğru orantılı.
Benim minnak ballı elleriyle her yere elle elle yaparsa ben her gün silerim normal.
Valla ben de şaşırdım. Asker ve ya polisse eğer karısına naz yapıyordur. Eğitimde onları öyle bir elekten geçiriyorlar ki, inanmıyorum böyle yapa bilsin. Naz yapıyordur,pışpışlanmaya alışmıştır. Karısı da artık nazıyla bu kadar oynamayı versinAsker polis vs bi mesleği var ve gideceksiniz diye ağlıyor öyle mi, gittikçe daha çok şaşırıyorumprofil fotom çok uygun oldu bu yoruma