Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Atanamayan kadın öğretmenler ne iş yapıyor?Atanilmayan öğretmenler Ne İş yapıyor
( bayan )
Atanamayan kadın öğretmenler ne iş yapıyor?
Özel okul öğretmenliği, etüd öğretmenliği veya kendilerini başka alanlarda gelistirebiliybizzat atanilmadiklari için öyle yazdim
Bu öğretmen siz misiniz?Atanilmayan öğretmenler Ne İş yapıyor
( bayan )
Bizzat atanilmadiklari için öyle yazdimAtanamayan kadın öğretmenler ne iş yapıyor?
Özel okul öğretmenliği, etüd öğretmenliği veya kendilerini başka alanlarda gelistirebiliyorlar.
Hı hıBu öğretmen siz misiniz?
Önce Türkçe öğrenin o zaman.
Tüh çok üzüldüm bak şimdi aman AllahımSenin atanamaman o kadar hayırlı ki
Yarım aklınla bana fikir vermeye kalkmasiz ögretmen degilsiniz ki, ilahiyat okudunuz sadece
agzi bozuk birisiniz ustelik öğretmenlik yapmaya bayilmadiginizi para icin istediğinizi yazmistiniz. atanmanizi istemem çünkü caninizi sıktıkca onlara da hakaret beddua edersiniz. kötü din hocasi cocuklari dinden sogutur.
en iyisi gidin kadin kuran kurslarinda öğretmenlik yapın. mevlutlerde falan iyi para veriyorlar o sekilde geciminizi saglayin, daha iyi
İs ilanlarına basvuruyorum Eylül'de eğer cagrilirsam ücretli yapacağım olmazsa başka işA101 bim lcw dershane özel okul bazıları ofis işlerinde
Konudan yasaklama özelliğini sadece Bir Derdim Var bölümünde kullanabilirsiniz, diğer bölümlerde kullanmanız halinde ceza verilecektir.
Konuda yorumu olmayan üyelere yasaklama işlemi yapılamaz.
Bu kuralı ihlal eden konu sahipleri site kurallarına uymadığı gerekçesiyle önceden ikaz edilmeksizin banlanacaktır.