M
Masal aden
Ilk denememiz olumsuz sonuçlandığı için farklı bir yer araştırıyorum. Tedavi sürecinde hissetmedim ama sonradan farklı hekimlerin görüşlerini de aldıkça şunu hissettim. Iletişim daha güçlü olabilir. Tedavi sürecinde bilgilendigimi düşünmüştüm ama sonuçlarımı farklı doktorlara gösterdiğimde daha da farklı sebeplerimiz olabileceğini fark ettim. Sebepsiz infertilitede sebebi bulmaya yönelik farklı testler olabileceğini ögrendim. Cem bey bu konuda tedavi sürecinde çok fazla bilgi vermemiş aslında bize. Tedaviye apar topar başladık ve bitirdik. Herşey çok hızlı gelişmiş. Tedavi bittikten sonra kafamızda bir sürü cevap bulmayan neden sorusu.. ikinci denemeye yönelik de pek ayrıntılı bilgi alamadık. Cem bey sordukça cevap veren biri. Kesinlikle kötü bi hekim diyemem.. Ama tedavi surecinde ne soracağınızı düşünemiyorsuniz ki sorasınız.. Hasta olarak bilgilenmek, yönlendirilmek istiyorsunuz..Herkesin beklentisi farklıdır tabi ki.. umarim sizin beklentinizi karşılar.. ve umarim sonucunuz pozitif olur..
Bu arada hemşireler çok iyi.. Merkez olarak da iyi yorumlar var hep..