Turkmusun sen .Hadi canım sevmediğini söylemek suçmuymuş? E ben sevmiyorum...
Nolcak şimdi? Kalbimi açıp zorla sevgi mi koyacaklar? Hapse atıp sen bikaç yıl sevgini gözden geçir mi diyecekler?
Hakaret olmadığı sürece sorun yok :)
İnsan anasını, babasını,evladını,dinini reddediyor yahu...seçme ve sevme hakkı
ne demek müslümanım diyen atatürk ü sevmezKoruma Kanunu saçma bence. Hakaret eden değil, sevmediğini söyleyen bile suçlu sayılıyor. İmamın konuşmasından Atatürkü sevmediğini anlayabiliriz ama hakaret nerde? Sevmemek de serbest olsun bi zahmet. Ben degil Aziz nesin söylüyor; "kim, Atatürk’ü seviyorum ama müslümanım diyorsa, ya ahmaktır ya da yalancıdır. Atatürk din lehine hiç bir şey yapmamıştır, bilakis Aleyhine çalışmalar yapmıştır. Müslümanım diyen biri, asla Atatürk’ü sevmez. Neden sevsin ki?"
Turkmusun sen .
:))) bu uyeden nefret ediyorum bende seni sevmiyorum. Apraks..She is a ottoman girl.
Hayırdır? Gbt memi bakıcan :)Turkmusun sen .
Hesabından, “Müslümanlar, 10 Kasım kurtuluş bayramınız kutlu olsun” diye mesaj paylaştığı öne sürülen imamın, Cumhuriyet’in ilanını da “darbe” olarak nitelediği ve “2023’te darbe imparatorluğunuz yıkılacak” dediği bildirildi.
ATATÜRK’E HAKARET
Elvan B.’nin, facebook hesabından muhalefet liderlerini küçük düşürücü paylaşımlarda da bulunduğu kaydedildi. 10 Kasım’ı “Müslümanların Kurtuluş Bayramı” olarak nitelendiren imam, “Müslümansan Hilafeti neden yıktın? Ezanı neden yasakladın? Latife Hanım senden neden ayrılmak istedi? Neden soy ağacın çıkartılmıyor?” gibi soruları da paylaştı.
Cezasız mı kalacaktı Osmanlıcılık oynayanlar? Elbet dava açılacak.
Ayrıca bu şekilde düşünenler arabistana gidebilir şerii hükümlere boyun eğebilirler. Cumhuriyetin ve özgürlüğün size yüklediği sorumlulukları taşıyamıyorsanız, orada dilediğiniz gibi cariyelik yapabilirsiniz.
Fırsat verilse ilk gidecekleri yer avrupa ayol ne arabistanı. Hepsi laf
Atatürk'ü koruma kanunu kaldırılmalı yerine acilen Erdoğan'ı koruma kanunu getirilmeli.Koruma Kanunu saçma bence. Hakaret eden değil, sevmediğini söyleyen bile suçlu sayılıyor. İmamın konuşmasından Atatürkü sevmediğini anlayabiliriz ama hakaret nerde? Sevmemek de serbest olsun bi zahmet. Ben degil Aziz nesin söylüyor; "kim, Atatürk’ü seviyorum ama müslümanım diyorsa, ya ahmaktır ya da yalancıdır. Atatürk din lehine hiç bir şey yapmamıştır, bilakis Aleyhine çalışmalar yapmıştır. Müslümanım diyen biri, asla Atatürk’ü sevmez. Neden sevsin ki?"
kardeşim sizene bir konu açılmış isteyen istediğini yazmış linç grubu oluşturmuşsunuz hemen ayıp ama
siz kimsinizde siz kimi ülkeden kovuyorsunuz edep yahu
madem böyle bi kanun var imamda çeker cezasını keza paylaşımını doğru olmadığınıda yazmıştım belli mevkideki insanların yeri geldiğinde konuşması gerektiğini
doğruyu konuşmak hak ama her doğruyu her yerde konuşmak hak değil[/QUOTE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?