Atatürk’e hakaret eden imama soruşturma

Kimseyi kovmuyorum ne haddime. Daha huzurlu(iç huzuru) bir yaşam sürmeleri için sadece bir tavsiye benimkisi. İnsanın fikirleriyle hayatı çelişmemeli diye düşünüyorum. Eğer cumhuriyet rejiminin sağladıklarını yanlış buluyorlarsa ülkenin kurucusuna hakaret etmek yerine, kendi fikirleriyle örtüşen bir yaşamı tercih etmeliler.

İşte bende koyulttuğum kısımdaki cümlene katılıyorum. Herkes kendi doğrusunu yaşayabileceği, özgürce dile getirebileceği yerde yaşamalı.

hmmm şeriat ile yönetilebilen bir ülke olursak bizlerde sizemi tavsiyede bulunalım o zaman cumhuriyete yada demkrasiye karşı bir söylem göremedim ben arkadaşın paylaşımında
zira örnek vereceğimde cımbızcı mune kızıyor dini içerik yasak diye ben napim arkadaş diktatör mune

Sen kovmasan da ben kovuyorum. Sevmeyen defolsun gitsin. Ya sev ya terket.

Mesela ben Edison'u sevmesem evime ampul almazdım.

Arkadaşın da görememişti. Sende görememişsin. Raslantının bu kadarı. Neyse görmene yardımcı olayım.

“Müslümansan Hilafeti neden yıktın? Ezanı neden yasakladın? Latife Hanım senden neden ayrılmak istedi? Neden soy ağacın çıkartılmıyor?”

Ayrıca birgün ülke şeriatla yönetilmeye başlanırsa ilk terkeden ben olurum merak etme.

Çok istiyorsunuz biliyorum ama şeriatla yönetilen bir ülke olmayacağız hiçbir zaman.

Sen kovmasan da ben kovuyorum. Sevmeyen defolsun gitsin. Ya sev ya terket.

Mesela ben Edison'u sevmesem evime ampul almazdım.
yok gülay, kovma. yapmayalım böyle şeyler. cidden, bir faydası yok. kimse bir yere gitmeyecek, aynı toplumda biz yine kinle nefretle beraber yaşayacağız.
tamam diğer yanağımızı çevirelim demiyorum ama eğer bizler de aklı selim davranmazsak, şu anki toplu cinnet halinin bir tık ötesi iç savaştır.
hepimizin canı kıymetli, cananı kıymetli, evladı kıymetli.
yapma. bunlar kötü şeyler.

ya gerçekten sen oyunu iyi oynuyorsunda ben ne demek istediğini anladım. o yüzdden geç bunları.
kız ne oyunu oynayacağım fikrimi kendime saklıyorum dedim budamı kabahat hakaret etmedim bişey demedim ki buna hakkım yok Atatürkü geç kimseye böyle bi hakkım yok kimsenin yok burası bir forum ve dileyen dilediğini yazar kimseyi KOVMADAN -HAKARET ETMEDEN -DALGA GEÇMEDEN-KÜMELENMEDEN -KURALARI İHLAL ETMEDEN
sorun ne güzel kardeşim
ha ne anladığının benim için önemi varmı var elbet

benim bahsettiğim zeynepti imam değil elbet gördüm ve imam hakkındaki düşüncemi yazdım
neyse yinede ben demem 3 günlük dünya hepimize yeter bütün dinler bir arada yaşayabilir zor değil yeterki hoşgörü olsun
Çok istiyorsunuz biliyorum ama şeriatla yönetilen bir ülke olmayacağız hiçbir zaman.

hayırlısı be gülüm

gerçekten elif, herşey ortadayken , ilk mesajına bir daha okumanı tavsiye ederim sana.
şimdi etrafından teğet geçmen, o mesajı yok etmiyor. boşver sen. okuyan anlıyor zaten

ve biri taşı atar kuyuya ve gider. içinden ne koydum Atatürke ha der gülerek giderken..

gerçekten elif, herşey ortadayken , ilk mesajına bir daha okumanı tavsiye ederim sana.
şimdi etrafından teğet geçmen, o mesajı yok etmiyor. boşver sen. okuyan anlıyor zaten
benim ilk mesajımı diyorsun tamam can anladığın sende kalsın
ha ama tam anladığın gibi değil düşüncelerim net değil çünkü elimde okuyabileceğim gerçeklere tam manasıyla ulaşabileceğim kaynaklar yok
olsada okuyacak eğitim yok
yoksa internet tamda senin anladığını yaşamam için videolarla dolu ancak ben herkesin seçtiği yolu değil daha az kullanılan yolu seçiyor ve bekliyorum emin olmadan fikirde beyan etmem edenede saygı duyarım
anlaştıkmı sarı şeker

Koruma Kanunu saçma bence. hakaret nerde?

Koruma Kanunu bence de saçma da, Elvan B'nin yazısında Atatürk'e hakaret var, Atatürk'ün anısına saygısızlık da var, üstelik Rejim düşmanlığı da var.
o yüzden fazla savunmayın isterseniz, ha savunmak isterseniz de savunun, sizin fikrinizdir. (düzeltme sen savunmadığını söylemiştin) yalnız hakaret yok demeyin çünkü o yazıda hakaret var. Zeynep'i paylaştığı Aziz Nesin'in sözü bence hakaret değil.
diğer meseleye gelince
sizin hocanın güzel bir lafı vardır, Şeriat, kanlı mı gelecek, kansız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…