- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
memur olarak atandım ancak eşimle tayin sebebiyle Doğu ilindeyiz ben batıya atandım Küçük bebeğim var üç dört ay kadar mazeret tayinine kadar yani anlamda kalacağım. ancak bunun mutluluğunu yaşayamıyorum maalesef çünkü eşim burda yalnız kalacak annesi öyle bir alıştırmış ki yumurtasını bile soyar ekmeğine krem peynirini falan sürer verir o kadar yani. üniversiteyi de evinden ayrılmadan okumuş biz evlenene kadar da annesiyle babasıyla bu şekilde yaşamış. anne babasını yine çağırdı ama pek hoşlanmıyorum çok kavgacı insanlar akrabalarının yarısıyla görüşmüyorlar. annesi pek nazlı sürekli hastayım diye ağlayan bir tip. bir şey yapsa on kere of puf eder. şimdi onlar gelse büyük ihtimalle de evime çöreklenecek. ben geldiğimde de gitmeyecek. beni kullandınız eşin geldi şimdi işin bitti gönderiyorsun gribine girecek biliyorum. üstelik evi de temizlemez doğru düzgün süpürgeyi ayda bir yaparsa iyi cam mutfak dolabı falan onlara hiiiiçç girmez. ayrıca ben geldiğimde bebeğimi ki o zaman 2 yaşını geçecek asla ona bırakmak istemiyorum. sürekli bağrış çağrış kavga bu şekilde konuşup anlaşıyorlar. bir keresinde kp dışarı çıktı ekmek almaya on on beş dk gecikti yemek sofrası da hazırdı bildiğin arkasından geberesicenin adamı haber vermez gelmez yemek yencek falan baya bir küfür etti. ya da çeşme bozulur kayda triplere girer ev sahibiyle kavga eder öyle bir tip. şu an kiracıyım ve kreşe yakın güzel bir yer ev o kadar iyi değil küçük çaplı sorunları var ama buradakilerle kavga eder de beni evimden eder diye korkuyorum. sonra diğer seçenek eşim tek kalsa evi bok götürür yine eminim. ne yemek yer onu da bilmiyorum. büyük ihtimalle de tek olduğu için depresyona girer ağlar durur ya da bu halde bıraktığımız için bağırır suçlar arada işte böyle uzun ve karışık oldu çıkmazdayım yardımcı olabilecek çıkar mı?