Atatürk’e hakaret eden imama soruşturma

Hadi canım sevmediğini söylemek suçmuymuş? E ben sevmiyorum...
Nolcak şimdi? Kalbimi açıp zorla sevgi mi koyacaklar? Hapse atıp sen bikaç yıl sevgini gözden geçir mi diyecekler?
Hakaret olmadığı sürece sorun yok :)
İnsan anasını, babasını,evladını,dinini reddediyor yahu...seçme ve sevme hakkı

Turkmusun sen .

ne demek müslümanım diyen atatürk ü sevmez

aksine müslümanım diyen nankörlük etmeyip bize bu imkanları sunan ataya saygılı sevgili olur

işe bak ya insanlar çıldırtır bu söylemler

dini tekelinize mi aldınız şunu seven müslümandır bunu seven değildir diyorsunuz

sizin mantığınıza göre seçim propagandasında elinde kuranı sallayıp oy isteyenleri sevenler cennetten

arsayı garantiledi değil mi

vay arkadaş şu gözler Aziz Nesin fan girl'lerini de gördü ya, ölsem de gam yemem. şimdi rayiç ne? halkın %60'ı aptal mı değil mi?
ilahi siz, iyi güldürdünüz beni.
şu Elvan B denen adamı da savunmadan önce yazdıklarını okuyun. adam 2023'te Cumhuriyeti Yıkacağız diyen bir yazı paylaşmış. bilin de Anayasayı Cebren Değiştirme'den gitmeyin tonganın altına.

Cezasız mı kalacaktı Osmanlıcılık oynayanlar? Elbet dava açılacak.

Ayrıca bu şekilde düşünenler arabistana gidebilir şerii hükümlere boyun eğebilirler. Cumhuriyetin ve özgürlüğün size yüklediği sorumlulukları taşıyamıyorsanız, orada dilediğiniz gibi cariyelik yapabilirsiniz.

Fırsat verilse ilk gidecekleri yer avrupa ayol ne arabistanı. Hepsi laf

Fırsat verilse ilk gidecekleri yer avrupa ayol ne arabistanı. Hepsi laf

Aynen öyle. Adam Atatürk'ün devrimlerinden tut, eşine ve hatta soyağacına kadar hakaret etmiş. Gelmişler burada sevmemek de mi suç?

Birde romantikler ki. Duygulanmamak elde değil. Sevmemek suçsa eğer müebbete razıyım hakim bey.

Atatürk'ü koruma kanunu kaldırılmalı yerine acilen Erdoğan'ı koruma kanunu getirilmeli.

kardeşim sizene bir konu açılmış isteyen istediğini yazmış linç grubu oluşturmuşsunuz hemen ayıp ama
siz kimsinizde siz kimi ülkeden kovuyorsunuz edep yahu
madem böyle bi kanun var imamda çeker cezasını keza paylaşımını doğru olmadığınıda yazmıştım belli mevkideki insanların yeri geldiğinde konuşması gerektiğini
doğruyu konuşmak hak ama her doğruyu her yerde konuşmak hak değil

doğru ne elif. bir de hele....
linç grubuymuş. Atatürkün hatırasına hassas ,nankör olmayan insanlar grubu de istersen bize..
ve bir tek laf edildiğinde Atatürkün aziz hatırasına, saygısızlık edene karşı,evet bizler her zaman burada olacağız. hiç rahatsızlık duymamaya alış hatta
bunu çokça yaşayacaksınız burada çünkü

Son düzenleme:
genel manada yazdım herkesin doğrusu kendine bana göre birşey doğrudur sana göre yanlıştır veya sana göre doğru olan bana yanlıştır ancak şartlar olgunlaşınca söylemelidir herkes fikrini vede doğruyu yani heleki imam isen daha dikkatli olacaksın heleki belli bir misyonun var ise daha dikkatli olacaksın
ben Atatürk hakkında konuşmak istemiyorum zira düşüncelerim bana kalsın gerek görmüyorum çünkü paylaşmayı
bu reel hayatımdada böyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…