kardeşim sizene bir konu açılmış isteyen istediğini yazmış linç grubu oluşturmuşsunuz hemen ayıp ama
siz kimsinizde siz kimi ülkeden kovuyorsunuz edep yahu
madem böyle bi kanun var imamda çeker cezasını keza paylaşımını doğru olmadığınıda yazmıştım belli mevkideki insanların yeri geldiğinde konuşması gerektiğini
doğruyu konuşmak hak ama her doğruyu her yerde konuşmak hak değil
hmmm şeriat ile yönetilebilen bir ülke olursak bizlerde sizemi tavsiyede bulunalım o zaman cumhuriyete yada demkrasiye karşı bir söylem göremedim ben arkadaşın paylaşımındaKimseyi kovmuyorum ne haddime. Daha huzurlu(iç huzuru) bir yaşam sürmeleri için sadece bir tavsiye benimkisi. İnsanın fikirleriyle hayatı çelişmemeli diye düşünüyorum. Eğer cumhuriyet rejiminin sağladıklarını yanlış buluyorlarsa ülkenin kurucusuna hakaret etmek yerine, kendi fikirleriyle örtüşen bir yaşamı tercih etmeliler.
İşte bende koyulttuğum kısımdaki cümlene katılıyorum. Herkes kendi doğrusunu yaşayabileceği, özgürce dile getirebileceği yerde yaşamalı.
banamı dedin bunu ne anladıngeç bunları. ne yazdıını anlamayacak kadar saf değilim. ben anlayacağımı anladım
Kimseyi kovmuyorum ne haddime. Daha huzurlu(iç huzuru) bir yaşam sürmeleri için sadece bir tavsiye benimkisi. İnsanın fikirleriyle hayatı çelişmemeli diye düşünüyorum. Eğer cumhuriyet rejiminin sağladıklarını yanlış buluyorlarsa ülkenin kurucusuna hakaret etmek yerine, kendi fikirleriyle örtüşen bir yaşamı tercih etmeliler.
İşte bende koyulttuğum kısımdaki cümlene katılıyorum. Herkes kendi doğrusunu yaşayabileceği, özgürce dile getirebileceği yerde yaşamalı.
ya gerçekten sen oyunu iyi oynuyorsunda ben ne demek istediğini çok iyi anladım. o yüzdden geç bunları.banamı dedin bunu ne anladın
hmmm şeriat ile yönetilebilen bir ülke olursak bizlerde sizemi tavsiyede bulunalım o zaman cumhuriyete yada demkrasiye karşı bir söylem göremedim ben arkadaşın paylaşımında
zira örnek vereceğimde cımbızcı mune kızıyor dini içerik yasak diye ben napim arkadaş diktatör mune
“Müslümansan Hilafeti neden yıktın? Ezanı neden yasakladın? Latife Hanım senden neden ayrılmak istedi? Neden soy ağacın çıkartılmıyor?”
“Müslümanlar, 10 Kasım kurtuluş bayramınız kutlu olsun” diye mesaj paylaştığı öne sürülen imamın, Cumhuriyet’in ilanını da “darbe” olarak nitelediği ve “2023’te darbe imparatorluğunuz yıkılacak”
hmmm şeriat ile yönetilebilen bir ülke olursak bizlerde sizemi tavsiyede bulunalım o zaman cumhuriyete yada demkrasiye karşı bir söylem göremedim ben arkadaşın paylaşımında
zira örnek vereceğimde cımbızcı mune kızıyor dini içerik yasak diye ben napim arkadaş diktatör mune
yok gülay, kovma. yapmayalım böyle şeyler. cidden, bir faydası yok. kimse bir yere gitmeyecek, aynı toplumda biz yine kinle nefretle beraber yaşayacağız.Sen kovmasan da ben kovuyorum. Sevmeyen defolsun gitsin. Ya sev ya terket.
Mesela ben Edison'u sevmesem evime ampul almazdım.
kız ne oyunu oynayacağım fikrimi kendime saklıyorum dedim budamı kabahat hakaret etmedim bişey demedim ki buna hakkım yok Atatürkü geç kimseye böyle bi hakkım yok kimsenin yok burası bir forum ve dileyen dilediğini yazar kimseyi KOVMADAN -HAKARET ETMEDEN -DALGA GEÇMEDEN-KÜMELENMEDEN -KURALARI İHLAL ETMEDENya gerçekten sen oyunu iyi oynuyorsunda ben ne demek istediğini anladım. o yüzdden geç bunları.
benim bahsettiğim zeynepti imam değil elbet gördüm ve imam hakkındaki düşüncemi yazdımArkadaşın da görememişti. Sende görememişsin. Raslantının bu kadarı. Neyse görmene yardımcı olayım.
Ayrıca birgün ülke şeriatla yönetilmeye başlanırsa ilk terkeden ben olurum merak etme.
Çok istiyorsunuz biliyorum ama şeriatla yönetilen bir ülke olmayacağız hiçbir zaman.
gerçekten elif, herşey ortadayken , ilk mesajına bir daha okumanı tavsiye ederim sana.kız ne oyunu oynayacağım fikrimi kendime saklıyorum dedim budamı kabahat hakaret etmedim bişey demedim ki buna hakkım yok Atatürkü geç kimseye böyle bi hakkım yok kimsenin yok burası bir forum ve dileyen dilediğini yazar kimseyi KOVMADAN -HAKARET ETMEDEN -DALGA GEÇMEDEN-KÜMELENMEDEN -KURALARI İHLAL ETMEDEN
sorun ne güzel kardeşim
ha ne anladığının benim için önemi varmı var elbet
bütün dinler bir arada yaşayabilir zor değil yeterki hoşgörü olsun
benim ilk mesajımı diyorsun tamam can anladığın sende kalsıngerçekten elif, herşey ortadayken , ilk mesajına bir daha okumanı tavsiye ederim sana.
şimdi etrafından teğet geçmen, o mesajı yok etmiyor. boşver sen. okuyan anlıyor zaten
deistleremi ateistleremiDinsizler kim ki zaten.
hayırlısı be gülüm
Dinsizler kim ki zaten.
Koruma Kanunu saçma bence. hakaret nerde?
Koruma Kanunu bence de saçma da, Elvan B'nin yazısında Atatürk'e hakaret var, Atatürk'ün anısına saygısızlık da var, üstelik Rejim düşmanlığı da var.benim bahsettiğim zeynepti imam değil elbet gördüm ve imam hakkındaki düşüncemi yazdım
neyse yinede ben demem 3 günlük dünya hepimize yeter bütün dinler bir arada yaşayabilir zor değil yeterki hoşgörü olsun
hayırlısı be gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?