atanmış veya atama bekleyen arkadaşlar

Helen_bm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
2.171
1.488
178
Merbaba arkadaşlar ben mühendislik mezunuyum kpss den kendi bölümün için yeterli puan alamadım bi dahaki sınava hazırlanacağım bu tercihlerde de 4001 den düz memur olarak tercih yapsam atansam daha sonraki yıl sınava girip yeterli puanı aldığımda kendi bölümüme atanabilir miyim ?ya da bunun şartları neler ?

düz memurluğa atandığımda mühendis kadrosuna geçebilme imkanı yoksa tercih yapmayacağm,cevaplarınız önemli o nedenle bilgi sahibi olan kk hatunları cevaplarınızı bekliyorum.

Arkadasim oncelikle hakkında hayirlisi olsun. Kurumlar arasi atamayla geçiş yapma sansin var tabiki. Ayni zamanda simdi düz memur olarak atanirsin sonra yuksek puan aldiginda mühendislikten tercih yapip o şekilde atanabilirsin. Ornek olarak bir arkadasim vida öğretmeniydi kadrolu 2 yol calistiktan sonra tekrar sinava girdi ve asil meslegi olan vida muhendisliginden atamasini yapti ve yerleşti.

Evet ben de duydum bunu.düz memur olduktan sonra kendi bölümüne atanabiliyordun.ama şimdi kanun değişti galiba.kurum içi atamalar bu şekilde kaldırıldı diye duydum ama yasadan geçti mi uygulama başladı mı bilmiyorum.

Merbaba arkadaşlar ben mühendislik mezunuyum kpss den kendi bölümün için yeterli puan alamadım bi dahaki sınava hazırlanacağım bu tercihlerde de 4001 den düz memur olarak tercih yapsam atansam daha sonraki yıl sınava girip yeterli puanı aldığımda kendi bölümüme atanabilir miyim ?ya da bunun şartları neler ?

düz memurluğa atandığımda mühendis kadrosuna geçebilme imkanı yoksa tercih yapmayacağm,cevaplarınız önemli o nedenle bilgi sahibi olan kk hatunları cevaplarınızı bekliyorum.
mühendslik okuyup da kendini 4001 de heba etme.
hiç ezilmemiş beklememiş mühendis tanımıyorum ben.

Çalıştığınız kurumdan muvafakat alarak yeni atandığınız kadroya geçiş yapabilirsiniz diye biliyorum.

mühendslik okuyup da kendini 4001 de heba etme.
hiç ezilmemiş beklememiş mühendis tanımıyorum ben.
Doğru söylüyosunuz şu an yeni mezunum cv doldurmaya calışıyorum,bi yandan da atanmak istiyorum hedefim 2016 aslında bu sırada neler yapabilirim diye bakıyorum.

Doğru söylüyosunuz şu an yeni mezunum cv doldurmaya calışıyorum,bi yandan da atanmak istiyorum hedefim 2016 aslında bu sırada neler yapabilirim diye bakıyorum.
Canım hıc telas yapma.bız mezun olur olmaz buralara gelmedık.ben cok dusuk bır maasla calısmaya basladım.bır arkadasım.ıs ogrenmek ıcın bedava calıstı saka degıl.o zaman ssk gırıslerı falan bu kadar sıkı degıldı.bır arkadasım kot magazasında calıstı.bunlar hep.muhendıskık mezunu.ama hep dırendık aradık azmettık ve emın ol herkes sımdı ıyı yerde.hayatından bır kac yıl comezlık yılı olarak cıkar.bransın ne bılmıyorum ama bır kac yıl fabrıka tozu yutup ıyıce burnun surtulsun.ben ılk yıl ısxı gıbı calıstım cıdden.makınaların bazı oarcalarını bıle degıstırebılecek durumdaydım.ama ben kendım ısteyerek yaptım ısı ogrenmek ıcın.bakarak olmuyor...zamanla sabret..

Canım hıc telas yapma.bız mezun olur olmaz buralara gelmedık.ben cok dusuk bır maasla calısmaya basladım.bır arkadasım.ıs ogrenmek ıcın bedava calıstı saka degıl.o zaman ssk gırıslerı falan bu kadar sıkı degıldı.bır arkadasım kot magazasında calıstı.bunlar hep.muhendıskık mezunu.ama hep dırendık aradık azmettık ve emın ol herkes sımdı ıyı yerde.hayatından bır kac yıl comezlık yılı olarak cıkar.bransın ne bılmıyorum ama bır kac yıl fabrıka tozu yutup ıyıce burnun surtulsun.ben ılk yıl ısxı gıbı calıstım cıdden.makınaların bazı oarcalarını bıle degıstırebılecek durumdaydım.ama ben kendım ısteyerek yaptım ısı ogrenmek ıcın.bakarak olmuyor...zamanla sabret..
Teşekkür ederim yorumlarınız için eem mezunuyum bi kaç iş yeriyle görüştüm iş güvenliği uzmanlığı istediler şimdi kursuna gidiyorum,aynen 4001 le atanmayı hiç istemem vazgeçtim zaten kendimi işimi en az maaşla yapım daha iyi diye düşündüm,atanıp da kendi bölümüme geçemezsem eğer kendimle alakası olmayan bi işle çalışmış olcam bunu hazmedemem yıllarca verdiğim emeğe saygısızlık olur gerçekten,siz de mühendissiniz sanırım yorumunuz için tekrar teşekkürler :)

emiliy puanını söylemek istemiyor olabilirsin ama hiç olmazsa istemediğini belirten bir cevap yazmaya tenezzül etseydin iyi olurdu ilgilenip cevap yazıyorum duymamış görmemiş gibi davranıyorsun
herneyse hakkında hayırlısı olsun.

emiliy puanını söylemek istemiyor olabilirsin ama hiç olmazsa istemediğini belirten bir cevap yazmaya tenezzül etseydin iyi olurdu ilgilenip cevap yazıyorum duymamış görmemiş gibi davranıyorsun
herneyse hakkında hayırlısı olsun.
Pinkpin cevap yazmak sorun değil konunun başka yerlere gitmesini istemedim lütfen kızma 80 aldım

Back
X