Atanma sebebiyle zorunlu ayrılık

MinikSophie

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2021
26
30
3
27
Hanımlar merhaba
Ben ve eşim çok çok şükür nihayet bu sene atandık. Fakat birimiz Türkiye'nin bir ucunda diğerimiz diğer ucunda. Bir yolunu bulup birleşinceye kadar böyle maalesef. Ve ben buna o kadar üzülüyorum ki günlerdir ağlıyorum. 😭 Eşim ya gittiği yerde beni unutursa? Ya bensizlige alışırsa? Ya bı daha eskisi gibi olamazsak?, Birlikte yaptığımız şeyleri düşünüyorum ve ağlayasim geliyor. Yine birlikte yaşamaya başlayınca eskisi gibi olur muyuz yoksa eşim değişir mi😭☹️

O size bağlı benim çok arkadaşım var evlendikten sonra atanan hatta çocuğu varken atanan. Onlar süre dolunca eş durumu yapıp yakınlaştılar gayette mutlular. Eşinizi az çok bilirsiniz sizi unutacak biri mi değil mi.

Allah kolaylık versin.
Elbette kolay bir süreç değil ama geleceğiniz için sabredilecek bir döneme giriyorsunuz. Eşiniz de siz de atanmışsınız ne kadar çok istediğimiz bir şey bizim de. Umarım bu eş durumu olayını daha kısa süreye indirir devlet, ciddi anlamda zorlaştı çünkü aile birliğini sağlamak.

Neden bu düsünceler? Aldatıldınız mı hic? Çok mu değersiz davranıyor bu düsüncelere girdiniz anlayamadım.

Zaten unutmak isteyen unutur, aldatmak isteyen aldatır yüzü ortaya cıkmıs olur o yüzden takmamak lazım

Hanımlar merhaba
Ben ve eşim çok çok şükür nihayet bu sene atandık. Fakat birimiz Türkiye'nin bir ucunda diğerimiz diğer ucunda. Bir yolunu bulup birleşinceye kadar böyle maalesef. Ve ben buna o kadar üzülüyorum ki günlerdir ağlıyorum. 😭 Eşim ya gittiği yerde beni unutursa? Ya bensizlige alışırsa? Ya bı daha eskisi gibi olamazsak?, Birlikte yaptığımız şeyleri düşünüyorum ve ağlayasim geliyor. Yine birlikte yaşamaya başlayınca eskisi gibi olur muyuz yoksa eşim değişir mi😭☹️
Çok şükür atanmışsınız ne güzel hayırlı olsun . İlk ayrılıklar çok zor oluyor ama geleceğiniz için bunlara katlanmanız gerek . Aklınıza atanmadan çektiğiniz sıkıntılar gelsin ne zorluklardan geçmişsinizdir bını siz daha iyi bilirsiniz .Bende eşimden ayrı 1 yıl üniversite okudum . Beni unutur mu diyerek eşinize de haksızlık ediyorsunuz bence. Bazen ayrılıklar daha çok insanı insana bağlıyor . İyi şeyler düşünün kötü şeyleri kafanızdan atın 🥰

Değişedebilir değişmeyedebilir bu tamamen size bağlı. Zaten hamilesiniz doğumdu izindi derken geçer zaman bi şekilde boşa dram yapıp kendinizi üzmeyin.

Ben atansam iki çocuklu tek gidicem hiç aklıma gelmiyor beni unuturmu ben naparim nasıl bakarım onlara hastalansak napariz ben tamirden anlamam onu bile düşünüyorum ama unutur demiyorum ben geleceğimiz için iki çocuklu elimi taşın altına koyuyorum o beni bizi unutuyorsa adam değil demek ki ben insan değil miyim niye unutmuyorum

öğretmensiniz galiba
Bunları düşüneceğinize düzenli gelirimiz olacak çok şükür imkanlarımız daha iyi olacak diye mi düşünseniz

Hanımlar merhaba
Hayırlı olsun gözünüz aydın. Doğum yakın sanırım. En azından uzun bir süre daha bir arada olacaksınız gibi. Doğum izni vs derken en azından o düşünceye alisiksiniz. Hem burast Türkiye o zamana kadar kim bilir neler degisir

Hanımlar merhaba
Tebrikler.
Hamilesiniz sanırım. Ücretsiz izin alıp eşinizin yanına gidersiniz bi süre.
Zamanla birleşirsiniz. Sıkıntı yapmayın.

Aklınıza böyle şeyler getirmeyin. Hatta eşiniz düşünsün acaba beni unutur mu acaba gittiği yerde bensizliğe alışır mı diye. Siz böyle düşünüp değersizlik psikolojisine kendinizi boşuna sokmayın. Atanmış öğretmen kadın bulunmaz nimet gibi ülkemizde. O yüzden bu tarz şeyleri düşünen eşiniz olmalı hiç kendinizi üzmeyin🌺

Hanımlar merhaba
Hayırlı olsun atamanız. Sanırım öğretmensiniz. Çünkü yeni öğretmen ataması yapıldı. Oradan tahmin ettim.
Benim ablam da öğretmen. İlk 4-5 yıl sanırım sözleşmeli oluyorsunuz yani tayin isteme hakkınız yok. Ama eşiniz de sözleşmeli öğretmen ise 1 yıl çalıştıktan sonra eş durumuyla birbirinizin yanına gidebiliyorsunuz diye biliyorum. Ablamdan duymuştum. Onun bir arkadaşı evlenip eş durumu yapmıştı.

Böyle kaygılanmanız çok normal ama ilişkinizin boyutu ne durumda bilemiyorum. Ben atama nedeniyle 2 yıl eşimden farklı bir şehirde yaşadım. Bu sene son senem. Birbirinizi seviyorsanız ve en önemlisi de güveniyorsanız sıkıntı olmaz. Sonuçta ikimizinde birer işi var ve kavuşma süremiz yaklaştı şükürler olsun

Öğretmensen doğumunu yap ücretsiz 2 seneye kadar hakkın var doğum sonrası. 2 seneden sonra da git işine başla eşin eş durumundan gelsin senin yanına. Bu kadar dert edecekseniz öğretmen olduğunuz için birleşme hakkınız var sanırsam 2 sene sonra... Yani sizin çakılı atamanız devam ederken eşiniz gelecek...

Back
X