- Konu Sahibi gulumse-hayata
2018 de kimse bişi yazmamış, yokmu acaba şuan tedvi olan Ataşehir memmoriala
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varım cem demırelde 4.tedavım için adetı beklıyorum sız?2018 de kimse bişi yazmamış, yokmu acaba şuan tedvi olan Ataşehir memmoriala
2018 de kimse bişi yazmamış, yokmu acaba şuan tedvi olan Ataşehir memmoriala
Cem bey cok özel bırı evet hepsı dusuk oldu ama ben gece gunduz arayabıldım her sorumu cevapladı. Yada tum hasta ılıskılerı ıle ılgılenen hatıce hanım oda ızınde suan sık sık aradı ılgılendı . Ama evet bıraz mesafelı ve aoguktur cem bey. Kendını guncelleyen basarılı bır hekım. Aynı dr aynı hastanede 4 deneme hepsı tuttu ve dustuBen iki transfer yaptım negatif sonuç aldım ama nasip kısmet bu işler Benimle beraber aynı doktora gidip hamile kalan tanıdıklarım var . Ama şuna katılıyorum bahçeci ile görüşmeye gittim sanki orda çalışanlar daha Güler yüzlü Memorial daki çalışanların çoğu ilgisiz işimi yaptım tamam git dercesine bakıyorlar . Hemşire ve sekreterlerden memnun değildim açıkcası
Cem bey cok özel bırı evet hepsı dusuk oldu ama ben gece gunduz arayabıldım her sorumu cevapladı. Yada tum hasta ılıskılerı ıle ılgılenen hatıce hanım oda ızınde suan sık sık aradı ılgılendı . Ama evet bıraz mesafelı ve aoguktur cem bey. Kendını guncelleyen basarılı bır hekım. Aynı dr aynı hastanede 4 deneme hepsı tuttu ve dustucok zor bır surectı. Bu tedavım sonrasında muhakkak bende degıstırecegım elbette.
Bahcecı konusunda acıkcası cok tıcarethane kafası gelıyor orası bana. Kı elbette olacaktır ama cok yakın sahıt olduklarım benı dehsete dusurdu . Herseyden önce ben tedavımle alakalı dr ıletısımde olabılmelıyım. Tum tedavı hemsıreler aracılıgıyla olunca benı tatmın etmez
Cem bey cok özel bırı evet hepsı dusuk oldu ama ben gece gunduz arayabıldım her sorumu cevapladı. Yada tum hasta ılıskılerı ıle ılgılenen hatıce hanım oda ızınde suan sık sık aradı ılgılendı . Ama evet bıraz mesafelı ve aoguktur cem bey. Kendını guncelleyen basarılı bır hekım. Aynı dr aynı hastanede 4 deneme hepsı tuttu ve dustucok zor bır surectı. Bu tedavım sonrasında muhakkak bende degıstırecegım elbette.
Bahcecı konusunda acıkcası cok tıcarethane kafası gelıyor orası bana. Kı elbette olacaktır ama cok yakın sahıt olduklarım benı dehsete dusurdu . Herseyden önce ben tedavımle alakalı dr ıletısımde olabılmelıyım. Tum tedavı hemsıreler aracılıgıyla olunca benı tatmın etmez
sanırım her işlemi Cem bey yapmıyor , ben gittiğimde Fırat beyle görüştüm opu ya o giriyordu mesela,yani paslaşma var.. birde çalışanlar gerçekten çok ciddiyetsizdi bağıra bağıra gülüp kahkaha atmalar sinir bozucuydu ..ben böyle şeylere dıkkat ederim ve ben de direk olumsuz bir hava yarattı. ..
Haklı olabılırsın ancak her merkezde proflar opuya gırmıyor. Ancak benım opu trabsfer ve tum gorusmelerıme cem bey gırdı cunku ben boyle ıstedıgımı soyledım tek kişi ılgılensın tek kısı ile tedavımle alakalı muhattap olayım dedım. Oda saygıyla karsıladı. Ben ne ıstıyorsam en basta soyledım . Kongrede oldugu donemdede her zaman telefonlaştık. Fırat beye oradaydı boyle dedı dıye. Cem beyde ben fırat beyle konustuk içiniz rahat olsun vs dedı . Ben hep cok cok erken saatte gıttıgımden:) ortamda lakayt bır durumla karsılasmadım ama muhım olan sizin elektrıgınız. Ben cem bey için ankarayada gıderdım sanırımsanırım her işlemi Cem bey yapmıyor , ben gittiğimde Fırat beyle görüştüm opu ya o giriyordu mesela,yani paslaşma var.. birde çalışanlar gerçekten çok ciddiyetsizdi bağıra bağıra gülüp kahkaha atmalar sinir bozucuydu ..ben böyle şeylere dıkkat ederim ve ben de direk olumsuz bir hava yarattı. ..
Ben bırtek cem beyı bılıyorum dıger dr bılmıyorum bırde fırat bey:) ancak oda bırkez muayeneme gırdı. Cem bey zerre para konularına gırmedı. Ve cok anlayıslıydı. Maddı durumumuz cok sukur ımkan verıyor olsada cem beyın bızı her acıdan dusunmesı önemliydı. Ama dedıgım gibi içimizin ısınması cok muhım. Hıcbr soru osaretınız olmadan bıyerde baslamanın huzuru cok önemli.canım benim doktorum cem bey değildi. ben bilgi hanımda tedavii gördüm aslında kendisinden memnun olduğum memnun olmadığım yönler de var. araştırmaya yönelik hiç bir tedavi uygulanmadı bana malesef doğalyoldan hamile kalabiliyorum diye eşimden tedavi süreci boyunca bir spremiyogram testi bile istenmedi düşün bahçeçciye gittiğim de doktor şaşırdı hatta bu duruma. bilgi hoca bazen ters cevaplar veriyor insana evet telefonda her daim ulaşabiliyorsun o konu da hakkını yiyemem.
hatice hanım ile ilk görüşme sonrası kafa selamından başka bir muhabbetim olmadı ne arandım ne de ordayken yanıma gelip konuştu. sana farklı bana farklı davranılmış demekki.
bahçecide ilk görüşmeyi yaptım ben evet fazlasıyla para muhabbeti yapıldı ama hiç değilse öncesinde neye ne kadar vericeğimi biliyordum. memorial belki para muhabbeti yapmasa da sen sormasan ne ödeyeceksin ne kadar bilmiyorsun bnce burda eksiklik personelden kaynaklanıyor.
umarım bu son tedavin olur canım hakkında hayırlısı olsun
Uzun zaman olmuş ama bende Fırat tulekle tedavi oldum olumsuz oldum siz onun hakkında birşey bilyrmsnzG gulumse-hayata merhaba :)
Ben de Cem Bey'in hastasıyım. 38 yaşindayım. 2yıldan fazladır evliyiz denemelerimiz oldu. Sonuç alamayınca başka bir hastanede düzenli kontrollere gitmeye başladık. Eşim ve bana her türlü test yapıldı. Tüm değerlerimizin gayet iyi olmasına rağmen maalesef normal yollardan hiç hamile kalamadım. 2 kez iğnelerle yumurta takibi 1 kez de aşılama yaptık. Gebelik testim yine negatif çıktı. Tüp bebek düşünmeye başlayınca cok fazla araştırdım. Cem Bey'de karar kıldık ve geçen ay sonunda tedavimize başladık. Bugün transfer işlemini gerçekleştirdi. Ekip gerçekten çok iyi, psikolojiden anlayıp guler yüzle destek olmaya calisiyorlar. Bugün transfer yapılırken başımda duran hemşire ellerimi tutup benim icin (hiç tanimadığı biri için) dualar etti. Şimdi merakla test yapacağımız günü bekliyoruz..
Süreç kesinlikle korkulacak bir süreç değil. Sadece hormon iğneleri biraz duygusallığı arttırıyor. Saçma sapan şeylerde ağlamaklı oluyorum :)) imkanınız varsa hiç zaman kaybetmeyin derim. Ha bugün ha yarın başlarım derken zaman geçip gidiyor. Allah isteyen herkese evlat nasip etsin.. Sormak istediğiniz birşey olursa yardımcı olurum seve seve.. ozelden de yazabilirsiniz.
Sevgiler..
Şimdi ne yaptınız çocuğunuz varmı benimde doktorum Fırat bey bir kez olumsuz ildu tekrar gidecem ama çok iyi bir doktor duBen bırtek cem beyı bılıyorum dıger dr bılmıyorum bırde fırat bey:) ancak oda bırkez muayeneme gırdı. Cem bey zerre para konularına gırmedı. Ve cok anlayıslıydı. Maddı durumumuz cok sukur ımkan verıyor olsada cem beyın bızı her acıdan dusunmesı önemliydı. Ama dedıgım gibi içimizin ısınması cok muhım. Hıcbr soru osaretınız olmadan bıyerde baslamanın huzuru cok önemli.
İnş son olur cnm cok cok cok yoruldumtum heveslerım kursagımda kaldı.. tutuyor goruyorsun ilerliyor ve gidiyor
![]()