- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.287
- 598
- Konu Sahibi Birkadiningunlugu
-
İyi de bu senın elınde degıl kı, neyin kafası bu.Bana söylediği için de o adam gibi düşündüğünü biliyorum. Bana soylemesindeki amaç atan demek işte
Bunu size söylemesi de,arkadaşının sizin hakkında konuşmasına cesaret ettirmesi de hata. Bende okudum atanamadim henüz. Eşim istersen hiç çalışma kimseyi ilgilendirmez,önemli olan senin rahatın,senin psikolojin der hep."Atanmamış kadın ile evlendiğin için pişman mısın?" Bu soruyu eşime iş arkadaşı sormuş. Iş arkadaşı ben atanmış öğretmen buldum diyormuş. Eşime de bu soruyu sormuş. Eşim de bana söyledi. Aşırı rahatsiz oldum. O kim ki beni ağzına alıp sana sorabiliyor dedim. Ben ona gerekli cevabı verdim dedi. Önemli olan verdiğin cevap degil bunu sana sorabilmesi, demek ki sen de onun gibi düşünüyorsun veya düşündüğünü tahmin ediyor dedim. Bu dediklerimi kafasina taktı.
Bu tarz konular açılınca sevilmediğimi hissediyorum. Siz olsaniz ne derdiniz bu insana?
Benim yakın arkadaşımin 5yillik ilişkisi vardı. Sevgilisi olacak adi herif ,kpss tercihleri açıklanır açıklanmaz kızdan ayrılıp, 2ay sonra öğretmen bı kızla evlendi.. Bu tip gereksizler,hayat arkadaşı değil,maaş arkadaşı arıyor..Bu atanma olayı ne kadar önemliymiş bu sitede gördüm. Tamam iş hayatı önemlidir de sanki tedavisi olmayan ölümcül bir hastalığa tutulmuş muamelesi görüyor galiba atanamayanlar
Ne diye evlenmıs kı bunlar, evlenme tek basına biriktir?Bir tanıdık elindeki parayla ev almıştı evlendikten sonra alınan mallar ortaktır diye, eşinizin zeka barındırmayan arkadaşı da işte o kafadanŞimdi karı-koca farklı yerlerde hatta ülkede yaşıyorlar. Çünkü severek evlenmek başka maddi şeyler gözeterek evlenmek başka. Belki siz onlardan çok daha iyi yerlere geleceksiniz atanacaksiniz ya da.
Ne gereksiz bir çıkış yapmışsın. İşsizlik psikolojisini çok iyi biliyorum, hatta ailesinin üni okumasi için gözüne baktığı bir kişinin mezun olup okuduğu alanda çalışamamasının verdiği o berbat duyguyu da Biliyorum.Önemli olan verdiğin cevap degil bunu sana sorabilmesi, demek ki sen de onun gibi düşünüyorsun veya düşündüğünü tahmin ediyor dedim.
Sevişmek için sanırımNe diye evlenmıs kı bunlar, evlenme tek basına biriktir?
Farklı ulkede ıkısı de demedin mi, nası sevısıyorlar astral seyahatle miSevişmek için sanırımya sorsan çok seviyor!! ama kızın haberi yoktu.. belki o da o kafadandi bilmiyorum.
Yok evlenirken o niyetledir onu kastettim. Ama mantıklıFarklı ulkede ıkısı de demedin mi, nası sevısıyorlar astral seyahatle mi
demekki sizin atanmama muhabbetini yapmislar kendi aralarinda. yapmasa gelip neden boyle bir sey desin ki.. haklisiniz boyle bir tepki vermekle.. cok sinir bozucu ya. bir de kadinlarin adı cikmis zengin erkek ariyorlar diye. asil bu devirde erkekler yana döne atanmis kiz ariyorlar. cok sinir oldum simdi"Atanmamış kadın ile evlendiğin için pişman mısın?" Bu soruyu eşime iş arkadaşı sormuş. Iş arkadaşı ben atanmış öğretmen buldum diyormuş. Eşime de bu soruyu sormuş. Eşim de bana söyledi. Aşırı rahatsiz oldum. O kim ki beni ağzına alıp sana sorabiliyor dedim. Ben ona gerekli cevabı verdim dedi. Önemli olan verdiğin cevap degil bunu sana sorabilmesi, demek ki sen de onun gibi düşünüyorsun veya düşündüğünü tahmin ediyor dedim. Bu dediklerimi kafasina taktı.
Bu tarz konular açılınca sevilmediğimi hissediyorum. Siz olsaniz ne derdiniz bu insana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?