Tüp Bebek Merkezleri ataşehir memorial da tüp bebek yaptıranlar

yanlış birşey sormadım değil mi ilk cümlenizde biraz terslenmiş gibi hissettim kendimi??
bu arada bana genetik test bile yapmadılar..bilgi hanım hormon testleri bile istemedi benden direk tüp bebek amaç belli aslında biraz ticarethane kafası dönüyor artık doktorların işleyişinde ..bence siz şimdi moralinizi yüksek tutun şuanda bebişlerinizden başka hiç bir şey düşünmeyin. inş. güzel sonuçlar alırsınız
Tabıkı hayır yazarken ıfade olmayınca yanlış aksetmış olabılurım.
Sızınle daha öncede konuşmuştuk. Dıyelım tıcarethane yahu benı ıyıce arastırın bakın takıp edın ben bunu ıstıyorum. 3,5 liradan da kacmıyorum boşuna tedavıdense. Ama ben kendı durumumu arastırmk için mucadele etmkten yoruldum . Acaba suna baktırsammı sunu yaptırsammı. Bu bıraz aradakı dr hasta bagınıda zedelıyor guven acısından. Ins sonuc guzel olur ama ınanın olmadıgına emınım:( grıp oldum zaten yarın bı bakıcm ama sanmıorm tuttugunu:(

Bnde cem beyı cok seven bır hastası olrkbende kararsızım kızlar ya. Bır rıtüel oturtulmuş onun dısına cıkmıyorlar.

kesinlikle haklısın ama birde şöyle düşünmek lazım o kadar iyi doktorlar var ki nette hakkında bir tane bile yorum görmediğimiz, cem bey de baya tanınmış bir doktor iyi yorum olabileceği gibi kötü yorumda yapılması gayet normal aslında yorumlara takılmayıp kendimiz takibinde oldukça karar vermeliyiz..
doktor konusunda ki soru işaretleri benimde kafamda hep var ama laboratuvarlarının çok iyi olduğunu duymuştum , umarım öyledir:)

Off kızlar offf... çok zor konular. Bu aşılama beni yordu sanırım ve hala reglim başlamadı.

Yani doktor o kadar önemli ki bu konuda, karar vermesi o yüzden çok zor. Avrupa yakasında bir doktordan bahsediyorlar şimdi ona mı gitsem diyorum.

Off kızlar offf... çok zor konular. Bu aşılama beni yordu sanırım ve hala reglim başlamadı.

Yani doktor o kadar önemli ki bu konuda, karar vermesi o yüzden çok zor. Avrupa yakasında bir doktordan bahsediyorlar şimdi ona mı gitsem diyorum.
Sızın sorununuz neydı??
Normal yoldan farkı olmayan bır tedavi oldugu için verımı cok düşük. Aynı enerjıyı maddı manevı cabayı tup bebekte gostermk daha dogru gelıyor

Sızın sorununuz neydı??
Normal yoldan farkı olmayan bır tedavi oldugu için verımı cok düşük. Aynı enerjıyı maddı manevı cabayı tup bebekte gostermk daha dogru gelıyor

Aslında görünürde pek bir problem yok. Daha önce doğal yoldan hamile kaldım ama 14. Haftada sonlandı. İleri gebelik haftasında geçirdiğim kürtajdan dolayı şimdi rahim eskisi kadar kalınlaşmıyor. Başka da her şey normal.

Ben aşılamayı düşünmüyordum zaten ama bilgi hanım yapalım deyince denedim. Boşuna uğraşmışız. Üstelik şimdi reglim de sökülmedi hala. Direk tüp bebek yapmak bence de en mantıklısı.

Tabıkı hayır yazarken ıfade olmayınca yanlış aksetmış olabılurım.
Sızınle daha öncede konuşmuştuk. Dıyelım tıcarethane yahu benı ıyıce arastırın bakın takıp edın ben bunu ıstıyorum. 3,5 liradan da kacmıyorum boşuna tedavıdense. Ama ben kendı durumumu arastırmk için mucadele etmkten yoruldum . Acaba suna baktırsammı sunu yaptırsammı. Bu bıraz aradakı dr hasta bagınıda zedelıyor guven acısından. Ins sonuc guzel olur ama ınanın olmadıgına emınım:KK43: grıp oldum zaten yarın bı bakıcm ama sanmıorm tuttugunu:KK43:

çok haklısınız doktor hasta arasında ki en önemli bağ güven ancak bnmde hala o güveni aldığım bir doktorum yok malesef .. doktorlara ne desek boş , ben genetik bölümündeki doktora o kadar dil döktüm, ağlamaklı oldum ama yok ben senden isteyemem benim zaten çok hastam var resmen uğraşamam sizle dedi..
size de nacizane tavsiyem artık düşünmeyin böyle şeyleri çağırmayın olumsuzlukları.. güzel haberlerinizi bekliyorum hakkınızda hayırlısı olur inş..bu arada çok geçmiş olsun

Aslında görünürde pek bir problem yok. Daha önce doğal yoldan hamile kaldım ama 14. Haftada sonlandı. İleri gebelik haftasında geçirdiğim kürtajdan dolayı şimdi rahim eskisi kadar kalınlaşmıyor. Başka da her şey normal.

Ben aşılamayı düşünmüyordum zaten ama bilgi hanım yapalım deyince denedim. Boşuna uğraşmışız. Üstelik şimdi reglim de sökülmedi hala. Direk tüp bebek yapmak bence de en mantıklısı.

sanırım bende sonbahara kadar hamile kalamazsam hiç aşılama yapmadan direk tüp bebek yaptırıcam .. yüzde 15 lik tutma ihtimali cidden çok az ozaman neden aşılama yaparlar anlamadım gitti boşuna hayal kırıklığı

Merhaba arkadaslar.. Ben de kararsızım. 2 yumurta takibi, 1 aşılama ve 1 tüp bebek tedavim maalesef negatif sonuçlandı. Ortada tespit edilebilen hiç bir sebep yok. Ama altında illaki bir sebep olmalı. Maalesef bu sebebi araştırmaya yönelik bir tedavi süreci belirleyen doktor bulamadım. :KK43: (tüp bebeği ataşehir memorial'da denedik. Okumamış olanlar için belirteyim)

Merhaba arkadaslar.. Ben de kararsızım. 2 yumurta takibi, 1 aşılama ve 1 tüp bebek tedavim maalesef negatif sonuçlandı. Ortada tespit edilebilen hiç bir sebep yok. Ama altında illaki bir sebep olmalı. Maalesef bu sebebi araştırmaya yönelik bir tedavi süreci belirleyen doktor bulamadım. :KK43: (tüp bebeği ataşehir memorial'da denedik. Okumamış olanlar için belirteyim)

en son konuştuğumuzda transferin gerçekleşmişti sanırım her şey de vardır bir hayır canım bozma moralini kararsızlık hepimizde var maalesef iyi düşünüp karar vermek lazım Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inş..

Homely_angel Homely_angel merhaba canım nasılsın nasıl gidiyor tedavi süreci?
Hubannn Hubannn canım sen nasılsın göremiyorum uzun zamandır seni forumda inş. hayırlı haberler verirsin bize merak ettim seni

Merhaba:) iğnelere devam ediyorum canım bugün 10.ları vuracağım. Yarın ki kontrole göre de çatlatma İğnesini yapacağım herhalde yarın gece. Umarım pozitif sonuçlanır da onu da yazarım.
Sen nasılsın? Var mı bir gelişme sizde?

Canım ben de bazen çok negatif oluyorum ama umudumuzu yitirmemeliyiz. Tekrar tüp bebeği denemeyi düşünmüyor musun?

Merhaba:) iğnelere devam ediyorum canım bugün 10.ları vuracağım. Yarın ki kontrole göre de çatlatma İğnesini yapacağım herhalde yarın gece. Umarım pozitif sonuçlanır da onu da yazarım.
Sen nasılsın? Var mı bir gelişme sizde?

inş. canım güzel düşün güzel şeyler olsun.. haberdar et gelişmelerden bizi de :) canım benim aynı kendiliğinden olmasını bekliyorum eşimin spremiogram testi yapması lazım onun nazlanması biterse ona göre yolumu çizicem bakalım her şeyin hayırlısı olur inş.

inş. canım güzel düşün güzel şeyler olsun.. haberdar et gelişmelerden bizi de :) canım benim aynı kendiliğinden olmasını bekliyorum eşimin spremiogram testi yapması lazım onun nazlanması biterse ona göre yolumu çizicem bakalım her şeyin hayırlısı olur inş.

Öyle yapmaya çalışıyorum canım, inşallah zamanı gelmiştir ve güzel şeyler olur :) ederim tabi eğer heyecandan her şeyi unutmazsam :)
Umarım senin de kendiliğinden geliversin miniğin.

Homely_angel Homely_angel merhaba canım nasılsın nasıl gidiyor tedavi süreci?
Hubannn Hubannn canım sen nasılsın göremiyorum uzun zamandır seni forumda inş. hayırlı haberler verirsin bize merak ettim seni
Benım 2.tedavim negatıf canım şuan tekrar hazrlanıyorz. Sen nasılsın ne durumdasın

Benım 2.tedavim negatıf canım şuan tekrar hazrlanıyorz. Sen nasılsın ne durumdasın

Hayırlısı buymuş demekki öle düşünüp hiç bozma moralini zaten tekrardan tedaviye başlamanda ne kadar güçlü biri olduğunun kanıtı.. benim aynı beklemedeyim ben yaz bitimine kadar olmazsa başlıcam bende tedaviye canım memorialda mı devam edeceksin peki

Hayırlısı buymuş demekki öle düşünüp hiç bozma moralini zaten tekrardan tedaviye başlamanda ne kadar güçlü biri olduğunun kanıtı.. benim aynı beklemedeyim ben yaz bitimine kadar olmazsa başlıcam bende tedaviye canım memorialda mı devam edeceksin peki
Evet canım dr ve ekıbıne guvenıyorum cok. Bı aksılık olmazsa burda devm etmk istyrm

Canım ben de bazen çok negatif oluyorum ama umudumuzu yitirmemeliyiz. Tekrar tüp bebeği denemeyi düşünmüyor musun?
Düşünüyorum tabi ama nerede yaptıracağım konusunda kararsızım. Aynı doktordan mı devam etsem yoksa başka bir yer mi denesem bilemedim :KK43:

G gulumse-hayata aynen.. herşeyde bir hayır vardır diyorum. Ilk öğrendiğimde çok üzüldüm ama ne faydası var. Hakkımızda hepimiz içim hayırlısı olsun diliyorum..

Back
X