- 18 Ocak 2018
- 692
- 374
- 53
- 34
- Konu Sahibi Ponciginannesi
bu süreçte psikololjik olarak çok yıprattım kpss beni çok yıprattı o hazırlama sürecim saglıklı düşünemiyorumAnnen bir tek bana tuhaf geldi sanırım evli ama atanırsan boşanırım seninle yaşarım, sanki daha rahat ettirecek birini bulsa seni de bırakıp onunla evlenir gibime geldi kusura bakma.
Sen eyvah annem böyle der şöyle der ne yaparım diye düşünürsen sana kendi istediğini yaptırmaya çalışır sen güçlü durmalısın katı durmalısın sesin hiç yumuşamamalı o ağlasa da sen duygunu belli etme
Herkes ne düşünürse düşünsün annen geldiğinde huzur olmazsa eşinle aran açılırsa o dışarıdan konuşan el mi yardımcı olacak.
Akrabalara diyeceğin de dışarıda bırakmadım ki ona ayrı ev bile açtım, rahat etsin diye, sizin çocuklarınız size yaptı mı de geç
buraya konu açarken içim kapkaranlıktı şimdi biraz aydınlandı ferahladım sanki.. güzelce konuşmaya çalışacağım o anlamasa da.. aynen o başkalarına beni o şekilde anlatırsa bende anlatırım olanı biteni
benim tuafıma giden de o sen atanırsan hemen ayrılacağım.. yahu bana neden atıyorsun ki yükü
şimdiye kadar hep beni yönlendirdi hep hayatıma mudale etti

ama dediğim gibi başkaları gözünde o konuma düşürmeside iila ki üzecek beni illa ki yıpratacak.. ne kadar buruk bir sevinç
aylardır çalış çabala atan.. şu uğraştığım şeylere bak