• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Atanilmayan öğretmenler Ne yapıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Özel okullar var, eğitim kursları,ücretli öğretmenlik ve özel ders gibi kendi mesleğini yapmak istiyorsa tabii

türk dili değildir umarım branşınız.
aaa şimdi hatırladım. siz ilahiyat mezunu olduğunuz için 5 yılda atomu parçaladığınızı sanıp hakettiğinizi alamadığınızı iddia eden kullanıcıydınız. zengin koca bulacaktınız ve dünyayı gezecektiniz. bi de sosyal medyada influencer hesabınız vardı.
sizin zaten planınız vardı. neden atama bekliyorsunuz ki?

Özel bir kurumda çalışıyorum.Kurslarla kendimi geliştiriyorum. Özel ders veriyorum.Halk eğitim merkezlerine gidip bilgi alabilirsiniz.

siz ögretmen degilsiniz ki, ilahiyat okudunuz sadece
agzi bozuk birisiniz ustelik öğretmenlik yapmaya bayilmadiginizi para icin istediğinizi yazmistiniz. atanmanizi istemem çünkü caninizi sıktıkca onlara da hakaret beddua edersiniz. kötü din hocasi cocuklari dinden sogutur.
en iyisi gidin kadin kuran kurslarinda öğretmenlik yapın. mevlutlerde falan iyi para veriyorlar o sekilde geciminizi saglayin, daha iyi

siz ögretmen degilsiniz ki, ilahiyat okudunuz sadece
agzi bozuk birisiniz ustelik öğretmenlik yapmaya bayilmadiginizi para icin istediğinizi yazmistiniz. atanmanizi istemem çünkü caninizi sıktıkca onlara da hakaret beddua edersiniz. kötü din hocasi cocuklari dinden sogutur.
en iyisi gidin kadin kuran kurslarinda öğretmenlik yapın. mevlutlerde falan iyi para veriyorlar o sekilde geciminizi saglayin, daha iyi
Yarım aklınla bana fikir vermeye kalkma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X