Tüp Bebek Merkezleri ataşehir memorial da tüp bebek yaptıranlar

Düşünüyorum tabi ama nerede yaptıracağım konusunda kararsızım. Aynı doktordan mı devam etsem yoksa başka bir yer mi denesem bilemedim :KK43:

G gulumse-hayata aynen.. herşeyde bir hayır vardır diyorum. Ilk öğrendiğimde çok üzüldüm ama ne faydası var. Hakkımızda hepimiz içim hayırlısı olsun diliyorum..

Bu zor bir karar canım ama içinden gelen sesi dinlemelisin bence. Çünkü psikoloji de çok önemli bu işte bence. Senin dondurulmuş embriyon var mı hiç?

Bu zor bir karar canım ama içinden gelen sesi dinlemelisin bence. Çünkü psikoloji de çok önemli bu işte bence. Senin dondurulmuş embriyon var mı hiç?
Dondurulmuş yok maalesef. Herşeye sıfırdan başlayacağım. Ayrıca çok zaman da geçirmek istemiyorum. Muhtemelen nisan sonunda tekrar deneyeceğiz.
İçimdeki sese gelince başka bir yerde dene diyor. Ne de olsa herşey baştan başlayacak.. :(

Dondurulmuş yok maalesef. Herşeye sıfırdan başlayacağım. Ayrıca çok zaman da geçirmek istemiyorum. Muhtemelen nisan sonunda tekrar deneyeceğiz.
İçimdeki sese gelince başka bir yerde dene diyor. Ne de olsa herşey baştan başlayacak.. :KK43:

O zaman bu ay bol bol gez, yapmak istediğin keyifli şeyleri yap. Nisa'n sonu da başka bir yerde umutla pozitif olarak başla ;) sonra da gelsin bebiş.

Homely_angel Homely_angel ne güzel yazmışsın böyle.. çok teşekkür ederim :) umarım hayırlısıyla inşallah diyorum.. :KK15:

Merhaba 5 senelik evliyim eşim varikosel ameliyatı oldu yüzde 10 hareketlilik vardı o da sıfıra düştü ameliyatın ikinci senesi doktor tüp bebek dedi ve şuan korkuyorum yaptıran arkadaşlar bana bu süreçten biraz bahsedip yardımcı olabilir mi lütfen :KK43: hastane ve doktor tavsiyesinde bulunursanız sevinirim

Merhaba B Bir mucize
Korkacak hiçbir şey yok :) Süreci zaten durumunuza göre doktor belirliyor. Yumurta takipleri iğneler yumurta toplama ve transfer..
Hangi şehirde olduğunuzu bilmiyorum ama burada bir çok merkezle ilgili yorumlar var, okuyabilirsin. Ben ilk denememi Memorial Atasehir'de yaptım. Şimdi 2.deneme için hazırlanıyoruz. Sanırım Bahçeci Umut'ta yapacağız. Tavsiyem birkaç merkez ve doktorla görüşüp sonrasında karar vermeniz.

cunci cunci merhaba canım, nasılsın? Başladın mı tedaviye?
Merhaba :)
Bahçeci Umut ile ön görüşme yaptık. Doktor birkaç vitamin hormon testiyle kromozom testi verdi. Hormon va vitamin testlerinin sonuçları çıktı ama kromozom testi henüz çıkmadı. Sanırım mayis sonu çıkacak
Sonuçlar çıkınca başlayacağız. Cok teşekkür ederim sorduğun için :)

merhaba.izmirde oturuyorum maalesef ilk deneyimimi smyrna tüp bebek merkezinde yaşadım.deneyim demek doğru olurmu bilmiyorum çünkü iğne hatasından dolayı yumurtalarım boş çıktı.maalesef ordaki bir hemşire hatası yüzünden. psikolojim bozuldu ve 1 yıl ara vermek zorunda kaldım.kesinlikte tavsiye etmiyorum smyrna tüp bebek merkezini.memorial hastanesinde hangi doktoru önerirsiniz çünkü izmirde yaşıyorum benim için gelmek zor olucak tavsiyelerinizi bekliyorum

Merhaba B Bir mucize
Korkacak hiçbir şey yok :) Süreci zaten durumunuza göre doktor belirliyor. Yumurta takipleri iğneler yumurta toplama ve transfer..
Hangi şehirde olduğunuzu bilmiyorum ama burada bir çok merkezle ilgili yorumlar var, okuyabilirsin. Ben ilk denememi Memorial Atasehir'de yaptım. Şimdi 2.deneme için hazırlanıyoruz. Sanırım Bahçeci Umut'ta yapacağız. Tavsiyem birkaç merkez ve doktorla görüşüp sonrasında karar vermeniz.
Bahcecide hangi doktora gideceksiniz

B belimir77 merhaba,
İzmir Memorial ile ilgili bilgim yok maalesef.. Benim doktorum Cem Demirel idi.
E Eksi_yesil_elma merhaba..
Bahçeci'de görüşmemizi Selen hn ile yaptık. Istediği testleri yaptırıp kendisine ilettim. Kendisinden testlerle ilgili yorum almam 2 haftamı aldı. Yani 2 hafta sonra dönüş yaptı. Öngörüşmemiz iyi geçmişti ama geç dönüşü tedavi sürecinde "acaba" dedirtiyor bana. O sebeple nerede devam edeceğim konusunda hala kararsızım ve hala merkez araştırıyorum. (Bu arada Selen hn'ı randevu istediğimde telefonla önerdiler)

B belimir77 merhaba,
Bahçeci'de görüşmemizi Selen hn ile yaptık. Istediği testleri yaptırıp kendisine ilettim. Kendisinden testlerle ilgili yorum almam 2 haftamı aldı. Yani 2 hafta sonra dönüş yaptı. Öngörüşmemiz iyi geçmişti ama geç dönüşü tedavi sürecinde "acaba" dedirtiyor bana. O sebeple nerede devam edeceğim konusunda hala kararsızım ve hala merkez araştırıyorum. (Bu arada Selen hn'ı randevu istediğimde telefonla önerdiler)
Bende cem beyın hastayım. Neden kendısınde devam etmıyorsunuz. Paylasırmısınız

M Masal aden Ilk denememiz olumsuz sonuçlandığı için farklı bir yer araştırıyorum. Tedavi sürecinde hissetmedim ama sonradan farklı hekimlerin görüşlerini de aldıkça şunu hissettim. Iletişim daha güçlü olabilir. Tedavi sürecinde bilgilendigimi düşünmüştüm ama sonuçlarımı farklı doktorlara gösterdiğimde daha da farklı sebeplerimiz olabileceğini fark ettim. Sebepsiz infertilitede sebebi bulmaya yönelik farklı testler olabileceğini ögrendim. Cem bey bu konuda tedavi sürecinde çok fazla bilgi vermemiş aslında bize. Tedaviye apar topar başladık ve bitirdik. Herşey çok hızlı gelişmiş. Tedavi bittikten sonra kafamızda bir sürü cevap bulmayan neden sorusu.. ikinci denemeye yönelik de pek ayrıntılı bilgi alamadık. Cem bey sordukça cevap veren biri. Kesinlikle kötü bi hekim diyemem.. Ama tedavi surecinde ne soracağınızı düşünemiyorsuniz ki sorasınız.. Hasta olarak bilgilenmek, yönlendirilmek istiyorsunuz..Herkesin beklentisi farklıdır tabi ki.. umarim sizin beklentinizi karşılar.. ve umarim sonucunuz pozitif olur..
Bu arada hemşireler çok iyi.. Merkez olarak da iyi yorumlar var hep..

Son düzenleme:
M Masal aden Ilk denememiz olumsuz sonuçlandığı için farklı bir yer araştırıyorum. Tedavi sürecinde hissetmedim ama sonradan farklı hekimlerin görüşlerini de aldıkça şunu hissettim. Iletişim daha güçlü olabilir. Tedavi sürecinde bilgilendigimi düşünmüştüm ama sonuçlarımı farklı doktorlara gösterdiğimde daha da farklı sebeplerimiz olabileceğini fark ettim. Sebepsiz infertilitede sebebi bulmaya yönelik farklı testler olabileceğini ögrendim. Cem bey bu konuda tedavi sürecinde çok fazla bilgi vermemiş aslında bize. Tedaviye apar topar başladık ve bitirdik. Herşey çok hızlı gelişmiş. Tedavi bittikten sonra kafamızda bir sürü cevap bulmayan neden sorusu.. ikinci denemeye yönelik de pek ayrıntılı bilgi alamadık. Cem bey sordukça cevap veren biri. Kesinlikle kötü bi hekim diyemem.. Ama tedavi surecinde ne soracağınızı düşünemiyorsuniz ki sorasınız.. Hasta olarak bilgilenmek, yönlendirilmek istiyorsunuz..Herkesin beklentisi farklıdır tabi ki.. umarim sizin beklentinizi karşılar.. ve umarim sonucunuz pozitif olur..
Bu arada hemşireler çok iyi.. Merkez olarak da iyi yorumlar var hep..
Kesınlıkle katılıyorum. Sebepsız ınfertılıte olarak ben bıraz fazla arastıran cok soran bır hastayım.
Sperm dna hasarı yaptırdıgımızda gorduk ki %61 sonucla düşüklerimize sevep olcak bı sonuc aldık. O kadar soylememe ragmen asla aratırmaktan yana olmadı. Cem beyın bu Anlamda eksıgı var. Ayrıca soru sorunca cok yuvarlıyor cevapları. Net bırsey soyleyene kadar ölüyorsunuz:)

B belimir77 merhaba,
yok ben ataşehir memorial de sormuştum önerebileceğiniz bi doktor varmı diye

B belimir77 biz Cem Demirel'de tedavi gördük ama yorumlar yukarıdaki mesajımda belirttiğim gibi :)
Semra hn da varmış orada. Ben muayene olmadım hiç ama onun hk da da araştırma yapın derim..

M Masal aden .. araştırmayan doktor olunca ister istemez aklıma farklı şeyler geliyor.. acaba bir sonraki tedavinin alt yapısını mi yapıyorlar diye düşünüyorum bazen.. ama bu kez de hastane başarı oranı düşüyor. Bilemiyorum ki.. en azından bir aciklama yapılsa.. doğru merkezi bulmak zor sanırım:(

M Masal aden .. araştırmayan doktor olunca ister istemez aklıma farklı şeyler geliyor.. acaba bir sonraki tedavinin alt yapısını mi yapıyorlar diye düşünüyorum bazen.. ama bu kez de hastane başarı oranı düşüyor. Bilemiyorum ki.. en azından bir aciklama yapılsa.. doğru merkezi bulmak zor sanırım:KK43:
Konuyla çok alakalı değil ama Atasehir memorial da embriyo dondurma fiyatı biliyor musunuz? Beni halen bilgilendirmediler neye göre fiyatlanacak anlamadım. 6 tane ikiserli donduruldu ama ödeme almadılar.

nevesta81 nevesta81 merhaba..
Donduracaklarsa ve ekstra ücret talep edeceklerse mutlaka bilgi vermiş olmaları gerekirdi bence.. 2016 sonunda aldıgım fiyatı buldum. Senelik kaç tane olursa olsun 750 tl, aylık da 240 tl demişler. 2017'de tedaviye başlamadan önce embriyo başına ücret alacaklarını ama biz 2016'da fiyat aldığımızdan 2016 fiyatından ilerleyebilecegimizi belirtmişlerdi. Bizde transfer hemen yapıldı ve dondurulmuş embriyo olmadığından son fiyatları bilemiyorum :(

nevesta81 nevesta81 merhaba..
Donduracaklarsa ve ekstra ücret talep edeceklerse mutlaka bilgi vermiş olmaları gerekirdi bence.. 2016 sonunda aldıgım fiyatı buldum. Senelik kaç tane olursa olsun 750 tl, aylık da 240 tl demişler. 2017'de tedaviye başlamadan önce embriyo başına ücret alacaklarını ama biz 2016'da fiyat aldığımızdan 2016 fiyatından ilerleyebilecegimizi belirtmişlerdi. Bizde transfer hemen yapıldı ve dondurulmuş embriyo olmadığından son fiyatları bilemiyorum :KK43:
Teşekkür ederim cevabın için. Banabir yıllık 260 euro dediler ama adede göre değişiyor mu hiç bilemiyorum ve parayi da henüz almadılar. O yüzden tedirgin oldum onların aramasını bekliyorum.

Back
X