ay size dertklenirim ay çalışan kadın olmak da ne zor ama elimden her iş geliyor derimEvet şikayet bile edeceksin, iş bir yandan ev işleri bir yandan çocuklar bir yandan yetişemiyorum valla diyeceksin
ALLAH RAZI OLSUN CANIM hakkını helal et inş ALLAH kız kardeşine de hayırlı bir ekmek kapısı açar en kısa zamanda bölümü neokudum 1tane rabbim kabul etsin.
inşallah en kısa sürede çok güzel bir kuruma atanman nasil olur. benimde kız kardeşim atama bekliyorum.
amin amin inşallah. 83 aldı adalet atanamadıALLAH RAZI OLSUN CANIM hakkını helal et inş ALLAH kız kardeşine de hayırlı bir ekmek kapısı açar en kısa zamanda bölümü ne
iyi almış aslında canım adalet iki yıllıklar 4 yıllıklardan daha rahat atanır duruma geldiler ama son zamanlarda memur almaz oldular ya üzücü olan buamin amin inşallah. 83 aldı adalet atanamadı
ALLAH RAZI OLSUN kardeşinden de canım inş o da hayırlısıyla atanır okuduğunda bana bildirirsen sevinirim sağolun hakkınızı helal edinkardeşimde bir tane okuyacak.
ben okudum kardeşimde okur. içni rahat olsun.bugün okuyacak.ALLAH RAZI OLSUN kardeşinden de canım inş o da hayırlısıyla atanır okuduğunda bana bildirirsen sevinirim sağolun hakkınızı helal edin
ALLAH RAZI OLSUN CANIM kardeşin de inş hayırlı bir memuriyete atanır aminben okudum kardeşimde okur. içni rahat olsun.bugün okuyacak.
tamam peki :) adım münevver ismime okuyabilirleranneme de sorucam okursa söylerim şimdi ekleme de sen listeye :)
ALLAH RAZI OLSUN CANIM sağolasınkardeşim oku bir tane okudundu yazabilrisin
gerçekten mi :::::) ay canım ALLAH RAZI OLSUN...hakkınızı helal edin ALLAH HEPİNİZİN HAYIRLARLA MURATLARINIZA KAVUŞTURUR İNŞ AMİNaaynaa canım, kardeşim 1 tane Z isimli komşum 1 tane okudu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?