İş yerinde kıyafet sorunu

Niye bu kadar yaşa takılıyor anlamıyorum, okulda en genç öğretmenim benim şuan. Öğrencilerle yaş olarak daha yakınız ve asla yaşımı göstermiyorum. Görenler yeni mi atandın ya da yeni mezun gözüyle bakıyorlar. Kimseye yaşlı demek istemedim ama bu kadar burda abartılması da garip geldi. Konu sadece adeletsizlik ve üsluptu. Zaten artık bundan sonra dikkat edeceğimi de vurguladım. Her gün bu tarz kıyafetler giymedim,haftada bir kez giymişimdir. Ama demek ki onda bile sorun olmuş artık giymeyeceğim.

işte o yazdıklarınız yüzünden uyarmış sizi müdür.
öğrencilere görsel olarak yakınsınız.
kusura bakmayın ama o etek giyilmez yani okulda.
ben olsam niye sadece beni uyardı diye müdüre bilenmek yerine ne oldu acaba diye merak ederdim.
acaba o etekle öğrencilerin whatsap gruplarında muhabbetiniz mi döndü? belki bir veli gördü mesajları şikayet etti.
illa birşey olmuştur o yüzden müdür uyarmıştır.

Yönetmenliğini bilemem ama belki de giyimin çok dikkat çekip öğrencilerinde tam ergenlik çağı olduğu için mi veya daha önce bu tarz şeyler olduğu için mi müdür uyarıda bulundu bilemedim

işte o yazdıklarınız yüzünden uyarmış sizi müdür.
öğrencilere görsel olarak yakınsınız.
kusura bakmayın ama o etek giyilmez yani okulda.
ben olsam niye sadece beni uyardı diye müdüre bilenmek yerine ne oldu acaba diye merak ederdim.
acaba o etekle öğrencilerin whatsap gruplarında muhabbetiniz mi döndü? belki bir veli gördü mesajları şikayet etti.
illa birşey olmuştur o yüzden müdür uyarmıştır.
Başka kadın öğretmenlerle görüştüm her gün kısa ya da yazın sıfır kol giyen öğretmenleri bile uyarmamışlar. Okulda hiç öğretmen uyarılmamış

Back
X