- 8 Mart 2024
- 128
- 192
- 23
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
Dun konunuzu okuyup kendinizi ne kadar kuculttugunuzu dusunmustum. Su yorumunuzla kupkucucuk oldugunuzu dusunuyorum.Ya yönetmelik mi kalmış. Benim eski okulumda da bir kadın öğretmen mini elbise kırmızı ruj falan giyerdi. Diğerleri de hep kapalıydı. Ama açık hoca epey kiloluydu ona hiçbir şey demezlerdi. Bence dinlemeyin, itiraz edin. Serbest kıyafet sendikaların eylem kararıdır, öğretmenin ne giydiğiyle ilgilenene kadar eğitim öğretimle ilgilensinler
Serbest kiyafet elbette serbest kiyafet. Mavi onluk giyin dememis ki. Ortamina gore giyinme, dresscode gibi seyler duydunuz mu hic? Ogretmenin ne giydigiyle ilgilenilmediginde de ogretmenlerin bazilarinin neler yapabildigini hic sosyal medyada gormediniz mi? Konu sahibine degil sozum. Burada bir suru kisi ogrencilerin pis ergen zihniyetinden bahsetmis. Hic rahatsizlik duymaz misiniz?
Abd de iki yil egitim aldim. Orada ogretmenlerin dresscode lari oyle kati kurallar icerir ki. Yazin kavurucu sicaginda en kisa etek diz kapaginda olur. Pantolon, en az 1 beden bol giyerler. Forma gibi hepsi bol uzun blazer giyiyor.
Siz de itiraz edin diyorsunuz. Bunun ozgurlukle, serbest giyimle ne ilgisi var. ancak hangi ogrencinin zihnini kontrol edebilirler? Dolayisiyla orta yol bulalim, abartisiz zarif Sade seyler giyin diye okul kendisi bile bi dresscode olusturabilir.
Bi de eylem karariymis vays vays. Hic hoslanmadim dusunce tarzinizdan