atandım sevincimi yaşayamıyorum

Asıl meseleyi bırakıp ‘kv evime çöreklenecek’ diye dertlenmeniz çok ilginç.
Bir de ‘her şey bu kadar iyi giderken’ demişsiniz.
İyi olan tek şey atanmış olmanız, onun dışında büyük sıkıntılar var evliliğinizde.
Oturup bunları nasıl çözeceğinizi düşünün derim.
Bir de kvm böyle alıştırmış deyip eşinizin annesini suçlama kolaycılığına kapılmayın.
Eşiniz bir yetişkin üstelik evli, çocuklu.
Kendini değiştirmek, geliştirmek artık onun sorumluluğunda.

Acı ama gerçek
Erkekler eşi vefat edince onun anısına evlenmeyen varlıklar değil.. Kadınlar çocuklarına adıyor kendilerini ama genelde erkekler evleniyor çevremden gördüğüm kadarıyla
Geride çocuk bırakacak onun dışında evlenmesi sorun olmasa da olur.

aynen herşeyi
Börek olsa nolur bacım benim kayınvalidem de böreği met eder ama artık bim a101 hazır börek al fırına at😀😀 benim eşim bu kadar değiştirse ki ben imkansız gorurdum değişmesini tabi bu da benim azmimm seninkine de destek olma annesi de gelmesin eşinle aynı şe

3 yılda üç kez mi sildiniz
Haftada bir siliyorum ama iki ay silinmese yapış yapış olur
ben de ayda bir aspiratörün filtresini falan çıkarır iki kere silerim ki bayağı bir yağ toplamış oluyor

Giyinme, temizlik, beslenme gibi temel ihtiyaçları giderebilmek birey olabilmenin temelidir. Böyle aciz erkekler annelerinin dizinin dibinde otursun hiç evlenmesin daha iyi.
annesi de kafası rahat etsin yaşlandım evlensin istedi muhtemelen bence de öyle olması daha mantıklı şu an durum bu

Asıl meseleyi bırakıp ‘kv evime çöreklenecek’ diye dertlenmeniz çok ilginç.
Bir de ‘her şey bu kadar iyi giderken’ demişsiniz.
İyi olan tek şey atanmış olmanız, onun dışında büyük sıkıntılar var evliliğinizde.
Oturup bunları nasıl çözeceğinizi düşünün derim.
Bir de kvm böyle alıştırmış deyip eşinizin annesini suçlama kolaycılığına kapılmayın.
Eşiniz bir yetişkin üstelik evli, çocuklu.
Kendini değiştirmek, geliştirmek artık onun sorumluluğunda.
Evet geliştirmek kendi sorumluluğunda. Ama nedense bu olmamış erkekleri adam etme sorumluluğu da kadına yüklenmiş durumda.
Ben hiç böyle mız mız, her şeyi ayağına bekleyen tiplerin geliştiğini görmedim.

Yanı öyle bir anlatmışsınız ki eşim tek kalsa hiç bir şey yapamaz ac kalor bilmem ne? Eşiniz koskoca yetişkin insan niye ac kalsın yok evi temizleyemez. Haftada 1 süpürge tutsa tuvaleti yıkasa arada temizlikçi gelse yine bunlar sorun değil. Adamın çocuğu var yetişkin insan ama hiç bir şey yapamıyor aciz. Engelli çocuklara temel yaşam becerileri öğretiliyor okullarında basit kahve yapma yatak toplama gibi gibi. Eşiniz çok geride kalmış.
Ayrıca kp kv kötüyse onlarla işiniz olmasın niye onlara mecbur musunuz

Evet geliştirmek kendi sorumluluğunda. Ama nedense bu olmamış erkekleri adam etme sorumluluğu da kadına yüklenmiş durumda.
Ben hiç böyle mız mız, her şeyi ayağına bekleyen tiplerin geliştiğini görmedim.
bence gelişmesi gereken zaman dilimi üniversite yıllarında bundan sonra zor törpülenir bir taraftan hala kv kp bunların kadın işi olduğunu savunurken ve üstüne bık bık ortalık karıştırırken

Yanı öyle bir anlatmışsınız ki eşim tek kalsa hiç bir şey yapamaz ac kalor bilmem ne? Eşiniz koskoca yetişkin insan niye ac kalsın yok evi temizleyemez. Haftada 1 süpürge tutsa tuvaleti yıkasa arada temizlikçi gelse yine bunlar sorun değil. Adamın çocuğu var yetişkin insan ama hiç bir şey yapamıyor aciz. Engelli çocuklara temel yaşam becerileri öğretiliyor okullarında basit kahve yapma yatak toplama gibi gibi. Eşiniz çok geride kalmış.
Ayrıca kp kv kötüyse onlarla işiniz olmasın niye onlara mecbur musunuz
benim alakam ypk eşim çağırıyor

memur olarak atandım ancak eşimle tayin sebebiyle Doğu ilindeyiz ben batıya atandım Küçük bebeğim var üç dört ay kadar mazeret tayinine kadar yani anlamda kalacağım. ancak bunun mutluluğunu yaşayamıyorum maalesef çünkü eşim burda yalnız kalacak annesi öyle bir alıştırmış ki yumurtasını bile soyar ekmeğine krem peynirini falan sürer verir o kadar yani. üniversiteyi de evinden ayrılmadan okumuş biz evlenene kadar da annesiyle babasıyla bu şekilde yaşamış. anne babasını yine çağırdı ama pek hoşlanmıyorum çok kavgacı insanlar akrabalarının yarısıyla görüşmüyorlar. annesi pek nazlı sürekli hastayım diye ağlayan bir tip. bir şey yapsa on kere of puf eder. şimdi onlar gelse büyük ihtimalle de evime çöreklenecek. ben geldiğimde de gitmeyecek. beni kullandınız eşin geldi şimdi işin bitti gönderiyorsun gribine girecek biliyorum. üstelik evi de temizlemez doğru düzgün süpürgeyi ayda bir yaparsa iyi cam mutfak dolabı falan onlara hiiiiçç girmez. ayrıca ben geldiğimde bebeğimi ki o zaman 2 yaşını geçecek asla ona bırakmak istemiyorum. sürekli bağrış çağrış kavga bu şekilde konuşup anlaşıyorlar. bir keresinde kp dışarı çıktı ekmek almaya on on beş dk gecikti yemek sofrası da hazırdı bildiğin arkasından geberesicenin adamı haber vermez gelmez yemek yencek falan baya bir küfür etti. ya da çeşme bozulur kayda triplere girer ev sahibiyle kavga eder öyle bir tip. şu an kiracıyım ve kreşe yakın güzel bir yer ev o kadar iyi değil küçük çaplı sorunları var ama buradakilerle kavga eder de beni evimden eder diye korkuyorum. sonra diğer seçenek eşim tek kalsa evi bok götürür yine eminim. ne yemek yer onu da bilmiyorum. büyük ihtimalle de tek olduğu için depresyona girer ağlar durur ya da bu halde bıraktığımız için bağırır suçlar arada işte böyle uzun ve karışık oldu çıkmazdayım yardımcı olabilecek çıkar mı?
Siz yokken ailesiyle istediği gibi takılsın ne düşünün ne bişey. Düşündüğünüz şeyler sizi yakından ilgilendirmeyen şeyler. Yani siz de eşinizden uzakta olacaksınız 2 yıl babasız çocuk büyütmek Zor , özlemek zor . Yaşadığınız sorun içsel değil dışsal o yüzden düşündüğünüz kadar zor olmayacak bunu aşmak. Hayırlı uğurlu olsun

Çocuğunu da al git bi yardımcı tutarsınız orda olur biter kocanızdan ayrilamicaksaniz da ne diyeyim atanmasaydiniz once bunları hesap etmeliydiniz . Hiç mi atanirsam nolur diye düşünmediniz ben çocuğu düşünürüm napim kocayı kv 'yi.

Siz batıya gidiyormussunuz. Eşiniz de memur. Onun da sizin olduğunuz yere gelme ihtimali yok mu? Kayinvalideniz farklı bir şehirden mi geliyor aynı sehirdeyse arada sırada gelsin biraz yemek yapsin, temizlik için de birini tutun madem geliriniz de artıyor. Sizi şuan yaşadığınız yere bağlayan şeyin ne olduğunu çok merak ettim

Siz batıya gidiyormussunuz. Eşiniz de memur. Onun da sizin olduğunuz yere gelme ihtimali yok mu? Kayinvalideniz farklı bir şehirden mi geliyor aynı sehirdeyse arada sırada gelsin biraz yemek yapsin, temizlik için de birini tutun madem geliriniz de artıyor. Sizi şuan yaşadığınız yere bağlayan şeyin ne olduğunu çok merak ettim
doğu görevini bitirmek zorunda eşim ben gelmek zorundayım kb kpnde başka bir batı şehrinde

Back
X