ben bir sizi kibleyimKoruma Kanunu saçma bence. Hakaret eden değil, sevmediğini söyleyen bile suçlu sayılıyor. İmamın konuşmasından Atatürkü sevmediğini anlayabiliriz ama hakaret nerde? Sevmemek de serbest olsun bi zahmet. Ben degil Aziz nesin söylüyor; "kim, Atatürk’ü seviyorum ama müslümanım diyorsa, ya ahmaktır ya da yalancıdır. Atatürk din lehine hiç bir şey yapmamıştır, bilakis Aleyhine çalışmalar yapmıştır. Müslümanım diyen biri, asla Atatürk’ü sevmez. Neden sevsin ki?"
Kibleyin. Ben hakaret ettiğimi düşünmüyorum. Hangi kelimem hangi cümlem hakaret?ben sizi kibleyim Atatürke resmen hakaret ediyorsunuz
Atatürkü müslümanlar sevmemeli ne demek. hakaret ediyorsunKibleyin. Ben hakaret ettiğimi düşünmüyorum. Hangi kelimem hangi cümlem hakaret?
Onu ben değil, AZİZ NESİN söylüyor. Atatürk de elestirilebilmeli bence. O da bir insan nihayetinde, gökten inmiş değil. Atatürk de tartisilabilmeli. Ama pardon onunla ilgili sevgi tomurcugu olmak dışında konuşmak kesinlikle yasakti dimimüslüman Atatürkü sevemezmişte. neden sevseymişte. pes ya. burada nefes alıyorsan ibadetini rahatça yapıyorsan Atatürk sayesinde
çevirme son cümle sana aitOnu ben değil, AZİZ NESİN söylüyor. Atatürk de elestirilebilmeli bence. O da bir insan nihayetinde, gökten inmiş değil. Atatürk de tartisilabilmeli. Ama pardon onunla ilgili sevgi tomurcugu olmak dışında konuşmak kesinlikle yasakti dimi
Bu cümle AZİZ NESIN'İN cümlesi, aç internetten bakAtatürkü müslümanlar sevmemeli ne demek. hakaret ediyorsun
Onu ben değil, AZİZ NESİN söylüyor. Atatürk de elestirilebilmeli bence. O da bir insan nihayetinde, gökten inmiş değil. Atatürk de tartisilabilmeli. Ama pardon onunla ilgili sevgi tomurcugu olmak dışında konuşmak kesinlikle yasakti dimi
Bu cümle AZİZ NESIN'İN cümlesi, aç internetten bak
Aziz Nesin'in sözlerine itimat ettiğinizi bilmiyordum.kim, Atatürk’ü seviyorum ama müslümanım diyorsa, ya ahmaktır ya da yalancıdır. Atatürk din lehine hiç bir şey yapmamıştır, bilakis Aleyhine çalışmalar yapmıştır. Müslümanım diyen biri, asla Atatürk’ü sevmez.
çok itibar ediyor demek. onada katılması doğal olan zatenAziz Nesin'in sözlerine itimat ettiğinizi bilmiyordum.
Bu duruma göre
''1400 yıl önce yazılan Kuran geçersizdir''
Sözlerine da katılıyor olmalısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?